***BOŞANMA KONUSUNDA***(Lütfen🙏fikir verin)

bikaç yorumdam sonra biraz olsun içime su serpildi
"ben evlencem yeni karımla yuvamı kurcam kızımkda senden alcam diyor sürekli""

bi kere cekişmlei actım subatın 20inde duruşmam vardı katılmadığım icin kapandı simdi tekrar acmammı gerekiyor yoksa yarın anlaşmalı icim kendi kararlarımı (lkabul etmez nakafaka tazminatı)mı söylemem mi daha mantıklı

bi kere cekişmlei actım subatın 20inde duruşmam vardı katılmadığım icin kapandı simdi tekrar acmammı gerekiyor yoksa yarın anlaşmalı icim kendi kararlarımı mı söylemem daha mantıklı
Bu konu hakkında bilgim yok ama mutlaka haklarınızı alın bunu evladınız için yapın

Yukarda çok güzel fikir vermiş kadın arkadaşlar. Dedklerini uygulayın. Kimse kimseyi alamaz annesinden, kızını nakide çevirmeye çalışıyor, bunu bilsin hakim.
onlar urfalı arap kesimi "onlara göre kadın degersiz bir köle, cocuk ise her zaman babada kalır adam istedigi gibi evlenir kadın cocugu babasına bırakır mantıgı var"

E öyle bir ailesi olan, bu kafada olan adama neden kaçtınız ki?
Vallahi biz internetten tanıştık bana ailesinden bahsetmedi yani böyle kötü huylarını veya ne bileyim geleneklerinden bahsetmedi bizim evimiz ayrı olur gibisinden demişti Biz birbirimizi çok seviyorduk O zaman bana iyi davranıyordu sevgiliyken falan evlendikten sonra annesinin yanına beni yerleştirince artık beni sadece * artık evliyim karım var gibi görmeye başladı umursamadı sadece kendini heves olduğunda geliyor hevesini gideriyor sonra arkadaşlarıyla takılıyordu bütün günü oyun oynamakla geçiyordu

Önemsiz, Allah aşkına sen anlattıkça ha bire daha beter detaylar çıkıyor.
İnternetten tanışıp mı kaçtın sahiden? Yeni tanıştığında tüm erkekler iyi davranıyor, seviyorum ölüyorum diyor hepsi zaten. Ne diyecek başka? Sana hayatı dar edeceğim mi diyecek?
Hadi anlamadın diyelim, evledin. Görmedin mi kaynananın evindeyken durumu? Baktın 4-5 ay oldu çalışmıyor, ev açmıyor. Alıp başını annenin evine gidip boşansaydın ya? Çocuksuz olduğun için bekar hayatına geri dönerdin hiç değilse.
Sen 2 sefer boşanmaktan vazgeçmişsin. Niye? Neyi vardı vazgeçilmeyecek Allah aşkına? Millet işli güçlü, paralı pullu herifleri şak diye boşuyor. Sen niye öyle yaptın?
Şimdi devlet kurumlarına, özel kurumlara falan başvur bence. Kapı kapı gezerdim ben senin yerinde olsam. Yardım almalısın acilen. Ailen falan ne diyor? Gel diyorlar mı?

Kızınız belli bir yaşa gelene kadar 5ti sanırım annenin maddi açıdan yeterliliği yoksa baba dava açabiliyor diye biliyorum öncesinde siz kötü bir anne olmadığınız sürece götünüde yırtsa alamaz. Barodan avukat veriliyor süreç biraz uzun olabiliyor ama oluyor siz talep edin sonrasını avukatla görüşün adam sizi korkutarak bir an önce boşanma derdinde. Bol bol whatsapptan yazılı delil toplayın yazışarak konulara direkt girmeyin tabi anlamasın.

Kim dedi kızınızın 2 yaşına gelince babaya verileceğini çocuklar aksi olmadikca anneye verilir 2 yaşında dava acsada alamaz.

Boşanma davası sırasında dava açıp geri çektiğiniz için aynı maddeler ile acamiyorsunuz diye biliyorum çünkü affetmis sayiliyorsunuz o yüzden size bir avukat şart barodan avukat talep edin.

2-3defa evden kaçtı m herseferinde kandırdı beni bu arada evlendigim gün hamile kaldıgım icin

ailem gel diyor tabiki

2-3defa evden kaçtı m herseferinde kandırdı beni bu arada evlendigim gün hamile kaldıgım icin
Ah Önemsiz ah...
Ne olur artık üç kere düşün öyle adım at. Hala aynı evdesiniz sanırım, çok dikkat et ikinciye falan gebe kalayım deme. İyice elin kolun bağlanır bak.
Ailenle de etraflıca konuş, biraz arkanda dursunlar yalnız hissedip de pusup kalma. Annen baban, ya da aileden aklı başında birisi olaya el atsın hiç değilse.

Ven anne babalara çok üzülüyorum. Sen kızını büyüt okut sonra kızın sana danismadan, seni büyük sayfadan kaçarak evlensin kendini bilmediği bir uçurumdan atsın. Bu adam sizi de çocuğunuzu da yoracak üzecek. Su borç meselesi olmasa direk hiçbir şey talep etmeden git diyeceğim ama bu kadar borcu odeyebilecek durumda da değilsin sanırım.

Kredi kartı mi kart dediği sizin adınıza mi yani borcu olan kart yoksa esizin adına mi ek kart gibi birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…