Merhaba, durumları kısaca özet geçeyim ve sizden yardım istiyorum. Eşimin gerçekten tam bir narsist biri aldatmalari yalanları asla bitmez ve kendi yaptıklarını hafife alır özür dileyince geçeceğini düşünür annesiyle sürekli oyunlar çeviren biri. Şu an onu istemediğimi ve boşanmak istediğimi söyledim buna rağmen sürekli iş yerindeyken fotoğraf at diyip durur yalansız 20 30 kere arar güvensiz bir durum yapmadım veya yakaladığı bir durum yok. İsimden eve giderim evden de ise. 2 kere uzun sürmesin diye anlaşmalı açtım ama maalesef ki istemiyorum dedi red yedik şimdi avukatla konuştum ve çekişmeli için hazırlanıyorum ama kendisinin bitmeyen tehditleri var dün saçma bir şekilde hiç bir şeyim olmamasına rağmen kendimden eminim bende videon var onu mahkemeye veririm dedi çocukla ilgili ya bağırdığım bir videodur hayatını karartır gibi cümle kullandı ben de dedim ki benim için rahat ver sıkıntı yok. İşte 1 sene yatar çıkarım sence sonrası ne olacak ölür gidersin gibi konuşmaları var. Günlük hakaretler ediyor işte avukatla konuştum fotoğraf atmak zorunda değilsiniz dedi normal e cevap veriyorum ama beni fazlasıyla bunaltıyor kendisi en son bağırmak zorunda kalıyorum. Ekonomik özgürlüğüm var annemle beraber yaşıyoruz zaten. Ama kendisi istediğini yapabilir bana da hayatı zindan etme peşinde çoçuğum olmasa hiç biri umrumda olmaz korkacagimi falan düşünüyor aslında kendisinin elimde ne derece de kanıtlarım olduğunu biliyor. Bu durumda kalan yaşayan var mı bu durumlari nasıl atlattiniz hakaretten dava açacağım kendisine çünkü dün bana sen para için karakterini satarsın diyen bir insan bu.