- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.850
- 32
-
- Konu Sahibi dogadostupanda
entelektüel, kadın üstünlüğüne inanan, sakin, güzel konusan bir flört istiyorumSenin işin var lattedileğini belirt lütfen anaların duaları kabul oluyo
Tee allaaam beyni yok fikri var sen affetÇocuk sebebiyle görüşmeniz duygusal olarak yakınlaşma sağlayabilir. Çocuğa uygun dille anlatın.Ayni ortamda olmayacağınızi.Birsuru boşanmış anne baba çocuğu var.
Muhtemelen diyecek.. çıkma bi süre gözlemle kendini ve bebişi sıkıntı görmezsen bu şekilde devam edersiniz
Muhtemelenine göre hareket edemeyeceğine göre bugun alamazsın ozmn deayhh sinir oldm
Bir erkek fiziksel acıya dayanabilir ama dırdıra asla dayanamazallahim bu nasıl naiflik işkenceye bak
bir de dürüst olsun en önemli özelliği eklemeyi unutmuşumentelektüel, kadın üstünlüğüne inanan, sakin, güzel konusan bir flört istiyorumsevgili de olur
Bu arada arkadas @Kahve Pembe oldugu için tepkim yanlıs anlasılmasınTee allaaam beyni yok fikri var sen affetbari okusaydın bebek daha
Tee allaaam beyni yok fikri var sen affetbari okusaydın bebek daha
bir de dürüst olsun en önemli özelliği eklemeyi unutmuşum
Akıllı kadınsın vesselamBilrrek cevap yazmadım kendisine. Hanimefendininde kafasi karisik
Yeğeniyle falan gelip alma meselesini konuş ozmnbüyüklerse kapıya almaya kadrda onlardan biri gelir suratını görmezsin.. yakın olsaydık keske ben bebişle ilgilenirdim sende rahat rahat atardın içindekileri Bugün gelebiliyosa gelsin alsın dicem kemcük agzına tuvalet terliği gecirirsin diye korkuyorum
Ejderhan ne renk olsun ? Şaka şaka var böyleleri. Ama denk gelmek lazım işte. Kader duy bu sesleri kaderrrrrr !entelektüel, kadın üstünlüğüne inanan, sakin, güzel konusan bir flört istiyorumsevgili de olur
Valla yakıstırılmayacak bişey yok ortada panda kadınız meraklıyız. Yüzyıl onceki ex lerimizi stalklayan insanlarızAz evvel hiiiic kendime yakistiramadigim bisey yaptım. "Kizim telefonu eline alip alo diyor, musait olunca görüntülü arar misin" dedim. Aslinda bu yalan degil, 1 saat once bu yuzden agladi ama ben simdi olmus gibi söyledim. Bir erkek arkadasinin bahcesindeydi daha once oraya gittigim icin tanidim. Yaninda baska bir erkek arkadasi ve onun oglu vardı, onlari gosterdi kıza. Yaninda baska bir kadin olabilir tabi. Biz sevgiliyken hemen sokmustu arkadas ortamina. Bu isi düşünerek çözemeyeceğim, en iyisi kafamda onu engellemek keske boyle bir ozelligimiz olsa
var varEjderhan ne renk olsun ? Şaka şaka var böyleleri. Ama denk gelmek lazım işte. Kader duy bu sesleri kaderrrrrr !
ya eski eşinizi kıskanıyor değilsiniz değil miAz evvel hiiiic kendime yakistiramadigim bisey yaptım. "Kizim telefonu eline alip alo diyor, musait olunca görüntülü arar misin" dedim. Aslinda bu yalan degil, 1 saat once bu yuzden agladi ama ben simdi olmus gibi söyledim. Bir erkek arkadasinin bahcesindeydi daha once oraya gittigim icin tanidim. Yaninda baska bir erkek arkadasi ve onun oglu vardı, onlari gosterdi kıza. Yaninda baska bir kadin olabilir tabi. Biz sevgiliyken hemen sokmustu arkadas ortamina. Bu isi düşünerek çözemeyeceğim, en iyisi kafamda onu engellemek keske boyle bir ozelligimiz olsa
Valla yakıstırılmayacak bişey yok ortada panda kadınız meraklıyız. Yüzyıl onceki ex lerimizi stalklayan insanlarızama ben senin ki gbi bi boşanma yaşasam sorabilirdim biliyo musun ve cocugunuz da var.. meraktan sordugunu düşünmezde anlam cıkarabilir ama ayy ben cok merak ettim
şöyle ki benim hayatim takili kaldi, ustelik kalbimi kirdigi icin benden ozur dilemedi. Onun hayatina rahatca devam etmesi beni rahatsiz etti. Bugun cocugu alsa baska islerle ugrasacaktim, kendime vakit ayiramadim.ya eski eşinizi kıskanıyor değilsiniz değil mi
Ben exin beni aldattıgı kızla sevgili oldugunu öğrendikten snra da hayat kalitem cok arttı bi böyle ferahladım garip bsey oldu. ama arkadasım öğrenmişti dolaylı yoldan senin öyle bi şansın var mı?
Yani o attgın mesajdan snra hayatında biri oldugunu düşünüyorm ve üçlü aile bulusmalarımızı mümkün oldugunca sıfıra indirmek istiyorm.. cünkü ben başka bi kadının eski eşin varlıgından huzursuz olmasını istemem minvalinde bisey olabilir mi gbi düşündüm acıkcasıEmpati kuruyorum. Bana gelip sevgilin mi var diye sorsa bende evet desem, başım göğe ererona bu keyfi yasatmak istemiyorum
şöyle ki benim hayatim takili kaldi, ustelik kalbimi kirdigi icin benden ozur dilemedi. Onun hayatina rahatca devam etmesi beni rahatsiz etti. Bugun cocugu alsa baska islerle ugrasacaktim, kendime vakit ayiramadim.
Ben cok kisasci bir insanim maalesef. Ben boyleysem oda boyle olsun istiyorum, inkar edemem
Allah seni inandırsın bende anlamadım.. cok acitasyon yapıyodu snrasında ben beddua seansları düzenliyodm yazılı olarak.. bi gram ilerleyemiyorum adamı affetmiyorm hıncımıda alamıyorm bi türlü.. böyle öğrenince ohh be dedm sadece kendime odaklanmaya basladm. Benm arkadasım manyak ya yurtdısında yasıyo kız yengesinin kardesini gönderiyo bikaç gün üstüste bak napıo diye öyle öğrendmYok maalesef. Ortak cevremiz yok. Arkadaslarimizi taniyoruz ama onun arkadasina boyle bisey soramam. Zaten erkekler birbirini asla satmıyor, hemen yetistirir. Seninki cok tuhaf olmus yahu ferahlama hissi nasil geldi, ogrenebilir miyim taktigi
bence bundan sonra çocuk konusunda net olun isteğine kalmasınEmpati kuruyorum. Bana gelip sevgilin mi var diye sorsa bende evet desem, başım göğe ererona bu keyfi yasatmak istemiyorum
şöyle ki benim hayatim takili kaldi, ustelik kalbimi kirdigi icin benden ozur dilemedi. Onun hayatina rahatca devam etmesi beni rahatsiz etti. Bugun cocugu alsa baska islerle ugrasacaktim, kendime vakit ayiramadim.
Ben cok kisasci bir insanim maalesef. Ben boyleysem oda boyle olsun istiyorum, inkar edemem
Benmde haberm yoktu herseyi snradan anlattı kaldım ısık görmüş tavsan gbiAllah seni inandırsın bende anlamadım.. cok acitasyon yapıyodu snrasında ben beddua seansları düzenliyodm yazılı olarak.. bi gram ilerleyemiyorum adamı affetmiyorm hıncımıda alamıyorm bi türlü.. böyle öğrenince ohh be dedm sadece kendime odaklanmaya basladm. Benm arkadasım manyak ya yurtdısında yasıyo kız yengesinin kardesini gönderiyo bikaç gün üstüste bak napıo diye öyle öğrendmexin haberi yok