- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.263
Öf ailesi üzülürmüs niye evlenmiş annesinin dizinin dibinde yasasaymis o zaman. Bosansaniz yılbaşını disarda kutlar asla ailesiyle kutlamaz böyle tiplerin ailesi evliyken kıymetli olur.O da bir şey mi bir yılbaşını da başbaşa kutlayamadık. Hep ailesiyle olduk. Çünkü kendisi dışarıda eğlenmeyi sevmiyormuş, ailesi üzülürmüş. E tamam belki ben seviyorum 1-2 kere gidilebilirdi mesela.
Düşündükçe sinirleniyorum her şeye.
Sürdürme motivasyonum beklentiydi. Başlarda ailesinin eşyalarıyla yaşadık, onun sıkıntıları oldu. Onlar gitse hallolacak zannettim. Onlar gitti 1-2 sene de evi toparlamaya uğraştık. Sonrasında da çocuk oldu zaten.Koalina,
belki de yıllardır ufak tefek şeyler birike birike bu duruma geldiniz ki evliliği bitirmek için illa aldatma, kumar, şiddet vb şeyler olması gerekmiyor mutsuz olmak da bir sebep bence, o kadar saygısızlık, aile bağımlılığı, herkesi ön planda tutup sizi geri planda bırakması gibi şeylere rağmen bunca yıl evliliği sürdürme motivasyonunuzu anlayamadım şahsen, belki yeri değil konuyla ne ilgisi var diyebilirsiniz de, hamilelikte yaşadığınız depresyonun sebebi bile eşinizdi bana kalırsa, belki de içten içe tek başına kalacağınızı biliyordunuz ya da eşinizle aranızda kopmaz bir bağ olacağı fikri yüzünden depresyona girmiştiniz bilemiyorum lakin eşinizin alttan alta verdiği mesaja bakarsak yakanızdan kolay kolay düşmeyecek gibi, ilgili mükemmel ve çocuğundan ayrılmak istemeyen baba rolüne bürünüp çocuk üzerinden ajitasyon yapacak ve sizi çocuk üzerinden yıldırmaya çalışacak gibi görünüyor.
Tabi canım cefası bana sefası başkasına olacaktır eminim. Üzerimde yeterinde denedi aynı hataları başkasına yapmaz.Öf ailesi üzülürmüs niye evlenmiş annesinin dizinin dibinde yasasaymis o zaman. Bosansaniz yılbaşını disarda kutlar asla ailesiyle kutlamaz böyle tiplerin ailesi evliyken kıymetli olur.
Ben eşimle bu konuyu konuşmuştum bosansak sende çok hata yaptım seni aileme çok ezdirdim tekrardan aynı hataları yapmam olgunlaştım demiştiTabi canım cefası bana sefası başkasına olacaktır eminim. Üzerimde yeterinde denedi aynı hataları başkasına yapmaz.
Her şey aslına rücu eder. Hiç öyle düşünmeyin.Ben eşimle bu konuyu konuşmuştum bosansak sende çok hata yaptım seni aileme çok ezdirdim tekrardan aynı hataları yapmam olgunlaştım demişti
Öyle mi diyorsunuz? Ben sırf bana yapılıyor bu kazıklar diye düşünmüştümHer şey aslına rücu eder. Hiç öyle düşünmeyin.
Sana yapan ona da yapar
Yok egecell hanım etmiyor. Insan kendisi değiştiğinde bile karşısındaki eşin davranışı değişiyor . Yine fedakar bir kadın bulursa dibine kadar kullanır ama fena bir kadın olursa kendilerini geri çekerler. Örneğini ben çok gördüm .Her şey aslına rücu eder. Hiç öyle düşünmeyin.
Sana yapan ona da yapar
Biz zaten uzaktayız :)İçim şişti okurken.bende sürekli eşimin ailesiyle birlikteydim çünkü altlı üstlü oturuyorduk.sonra bir mucize oldu uzaklara taşındik.oyle mutluyumki anlatamam altın çağımi yaşıyorum resmen.size de tavsiye ederim.