- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nafaka istersem eşyaları evden çıkartmamda engel olabilir,30 bin masraf yaptım bırakmak istemiyorum.Eşyalarla beraber toplanıp gidelim ki bomboş Kalsın hayati.Nafaka istersem eşyalardan vazgeçmek gerekebilir napsam bilemedimHer hakim bunu sorar mi bilemedim. Bilir kişilerin cevabını merak ettim..
Anlaşma neyse odur. Muhakkak isteyin. Sonra pişman olursunuz. Çocuğunuzun bakımını tek başına sirtlanmaya çalışmayın.
Eşya konusunda " herkes kendi eşyasını Aldı"yazıldı.Bu maddeye dayanarak istediğimi götürebilir miyim bilmiyorum.Protokol üzerinde düzeltmeler yapıp çıktısını aldım az önce.18 Mart attım tarihini.Şimdiden mi koysam önüne o tarih gelince miHukuken şöyle bir durum var zaten siz anlaşmalı boşanmak istiyorsanız anlaşma protokolune velayet , eşyalar, nafaka ,tazminat dahil bütün konular dâhil anlaşıp yazmalisıniz.eğer bu konularda anlaşmıyorsanız istemediğiniz maddeler olan bir protokole sadece cabuk bitsin diye imza atmamanizi öneririm.ortak velayet konusuna gelince zaten anlaşmalı bosanmada siz kabul etmediğiniz surece mümkün değil. Çekişmeli bir boşanma surecine girersiniz aldatan gayri ahlaki bir babaya ortak velayet verilmesi çok zor. Zaten hukukumuzda bir iki yildir olan bir kavram. Ben esininizin ortak velayet alabileceğini düşünmüyorum. Evi terk etmeniz aldatma durumunu ispatlar durumdaysanız sorun değil, ama eşyaları alırsanız eşinizin çirkeflesme derecesine göre size sorun çıkartır.
Böyle bir hakkım varsa çok iyiNafaka talebini boşandıktan sonra da yapabilirsiniz. İsterse boşanmanın üstünden on yil geçsin yine ve nafaka talep ediyorum diyebilirsiniz.
Deliller yok ki ortada.Saç tellerini saklıyordum annfm Temixlik sırasında bilmeden çöplerle Attı,toka duruyo,prezervatif delil olarak işe yaramaz diye düşünerek bir süre sınra attım.Mesaj olmuyo telinde öyle bişeye denk gelsem resmini çekerdim Ekranın.eve kamera koyup bi hafta şehir dışına çıkmayı düşündüm ama değmez çocuğumla ayrı bir düzen kurayım eşyalarımı alayım benden uzak olsun kâfiDelil toplayıp zina davası aç süründür derim...
Bebeğim dört aylık.Ortak velayeti kabul etmem.Anlaşmalı olacak,imzayı attırdıktan sonra eşyaları alsam gitsem kusurlu görünmem di mi ? Aklıma geldi de,bir keresinde seni terk edicem demiştim diye telefonunda araştırma yapmıştı " terk nedeniyle boşanma "konusunda bundan haberi var yani malzeme yapmasını istemem
Deliller yok ki ortada.Saç tellerini saklıyordum annfm Temixlik sırasında bilmeden çöplerle Attı,toka duruyo,prezervatif delil olarak işe yaramaz diye düşünerek bir süre sınra attım.Mesaj olmuyo telinde öyle bişeye denk gelsem resmini çekerdim Ekranın.eve kamera koyup bi hafta şehir dışına çıkmayı düşündüm ama değmez çocuğumla ayrı bir düzen kurayım eşyalarımı alayım benden uzak olsun kâfi
Saç teli zina davasında delil kabul edilmez ne yazık ki iftira der geçer kimliği araştırma işi ancak ağır ceza suçlarında yapılabilir. Senin şüphelerini kanıtlamak için bunca araştırmaya girmez mahkeme hatta elinde delile yakın bişeyler olmayanların mahkemelerinde telefon kayıtlarının istenmesi dahi cevapsız kalıyor. Sen bulacaksın başka yolu yok eğer anlaşma yolu kapalıysa ve uzamaaını da istemiyosan %100 kusurunu dökmen gerekiyor.
Aslında anlaşmalıyı kabul ediyor da çocuğun büyümesini istiyormuş kendisini unutmasın diye.Bir ay sonra gidiyorum diyeceğim akşam,pürüz çıkarırsa o zaman kamera yerleştirecem,çekişmeliye döndüreceğim inşallah bunlara mecbur kalmamSaç teli zina davasında delil kabul edilmez ne yazık ki iftira der geçer kimliği araştırma işi ancak ağır ceza suçlarında yapılabilir. Senin şüphelerini kanıtlamak için bunca araştırmaya girmez mahkeme hatta delile yakın bişeyler elinde olmayanların mahkemelerinde telefon kayıtlarının istenmesi dahi cevapsız kalıyor. Sen bulacaksın başka yolu yok eğer anlaşma yolu kapalıysa ve uzamaaını da istemiyosan %100 kusurunu dökmen gerekiyor.
Aslında anlaşmalıyı kabul ediyor da çocuğun büyümesini istiyormuş kendisini unutmasın diye.Bir ay sonra gidiyorum diyeceğim akşam,pürüz çıkarırsa o zaman kamera yerleştirecem,çekişmeliye döndüreceğim inşallah bunlara mecbur kalmam
Gözümle görmedim ama konumda anlattığım ip uçları aldatmaya işaret ediyor.Delil olmadan dava açsam ne işe yarar ki bir de her şey yasak mesela telinden bişeyler bulsam özel hayatın gizliliği denen şeyle karşılaşırım.ama tabi zorluk çıkartırsa kamera koyup şehir dışına çıkmak geliyor sklımaEğer aldatmadan eminsen pusuya yat derim ya anlaşcaksın şartlarımı kabul edeceksin ya da zina sebebiyle dava açıyorum dersen her türlü yararına olur .
Gözümle görmedim ama konumda anlattığım ip uçları aldatmaya işaret ediyor.Delil olmadan dava açsam ne işe yarar ki bir de her şey yasak mesela telinden bişeyler bulsam özel hayatın gizliliği denen şeyle karşılaşırım.ama tabi zorluk çıkartırsa kamera koyup şehir dışına çıkmak geliyor sklıma
Ondan hiçbir şey istemiyorum yeter ki oğlumla mutlu bir hayatımız olsun onunla görüştüğünde iyi baksın.Telefonunda yazışma fotoğraf vs bulursan bunu kendi telefonuna çekmen delil niteliğinde ama çok açık olmalı ki kıvıramasın ya da sana açıkça kabul ettiğine dair mesajlar olabilir ( bu imkansıza yakın anca affettiğini sanar af dileme kıvamına gelirse öyle yapar) .
Ondan hiçbir şey istemiyorum yeter ki oğlumla mutlu bir hayatımız olsun onunla görüştüğünde iyi baksın.
Nafaka istersem eşyaları vermez amaZinadan boşanırsan süreç kısalır velayette de eşinin hakları kısıtlanır. Böyle bişeyin varlığını kanıtlarsan da al zaten istemem deyip sonra keşke canını acıtsaydım deyip tekrar mahkemelerde sürünen çok üstelik çocuğun için almalısın nafaka ahım şahım çocuğun giderlerine yetecek miktarda olmaz milyoner değilse. Hiç yoksa al hayır yap.
Nafaka istersem eşyaları vermez ama
Çocuğunu alıp.gitti diyerek şikayet etse bile hiç birşey olmaz eğer sen bosanmakta kararliysan o evde yokken esyalrida al yüklet hiç bir şekilde bisey olmuyo ister onun üzerine olsun kapanın elinde kaliyor canm sen sadece kararından eminmisin onu iyi düşünMerhaba hanımlar,
Eski konularımı bilmeyenler için özetlemek istiyorum ki konum daha anlaşılır olsun.2 yıllık Evliyim 4 aylık bir bebeğim var.Çalışıyorum.Hamilelik Sürecinde aldatıldığıma dair bulgulara rastladım.Evde İki ayrı zamanda birbirinin aynısı olan iki ayrı saç teli,koltuğun Altın'da bana ait olmayan bir toka,eşimin cüzdanında prezervatif ,telefonunda erkek adıyla Kayıtlı bayan numarası,aynı kadını facede aratmalar,gizlice engellediğim bu kadının engelini kaldırıp tekrar aratmalar,bana karşı ilgisizlik,cinselliğe yanaşmaması,benden resmen tiksiniyor gibi davranması ve hakaret..
Boşanmak istediğimi söyledim.Beni ikna için çabalamıyor hiç tutuşmadı bile ama bi yandan da saçmalama ne boşanması diyor ama beni kazanma çabası hiç yok,Saçma sapan esprileri dışında,neyse...
Boşanma anlaşmalı olsun çabucak bitsin gitsin istiyorum ben.Ortak velayet isteyeceğini söylüyor,ayrıca çocuk biraz büyümeden olmazmış.Bir gün bile fazladan durasım yok benim ama bebeğim çok ağlak bir bebek olduğu için gözümde büyüyor Taşınma işi.Nisan ayına kadar ücretsiz izindeyim.İzin bitmeden çıkıcsm evden
Sizlere şu konuda danışmak fikir almak istiyorum hanımlar: evdeki eşyaların Parasını ben ödedim fakat onun üzerine alınmıştı çoğunluğu.İstiyorum ki eşyaları tümden götüreyim.Protokolü imzalatıp çocupu da Alıp çıksam davayı yeni evde açsam ve dava Gününü beklesem çocuğu kaçırdı diye şikayet Hakkı doğar mı ? Ya da Eşyalarımı Aldı diye ?
Evde durup protokol imzalatıp davayı da açsam nafaka tazminat istemediğim için işine gelir eşyalara da el koyarsa diye korkuyorum.Bir 30 bin borç ödedim eşyalara ona bırakmam.Eşyalarımı bebeğimi alayım pis parası onun olsun.
Bu arada ev lojman ve onun adına tahsisli,gidecek olan ben olabilirim ancak.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...