- 2 Mart 2024
- 138
- 10
- 18
- 24
- Konu Sahibi sogukbaklava52
-
ben eskiden çalıştıgım icin 3yıl kadar 100bin kredi cıkıyordu eşimde bunu görünce kartımı aldı krediye tıkladı 100bin birazını karttan birazınıda nakit alarak kendi kartlarındaki borcu kapattıKredi kartı mi kart dediği sizin adınıza mi yani borcu olan kart yoksa esizin adına mi ek kart gibi birşey.
Bilemiyorum ama siz almasına izin vermişsiniz hayır alma filan demediniz galiba polislerde bunu kast etmiş olabilir yani habersiz yapılmış bir olay değil gibi.ben polise gidip anlattm durumı zamanında ama siz eş oldunuz icin oda gizlice yapmadı icin bir sorun teşkil etmiceni soyeledi ama ilgilencez bu durumla aratırcaz dediler 2023den beri ödenmedigi icin faiz yedi icra vs
Dağ başı değil burası, mahkeme velayeti zaten sana verir ama emin ol bu adamın derdi asla çocuk değil. Sen versen o istemez zaten çocuğu almayı. Tek derdi maddi olarak senin hakkını gasp etmek. Yerinde olsam tamam çocuk sende kalsin benim paramı ver derdim. Görürsün zaten o zaman niyetinin ne olduğunu. Alsin baksın çocuğuna mükemmel baba.Dün eşimle konustum, son anda ne olduda bunu söylüyon diyor. Ben borcu kabul etmiyorum ödemem kızım da simdişik sende kalsın ilerde alırım diyor..(ben büyütcekmişim büyünce elimden alcakmıs)
borc bnm adıma değil nasıl olsa diyor gülüyo
bende dedim eger kabul etmiyorsan ben hakkımı almasını bilirim dedim. biletimi kes gönder ozamam beni dedim tamam keserrim biletini gidersim dedi (kızı elimden alıp beni kovar diye endişleniyorum)
Aklınızı kiraya mi vermiştiniz o dönem? Bu nedir? Bu kadar mı azmıştınız yani? Ne diyeyim?bizim hic birşeyimiz yok biz bağımsızlığımız ı kuramadık kaynanamla yaşıyorduk O da zaten 2 yıl boyunca çalışamadı Çünkü birinde askere gitti diğerinde de abisi ameliyat olduğu için tarla ile uğraşmak zorunda kaldı
bakmak icin istemiyor annesine verir o bakmaz ztn amac benden almak büyünce zaten başlık parasına satcaklar 16-17yasındaDağ başı değil burası, mahkeme velayeti zaten sana verir ama emin ol bu adamın derdi asla çocuk değil. Sen versen o istemez zaten çocuğu almayı. Tek derdi maddi olarak senin hakkını gasp etmek. Yerinde olsam tamam çocuk sende kalsin benim paramı ver derdim. Görürsün zaten o zaman niyetinin ne olduğunu. Alsin baksın çocuğuna mükemmel baba.
ne kadar aşagılayıcı yorum bu inşlh senin başına daha beteri gelirAklınızı kiraya mi vermiştiniz o dönem? Bu nedir? Bu kadar mı azmıştınız yani? Ne diyeyim?
Dün konuşacağız yazmıştın, konuştunuz mu? Ödeyecekmi borçları?bakmak icin istemiyor annesine verir o bakmaz ztn amac benden almak büyünce zaten başlık parasına satcaklar 16-17yasında
Anladığım kadarıyla konu sahibi kızını babasina bıraksa alırlar çünkü kafa yapilari ayrılık olsa da çocuk babada kalır düşüncesi olan bir aileymis yani konu sahibi zararlı çıkabilir.Dağ başı değil burası, mahkeme velayeti zaten sana verir ama emin ol bu adamın derdi asla çocuk değil. Sen versen o istemez zaten çocuğu almayı. Tek derdi maddi olarak senin hakkını gasp etmek. Yerinde olsam tamam çocuk sende kalsin benim paramı ver derdim. Görürsün zaten o zaman niyetinin ne olduğunu. Alsin baksın çocuğuna mükemmel baba.
Evet öyleymiş maalesef. Erken yaşta evlendirirler zaten diyor konu sahibi. Ne insanlar varAnladığım kadarıyla konu sahibi kızını babasina bıraksa alırlar çünkü kafa yapilari ayrılık olsa da çocuk babada kalır düşüncesi olan bir aileymis yani konu sahibi zararlı çıkabilir.
Kızınızı sizden alamaz. Ailenizin yanına dönün işe girin hemen az buz demeden markete bi yere girin maaşlı başlayın. Boş sıkıyo seni korkutmak için, barodanda avukat talep et haklarını öğren. Böyle korkak davranarak bi şey elde edemezsin.Dün eşimle konustum, son anda ne olduda bunu söylüyon diyor. Ben borcu kabul etmiyorum ödemem kızım da simdişik sende kalsın ilerde alırım diyor..(ben büyütcekmişim büyünce elimden alcakmıs)
bende dedim eger kabul etmiyorsan ben hakkımı almasını bilirim dedim. biletimi kes gönder ozamam beni dedim tamam keserrim biletini gidersim dedi (kızı elimden alıp beni kovar diye endişleniyorum)
Dün eşimle konustum, son anda ne olduda bunu söylüyon diyor. Ben borcu kabul etmiyorum ödemem kızım da simdişik sende kalsın ilerde alırım diyor..(ben büyütcekmişim büyünce elimden alcakmıs)
Konuşmuşlar borcu ödemiyormus.Dün konuşacağız yazmıştın, konuştunuz mu? Ödeyecekmi borçları?
Acilen çocuğunu da kendini de kurtar, kaç git ailen yanına, davani aç , çocuk sende kalır merak etme , iş bul çalış, bu insanlar mağarada mı yetişmiş nebakmak icin istemiyor annesine verir o bakmaz ztn amac benden almak büyünce zaten başlık parasına satcaklar 16-17yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?