***BOŞANMA KONUSUNDA***(Lütfen🙏fikir verin)

Ailemi aradım bugün * borcu ödeyip ödemeyeceği belli değil Onun boşanmak istiyorsa Tamam boşanmayı kabul et hiçbir şey de talep etme Sadece kızımın velayetini almak istiyorum de boşanma kağıdını hallet gel diyor

Sakın ama sakın hemen boşanma, aklı sıra anlaşmalı boşanıp konuyu kapatacak ve asla borcunuzu ödemeyecek. Hukuki süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama bir avukattan danışmanlık alın, onun borcu olduğunu bir şekilde kanitlayin. Bence bu heriften asla anlaşmalı boşanmayın, bekleyin borcu ödesin, o sırada borcunu ailesine dile getirin, sonrada çekişmeli dava açıp donuna kadar alın. Bence bu süreçte aile evine gidin, borcu ödersen boşanırım falan diyin. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama aile evinde çocuğunuza ailenizde bakar, sizde çalışmış olursunuz. Önceki konuları da okudum, çocuğu onlara vermezler. Size çocuğu alacağım falan derse bende sizin çocuğu belli bir yaştan sonra para için evlendireceğinizi, zaten öyle geleneklerinizin olduğunu da kanıtlarım, nah alırsınız falan deyin. Göz dağı verin biraz, gerekirse sabah programlarına çıkacağınızı söyleyin, onları rezil edeceğini. Bunlarla anladıkları dilden konuşun ve asla hiçbir sözlerine inanmayın, kurnazlar hem de fazlaca.

Size üzücü bir haber vereceğim boşanma davası devam ederken tekrar birleşme olduğu için davamız reddedilebilir. Hakim sizi boşaamaz

elinizde telefon var değil mi? Kadınlar kulübünü keşfede bildiğinize göre haklarınızı öğrenebilirsiniz aslında. Boşayın bu geri zekalı nafaka da isteyin tazminat da isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…