- 31 Mayıs 2020
- 31
- 58
- 38
Merhaba arkadaşlar. Daha öncede konum vardı. 2 ay önce anlaşmalı bosandim. Karar dün kesinleşti ve bugün nüfusa düştü. Bende hemen bir an önce soyadından kurtulmak adına kimliğimi değiştim. Memurum iş yerinden izin alarak ara bir zamanda halletim. Yalnız işime döndüğümde istemsiz ağladım ağladım.. is arkadaşlarımda sıkma kendini dediler. Bu süreç içinde hep güçlü durmaya çalıştım aileme arkadaşlarıma. Kendimi fazla sıktım duygularımı çok yansıtmadim. Aldatilarak ayrıldım 6 aylik evliyken ve bu şahısın kesinlikle benimle para için evlendigine eminim bir ton borcuda varmış neyse allaha havale ediyorum. Sormak istediğim bu içimdeki acım ne zaman gecicek yani ben onu sevmiyorum icimde hiç-bir his yok. Ama kandirilmak duygularla oynanmak çok acı. Su an bile herkes dışarıdan bana güçlü der bana bugünkü olaydan sonra korktum. Daha iyiye giDebilirmiyim çok zor bir süreç yani bilmiyorum aslında aglamamaliydim. Zaten davayı ben açmıştım bu ana hazırdım. Ama herşey gözümün önünden geçti hayaller hevesler yaşananlar.. ne zaman atlatırım konuşmak içimi dökmek istedim. Fazla duygularımı bastirmamalimiyim ne zamana kendime gelebilirim.