Bu konuda banlar olacak galiba, etiketlemelere bakarsak durum onu gösteriyor, henüz kötü içeriklere bakamadım lakin sonu belli gibi ama hanımlar cidden sizlere inanamıyorum bazen, bir konu açılıp özel sorunlar paylaşılmaya görsün, hemen linç ediyorsunuz, hepiniz birbirinizin konularını takip edip hangi konudan vursam nasıl bel altı girişsem diye bekliyorsunuz resmen, yahu biz bu sitede yeri geliyor eşimizle kavgalarımızı, yeri geliyor bebek özlemimizi, yeri geliyor aldatma, şiddet, anne babalarımızla alakalı sorunları neden yazıyoruz? Ben söyleyeyim çevremize anlatmamak ya da anlatamadığımız için çünkü biliyoruz yargılayacaklar, en ufak bir tatsızlıkta yüzümüze vuracaklar, eh bari Kadınlar Kulübüne üye olayım da anlatayım, yüzüme vurmazlar, beni rencide etmezler, belki anlarlar, aleyhime kullanmazlar diyoruz, lakin maşallah komşu teyzelerimizden, elti, görümce, yakın arkadaştan daha beter vuruyorsunuz.
Hayatı hakkında yazdıklarının dışında en küçük fikriniz olmayan, tanımadığınız insanları yermek nasıl bir duygu? Cidden merak ediyorum bu duyguyu, mesela nasıl bir keyif veriyor sizlere? Tipini, kişiliğini bilmediğiniz birine öfkenizi taze tutup kan davası gibi her konuda gölge gibi takiptesiniz, birde herşeyini aklınızda tutuyorsunuz, umrum olmaz yahu, daha mühim işlerim var diyemiyorsunuz, bu kadar öfke çabuk yaşlandırır.