***BOŞANMA KONUSUNDA***(Lütfen🙏fikir verin)

borc var her seferinde borc yüzünden ev ayırcam borcu ödücem dige getirtti beni bı seferde ben ailemle konuscam (varlık fonu ile konuştuk cumaya kadar teklifle gelin anlşarz fln dediler ) eşimde diyo işte bi hafta daha kal sonra bizimkiler ödeyebilirse borcu kapatırız gidersin eger ödeyemezssk yine gidersin merak etme cumartesi ne kadar kal diyor...

Ailemi aradım kızım tabiki gel ama borc la gelirsen ya ilerde seni hapse atarlarsa nolcak o borc gelecekte daha da artcak borcu ödeyene kadar bekle sonra borcu ödince anlaşmalı yı kabuş et boşanma davanızı acın kızı al gel diyor

eşim diyor merak etme bu saaten sonra geri barışmayız ben yeniden evlencem diyor o yuzdem burda anlaşıp güzel bir şekilde bitilerim uzamasın diye seni tutuyorum yanlış anlama ali koymuyor um diyo

Borç yüzünden kimse sizi hapse atmaz merak etmeyin eğer borcu ödeyeceğim deyip tahaddut imzalarsan ve odemezsen o zaman tahaddutu ihlaldan 3 ay hapis yatılır borç yüzünden değil ama ve mal beyanında bulunabilirsiniz uzerime kayıtlı mal yoktur diye .

Borcuna sadece faiz işler hapise girmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…