Boşanma niyetindeyim ama...

Son zamanlarda bu düşünce beni ayılttı zaten. Hadi çocuk oldu diyelim. Böyle mutsuz bir yuvada nasl büyürki bir çocuk. Beni çok korkuttu.

Evt şuan içim çok rahat çünkü dediğin gibi elimden geleni yaptm.

Benim bir şeyi eleştirdiğim yok. Ben de özel günlerde çıkarım hatta özel günü beklemez çıkarım. Yani bu durumda niye eleştireyim. Bekarken yaptığınızı sandim önce hiç de baskıcı değilmiş aile dedim. Siz bekarken değildi ailem baskiciydi dediniz. Evliykenmis, o zaman da eşiniz sizin anlattığınız kadar kötü değilmiş gibi geldi olay o. Sadece tek taraflı anlatıyorsunuz gibi geldi. Ama bebek konusunda haklısınız. Nasıl haklisiniz kılını kipirdatmadigi için. Yine de bu iyi olmuş anlattığınız gibi bir insansa bebeğiniz olmaması sizin için daha iyi. Iste bu da garip geliyor madem o kadar kötü (?) Niye bebek derdine düşmek. Neyse bir şey demiyorum yaşam tarzımı eleştiriyorsunuz diye veryansın ediyorsunuz. Bu kadar kötü anlatılan bir kocadan bebek yapmaya çalışmak da yasma tarzıysa şimdi bir şey demeyim ben.

Bir de cümlelerinize dikkat edin kafayı mı yediniz, sen kimsin ki falan. Mahalle kavgasında gibi. Bir 2.tekil bir 2. Çoğul kullanmak da neyin nesi hem?

Uzun uzun okudum.. Çok şeyler yazmak istedim ama o enerjiyi okumakla harcadığım için sadece ailenizin kıymetini bilin ve o adamdan acilen kurtulun diyorum..

Kendinde bundan sonra ben ayağa kalkar hayatımı toparlar ve asla keşkeyle yaşamam diyecek gücü buluyorsan daha fazla vakit kaybetme boşan.Ama geriye dönüp dönüp bakarım ayağım taşa takilirsa bu kararimdan bilirim diyorsan sakın yapma.Burda kim ne derse desin kararlarinla o hayatı yaşayacak olan sensin.

Boşansın farz edelım bi arkadasım sevmedıgı bır adamla sırf ıyı diye evlendı demişsin.Sevmeden evlenmezsınız.Belınız agrıyormuş belınızı yormayan bir iş bulursunuz sizde

Boşver canım bilerek yapıolar:)Cevap dahi verme he he sensin de geç:)

O zaman neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz? Kendinize baktınız da çocuk eksik mi kaldı?
O zaman cocuk yapmaya calisiyor degil mesele sanirim...Işte bir umut...en azından çocuk için çabalasa kız kendini aile gibi hissedecek. Diğer bazı şeylere daha kolay katlanacak...bu iş böyledir. Kimse dört dörtlük değil.. hayatta senin değer verdiğin şeylere değer verdiğini görürsen eşinin gerisi teferruat oluyor

Ailenizin maddi durumu iyiymis bence hiç durmayın boşanın. Bir meslek kursuna gidersiniz, ayni zamanda psikologdan yardim alırsınız. Gerekirse annenizle birlikte aile terapisine başlarsınız.
Hic olmazsa bi umudunuz olur. Ama şu an adamin düzelme umudu yok duzelecek olsa 10 yıldır düzelirdi

Ailemin durumu çok iyi. Babam iyi bir konumda. Ama ben kendi ayaklarmin üstünde durmaliyim bir şekilde o konuda cesaretim yok. Bide boşanmanin bana neler getireceğini bilmiyorum korkuyorum
Ailenin durumu çok iyiyse neyden korkuyorsun ki ya... bu hayatta evlat sahibi olmak senin de halkın değil mi ? Ayrıca sevgisizlik de cabası

Boşansın farz edelım bi arkadasım sevmedıgı bır adamla sırf ıyı diye evlendı demişsin.Sevmeden evlenmezsınız.Belınız agrıyormuş belınızı yormayan bir iş bulursunuz sizde
Bel yormadan iş mi var (devlet dışında) polyannacılığa lüzum yok hem ailesinin durumu çok iyiymiş zaten

Normal olan 10 yıllık evlilikte 4 kere mi kafeye gitmek... muhalif olucam diye kadınların haklarını ezmeyelim ezdirmeyelim hanımlar ya... üzüyor bu durum beni

Eşinizden ayrılın psikolojik yardım alın açıköğretim okuyun ayaklarınızın üzerinde durun kpss katilabilirsiniz lise mezunusunuz yaşınız gayet uygun geç değil hiç birşey için 40 yaşından sonra öğretmen olanlar var etrafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…