- Konu Sahibi krizantem_siyah
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim severek evlendik 2 yaşında oğlum var ama eşim inanılmaz duygusuz bir adama dönüştü ilgi alaka cinsellik hiç yok..kendinden zamanla uzaklaştırıyor beni evine saatinde gidip gelen parasının hesabını bilen içki kumar dayak vs olmayan bir adam ama gel gelelim ben kadın olduğumu unuttum elimde tornavida geziyorum roller değişti eşim bunlardanda anlamıyor kadın ruhundanda ve 25 yaşındayım sıkıldım artık bunalımlı bir hayata bıraktım kendimi boşanmak istiyorum boşamıyorda daha doğrusu bende cesaret edemiyorum bir babam ve kız kardeşim var babamlara gitsem huzur yok çalışmıyorumda tabii olarak parada yok..
eşimle boşanıp boşanmamak konusunda kararsızım sevgim hiç yok sadece alışkanlık okadar bir işe girsem başımın çaresine bakarım evimi tutar öyle böyle huzur içinde yaşarım allaha şükür bi mesleğimde var güzellik uzmanıyım fakat tek kararsızlığım çocuğum..
ilerde boşanma sebebime çok tepki verirmi acaba diye fazlasıyla düşünür oldum
bana kalsa hemen boşanıcam ama çocuğuma kıyamıyorum sizce ben ne yapsam doğru olur bu adamla aynı evde yaşamak bile eziyet oldu fenalardayım...
eşimle boşanıp boşanmamak konusunda kararsızım sevgim hiç yok sadece alışkanlık okadar bir işe girsem başımın çaresine bakarım evimi tutar öyle böyle huzur içinde yaşarım allaha şükür bi mesleğimde var güzellik uzmanıyım fakat tek kararsızlığım çocuğum..
ilerde boşanma sebebime çok tepki verirmi acaba diye fazlasıyla düşünür oldum
bana kalsa hemen boşanıcam ama çocuğuma kıyamıyorum sizce ben ne yapsam doğru olur bu adamla aynı evde yaşamak bile eziyet oldu fenalardayım...