Boşanma mevzusu yardım ..

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.280
15.679
Merhaba hanımlar,

Eski konularımı bilmeyenler için özetlemek istiyorum ki konum daha anlaşılır olsun.2 yıllık Evliyim 4 aylık bir bebeğim var.Çalışıyorum.Hamilelik Sürecinde aldatıldığıma dair bulgulara rastladım.Evde İki ayrı zamanda birbirinin aynısı olan iki ayrı saç teli,koltuğun Altın'da bana ait olmayan bir toka,eşimin cüzdanında prezervatif ,telefonunda erkek adıyla Kayıtlı bayan numarası,aynı kadını facede aratmalar,gizlice engellediğim bu kadının engelini kaldırıp tekrar aratmalar,bana karşı ilgisizlik,cinselliğe yanaşmaması,benden resmen tiksiniyor gibi davranması,evden sürekli kovmasi ve hakaret..:KK43:

Boşanmak istediğimi söyledim.Beni ikna için çabalamıyor hiç tutuşmadı bile ama bi yandan da saçmalama ne boşanması diyor ama beni kazanma çabası hiç yok,Saçma sapan esprileri dışında,neyse...

Boşanma anlaşmalı olsun çabucak bitsin gitsin istiyorum ben.Ortak velayet isteyeceğini söylüyor,ayrıca çocuk biraz büyümeden olmazmış.Bir gün bile fazladan durasım yok benim ama bebeğim çok ağlak bir bebek olduğu için gözümde büyüyor Taşınma işi.Nisan ayına kadar ücretsiz izindeyim.İzin bitmeden çıkıcsm evden

Sizlere şu konuda danışmak fikir almak istiyorum hanımlar: evdeki eşyaların Parasını ben ödedim fakat onun üzerine alınmıştı çoğunluğu.İstiyorum ki eşyaları tümden götüreyim.Protokolü imzalatıp çocupu da Alıp çıksam davayı yeni evde açsam ve dava Gününü beklesem çocuğu kaçırdı diye şikayet Hakkı doğar mı ? Ya da Eşyalarımı Aldı diye ?
Evde durup protokol imzalatıp davayı da açsam nafaka tazminat istemediğim için işine gelir eşyalara da el koyarsa diye korkuyorum.Bir 30 bin borç ödedim eşyalara ona bırakmam.Eşyalarımı bebeğimi alayım pis parası onun olsun.

Bu arada ev lojman ve onun adına tahsisli,gidecek olan ben olabilirim ancak.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Resmî işlemleri çok bilmemekle beraber, eğer anlaşmalı olmayacaksa boşanmanız evi terk eden taraf kusurlu oluyor diye biliyorum .. bebeğiniz ne kadarlık ortak velayeti kabul edecek misiniz

Eşyaları al yeni ev tut kendine , eşyalar onun üstüne olsa bile ödeme dekontları yok mu senin ödeme yaptığına dair ? Faturası eşinin üstüne kesilmiş olsa bile ödemeyi sen Yaptın banka makbuzu ya da ödeme dekontu vardır onları al.
Nafaka iste ve mümkünse şu adama evlenme engeli koydur 4. Ye kimsenin Can'ını yakamasın.
Merak etme bşy yapamaz onda o cesaret var gibi durmuyor. Zaten avukata mahkemeye gitmesi gerek şikayet etmek icin onun maddi olarak durumu var mı da gidecek.
Gidemez korkma
Gecmiş olsun şimdiden.

Resmî işlemleri çok bilmemekle beraber, eğer anlaşmalı olmayacaksa boşanmanız evi terk eden taraf kusurlu oluyor diye biliyorum .. bebeğiniz ne kadarlık ortak velayeti kabul edecek misiniz
Bebeğim dört aylık.Ortak velayeti kabul etmem.Anlaşmalı olacak,imzayı attırdıktan sonra eşyaları alsam gitsem kusurlu görünmem di mi ? Aklıma geldi de,bir keresinde seni terk edicem demiştim diye telefonunda araştırma yapmıştı " terk nedeniyle boşanma "konusunda bundan haberi var yani malzeme yapmasını istemem

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşyaları al yeni ev tut kendine , eşyalar onun üstüne olsa bile ödeme dekontları yok mu senin ödeme yaptığına dair ? Faturası eşinin üstüne kesilmiş olsa bile ödemeyi sen Yaptın banka makbuzu ya da ödeme dekontu vardır onları al.
Nafaka iste ve mümkünse şu adama evlenme engeli koydur 4. Ye kimsenin Can'ını yakamasın.
Merak etme bşy yapamaz onda o cesaret var gibi durmuyor. Zaten avukata mahkemeye gitmesi gerek şikayet etmek icin onun maddi olarak durumu var mı da gidecek.
Gidemez korkma
Gecmiş olsun şimdiden.
Teşekkür ederim.Benden habersiz bu evden kuş uçuramazsın Demişti bikaç ay önceki tartışmada..lojman olduğu için mi öyle söyledi bilmem.Evi boşaltayım dımdızlak Kalsın ona yeter.Makbuzlar var ama benim adım yazmıyor ki,ben ödedim de diyebilir yalandan.İnşallah zorluk çıkarmaz da çıkar giderim şu evden bebeğim ve eşyalarımızla,çabucak yeni düzen kurarım

Teşekkür ederim.Benden habersiz bu evden kuş uçuramazsın Demişti bikaç ay önceki tartışmada..lojman olduğu için mi öyle söyledi bilmem.Evi boşaltayım dımdızlak Kalsın ona yeter.Makbuzlar var ama benim adım yazmıyor ki,ben ödedim de diyebilir yalandan.İnşallah zorluk çıkarmaz da çıkar giderim şu evden bebeğim ve eşyalarımızla,çabucak yeni düzen kurarım
Faturaları onun adına mı kesilmiş eşyaların faturaları ?
Sen makbuzları al hepsini sakla biryerde ben ödedim derse çıkarsın o zaman makbuzlar sende olacak , sende olan makbuz için nasıl ben ödedim desin ki dese bile Kebdi der kendi duyar.
Öyle söylediğine bakma öyle diyenler genelde lafa gelince Konuşuyor. Çağır anneni babanı Kardeşini al esyalarını hiç muhattap bile olma.
Nafakada mutlaka iste diğer çocuğuna ödüyorsa seninkine de paşa paşa ödemeli.

Faturaları onun adına mı kesilmiş eşyaların faturaları ?
Sen makbuzları al hepsini sakla biryerde ben ödedim derse çıkarsın o zaman makbuzlar sende olacak , sende olan makbuz için nasıl ben ödedim desin ki dese bile Kebdi der kendi duyar.
Öyle söylediğine bakma öyle diyenler genelde lafa gelince Konuşuyor. Çağır anneni babanı Kardeşini al esyalarını hiç muhattap bile olma.
Nafakada mutlaka iste diğer çocuğuna ödüyorsa seninkine de paşa paşa ödemeli.
Senetler onun üzerine yapılmıştı birçoğunun.Ama şöyle bişe var onun üzerine kesilenlerden bir kısmını ben eft ile ödedim her ay.Dekontları isterim.Benim üzerime olanların tek taksidi kaldı onun da ödendi kağıdını alırım zorluk çıkaracak olursa karşısına çıkarırım ve nafakayı da Söke Söke alırım o zamsn.Anlaşma protokolünde nafaka istemiyorum yazılsa bile hakim tekrar soruyormuş Duruşmada,sorarsa orda evet istiyorum dicem Nasılsa düzeni de kurmuş oluyorum

İşin ehline danışmadan yapma anlaşmalıda netseniz protokole yazdırırsın tutanakla alırsın yoksa eşyalar için de hakim kararı gerekir

Senetler onun üzerine yapılmıştı birçoğunun.Ama şöyle bişe var onun üzerine kesilenlerden bir kısmını ben eft ile ödedim her ay.Dekontları isterim.Benim üzerime olanların tek taksidi kaldı onun da ödendi kağıdını alırım zorluk çıkaracak olursa karşısına çıkarırım ve nafakayı da Söke Söke alırım o zamsn.Anlaşma protokolünde nafaka istemiyorum yazılsa bile hakim tekrar soruyormuş Duruşmada,sorarsa orda evet istiyorum dicem Nasılsa düzeni de kurmuş oluyorum
EFT ile ödeme yaptıysan zaten dekontlarda paranın senden geldiği belli olacak hepsini iste hazır bulunsun.
Hakim nafaka ister misin diye yeniden sorar mı bilmiyorum. Ondan emin Değilim Ama anlaşma protokolüne de bence nafaka istediğini yaz bir de ortak vekalet neden alıyorsun bebek daha çok küçük sana ihtiyacı var.

EFT ile ödeme yaptıysan zaten dekontlarda paranın senden geldiği belli olacak hepsini iste hazır bulunsun.
Hakim nafaka ister misin diye yeniden sorar mı bilmiyorum. Ondan emin Değilim Ama anlaşma protokolüne de bence nafaka istediğini yaz bir de ortak vekalet neden alıyorsun bebek daha çok küçük sana ihtiyacı var.
Ortak vekaleti kabul etmem asla.Önce dedi ki velayeti sana vermem haberin olsun.Dedşm velayeti sana soran mi var anneye kalıyo bebek.Haberim yok sandı tabi bundan.Ben öyle söyleyince ortak velayet konusunu Gündeme getirdi.Neyine güveniyorsa dava açıp sonuna kadar gidecekmiş bunun için güya.Diğer oğlu için de ayni davayı açmayı planlıyordu ikisine nasıl yetecek acaba peh

Ortak vekaleti kabul etmem asla.Önce dedi ki velayeti sana vermem haberin olsun.Dedşm velayeti sana soran mi var anneye kalıyo bebek.Haberim yok sandı tabi bundan.Ben öyle söyleyince ortak velayet konusunu Gündeme getirdi.Neyine güveniyorsa dava açıp sonuna kadar gidecekmiş bunun için güya.Diğer oğlu için de ayni davayı açmayı planlıyordu ikisine nasıl yetecek acaba peh
Nafaka ödememek için velayet almak istiyor olabilir mi ?
Istese bile vekalet zaten ona vermezler , boş konuşuyor. nafakada istesen alırsın hatta çocuk için nafaka iste kendin için de iste bu adama müstehak. Hiç gurur yapma bu konuda bugün yarın çocuğun masrafları artacak tek maaşla hayat çok zor iste ödesin.

Nafaka ödememek için velayet almak istiyor olabilir mi ?
Istese bile vekalet zaten ona vermezler , boş konuşuyor. nafakada istesen alırsın hatta çocuk için nafaka iste kendin için de iste bu adama müstehak. Hiç gurur yapma bu konuda bugün yarın çocuğun masrafları artacak tek maaşla hayat çok zor iste ödesin.
Ortak velayet dediği şey şöyle oluyormuş çocuk benimle kalıyor fakat Önemli kararlarda imza almam gerekiyormuş ondan,örneğin taşınacak olduğumda.Nafaka konusunda kararsızım

Her hakim bunu sorar mi bilemedim. Bilir kişilerin cevabını merak ettim..

Anlaşma neyse odur. Muhakkak isteyin. Sonra pişman olursunuz. Çocuğunuzun bakımını tek başına sirtlanmaya çalışmayın.

Ortak velayet dediği şey şöyle oluyormuş çocuk benimle kalıyor fakat Önemli kararlarda imza almam gerekiyormuş ondan,örneğin taşınacak olduğumda.Nafaka konusunda kararsızım
Bence ortak velayet alma , velayeti bende olsun istediğin zaman gel Gör o daha çok küçük de zaten hakim de böyle uygun görür bence.
Nafaka iste mutlaka çünkü Bebeğin hep bebek kalmayacak , bakıcı kreş okul dershane vs derken masraflar zamanla artacak, hem kira hem çocuk hem yeni düzen tek maaşla zor olur. hem ilk çocuğuna ödüyorsa ikinci çocuğuna ödesin.

Arkadaşım yeni ayrılma kararı aldı
O aldatma öğrenince birden evi terk etti
Avukata koştu
Avukat evini habersiz toplayıp getirebilirsiniz dedi, çünkü eşya davası açmak sonuçlanmak uzun sürer, göze almaz o dava sürecini avukata danisinca dedi.
Oda topladı kaçırırken bidadan birileri haber etmiş eşin e . O da gelemeyecek uzaklıkta olduğu için tanıdığını gönderdi, eşyaların yarısını bırak diyor dedi oda. O da tamam bırakıyorum zaten dedi ama birşey bırakmadi topladı yeni evine taşıdı.

Daha boşanma davaları görünmedi eşyayla ilgili ne olacak bilmiyoruz.

Yanlış yönlendirmeyeyim.

Avukata danışın en iyisi

Merhaba hanımlar,

Eski konularımı bilmeyenler için özetlemek istiyorum ki konum daha anlaşılır olsun.2 yıllık Evliyim 4 aylık bir bebeğim var.Çalışıyorum.Hamilelik Sürecinde aldatıldığıma dair bulgulara rastladım.Evde İki ayrı zamanda birbirinin aynısı olan iki ayrı saç teli,koltuğun Altın'da bana ait olmayan bir toka,eşimin cüzdanında prezervatif ,telefonunda erkek adıyla Kayıtlı bayan numarası,aynı kadını facede aratmalar,gizlice engellediğim bu kadının engelini kaldırıp tekrar aratmalar,bana karşı ilgisizlik,cinselliğe yanaşmaması,benden resmen tiksiniyor gibi davranması ve hakaret..:KK43:

Boşanmak istediğimi söyledim.Beni ikna için çabalamıyor hiç tutuşmadı bile ama bi yandan da saçmalama ne boşanması diyor ama beni kazanma çabası hiç yok,Saçma sapan esprileri dışında,neyse...

Boşanma anlaşmalı olsun çabucak bitsin gitsin istiyorum ben.Ortak velayet isteyeceğini söylüyor,ayrıca çocuk biraz büyümeden olmazmış.Bir gün bile fazladan durasım yok benim ama bebeğim çok ağlak bir bebek olduğu için gözümde büyüyor Taşınma işi.Nisan ayına kadar ücretsiz izindeyim.İzin bitmeden çıkıcsm evden

Sizlere şu konuda danışmak fikir almak istiyorum hanımlar: evdeki eşyaların Parasını ben ödedim fakat onun üzerine alınmıştı çoğunluğu.İstiyorum ki eşyaları tümden götüreyim.Protokolü imzalatıp çocupu da Alıp çıksam davayı yeni evde açsam ve dava Gününü beklesem çocuğu kaçırdı diye şikayet Hakkı doğar mı ? Ya da Eşyalarımı Aldı diye ?
Evde durup protokol imzalatıp davayı da açsam nafaka tazminat istemediğim için işine gelir eşyalara da el koyarsa diye korkuyorum.Bir 30 bin borç ödedim eşyalara ona bırakmam.Eşyalarımı bebeğimi alayım pis parası onun olsun.

Bu arada ev lojman ve onun adına tahsisli,gidecek olan ben olabilirim ancak.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Hukuken şöyle bir durum var zaten siz anlaşmalı boşanmak istiyorsanız anlaşma protokolune velayet , eşyalar, nafaka ,tazminat dahil bütün konular dâhil anlaşıp yazmalisıniz.eğer bu konularda anlaşmıyorsanız istemediğiniz maddeler olan bir protokole sadece cabuk bitsin diye imza atmamanizi öneririm.ortak velayet konusuna gelince zaten anlaşmalı bosanmada siz kabul etmediğiniz surece mümkün değil. Çekişmeli bir boşanma surecine girersiniz aldatan gayri ahlaki bir babaya ortak velayet verilmesi çok zor. Zaten hukukumuzda bir iki yildir olan bir kavram. Ben esininizin ortak velayet alabileceğini düşünmüyorum. Evi terk etmeniz aldatma durumunu ispatlar durumdaysanız sorun değil, ama eşyaları alırsanız eşinizin çirkeflesme derecesine göre size sorun çıkartır.

X