Boşanma sonrası cocukla iliski

Muhtemelen diyecek.. çıkma bi süre gözlemle kendini ve bebişi sıkıntı görmezsen bu şekilde devam edersiniz

Muhtemelenine göre hareket edemeyeceğine göre bugun alamazsın ozmn deayhh sinir oldm

Yeni uykusuna alisinca yollarim dedim, tamam problem yok dedi.

allahim bu nasıl naiflik işkenceye bak
Bir erkek fiziksel acıya dayanabilir ama dırdıra asla dayanamaz lattecigim senin icin hayırlı bir bey dileyecegim

Az evvel hiiiic kendime yakistiramadigim bisey yaptım. "Kizim telefonu eline alip alo diyor, musait olunca görüntülü arar misin" dedim. Aslinda bu yalan degil, 1 saat once bu yuzden agladi ama ben simdi olmus gibi söyledim. Bir erkek arkadasinin bahcesindeydi daha once oraya gittigim icin tanidim. Yaninda baska bir erkek arkadasi ve onun oglu vardı, onlari gosterdi kıza. Yaninda baska bir kadin olabilir tabi. Biz sevgiliyken hemen sokmustu arkadas ortamina. Bu isi düşünerek çözemeyeceğim, en iyisi kafamda onu engellemek keske boyle bir ozelligimiz olsa

Valla yakıstırılmayacak bişey yok ortada panda kadınız meraklıyız. Yüzyıl onceki ex lerimizi stalklayan insanlarız ama ben senin ki gbi bi boşanma yaşasam sorabilirdim biliyo musun ve cocugunuz da var.. meraktan sordugunu düşünmezde anlam cıkarabilir ama ayy ben cok merak ettim

ya eski eşinizi kıskanıyor değilsiniz değil mi

Ben exin beni aldattıgı kızla sevgili oldugunu öğrendikten snra da hayat kalitem cok arttı bi böyle ferahladım garip bsey oldu. ama arkadasım öğrenmişti dolaylı yoldan senin öyle bi şansın var mı?

Empati kuruyorum. Bana gelip sevgilin mi var diye sorsa bende evet desem, başım göğe erer ona bu keyfi yasatmak istemiyorum

ya eski eşinizi kıskanıyor değilsiniz değil mi
şöyle ki benim hayatim takili kaldi, ustelik kalbimi kirdigi icin benden ozur dilemedi. Onun hayatina rahatca devam etmesi beni rahatsiz etti. Bugun cocugu alsa baska islerle ugrasacaktim, kendime vakit ayiramadim.
Ben cok kisasci bir insanim maalesef. Ben boyleysem oda boyle olsun istiyorum, inkar edemem

Ben exin beni aldattıgı kızla sevgili oldugunu öğrendikten snra da hayat kalitem cok arttı bi böyle ferahladım garip bsey oldu. ama arkadasım öğrenmişti dolaylı yoldan senin öyle bi şansın var mı?

Yok maalesef. Ortak cevremiz yok. Arkadaslarimizi taniyoruz ama onun arkadasina boyle bisey soramam. Zaten erkekler birbirini asla satmıyor, hemen yetistirir. Seninki cok tuhaf olmus yahu ferahlama hissi nasil geldi, ogrenebilir miyim taktigi

Yani o attgın mesajdan snra hayatında biri oldugunu düşünüyorm ve üçlü aile bulusmalarımızı mümkün oldugunca sıfıra indirmek istiyorm.. cünkü ben başka bi kadının eski eşin varlıgından huzursuz olmasını istemem minvalinde bisey olabilir mi gbi düşündüm acıkcası direkt sormak gbi değilde kılıfına uydurmak. Sende ki kıskanclık romantk bi kıskanclık olmadıgının farkndaym tamamen yaşam standartları ve yaptgı halszlkla ilgili

Yok maalesef. Ortak cevremiz yok. Arkadaslarimizi taniyoruz ama onun arkadasina boyle bisey soramam. Zaten erkekler birbirini asla satmıyor, hemen yetistirir. Seninki cok tuhaf olmus yahu ferahlama hissi nasil geldi, ogrenebilir miyim taktigi
Allah seni inandırsın bende anlamadım.. cok acitasyon yapıyodu snrasında ben beddua seansları düzenliyodm yazılı olarak.. bi gram ilerleyemiyorum adamı affetmiyorm hıncımıda alamıyorm bi türlü.. böyle öğrenince ohh be dedm sadece kendime odaklanmaya basladm. Benm arkadasım manyak ya yurtdısında yasıyo kız yengesinin kardesini gönderiyo bikaç gün üstüste bak napıo diye öyle öğrendmexin haberi yok

bence bundan sonra çocuk konusunda net olun isteğine kalmasın
ona göre plan yapacağım net saatleri olsun deyin
bu kadar serbestligi belli ki hak etmiyor

Benmde haberm yoktu herseyi snradan anlattı kaldım ısık görmüş tavsan gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…