Evet aynen çok sever flortlesmeyi. Herkes onu beğensin pohpohlasin bayılır. Ben de dedim aynen, boğazında kalsın o tatlı senin dedim.Malesef kabullenemiyorsunuz ama eşiniz iflah olmaz bir zampara..
Herkese mavi boncuk dağıtıyor. Ona neymiş kadının yiyeceği tatlıdan? Nereden yürüyeceğini iyi biliyor..
Boşanmak için şartlarınız yerli yerinde bence..
Güvenmek istedim. Bir umut pişman olmuştur belki düzelir dedim. Benim herşeyim lafta yaa ben aldatacak adam değilim benim içimde kötülük yok art niyet yok diyor.Size boşan demek bize düşmez ama bu zamana kadar neyi bekledin diye sorarlar sana
Söylenecek çok şey var. İnanmışsınız bir kere bu çok büyük hata.Güvenmek istedim. Bir umut pişman olmuştur belki düzelir dedim. Benim herşeyim lafta yaa ben aldatacak adam değilim benim içimde kötülük yok art niyet yok diyor.
Evet aynen çok sever flortlesmeyi. Herkes onu beğensin pohpohlasin bayılır. Ben de dedim aynen, boğazında kalsın o tatlı senin dedim.
Güvenmek istedim. Bir umut pişman olmuştur belki düzelir dedim. Benim herşeyim lafta yaa ben aldatacak adam değilim benim içimde kötülük yok art niyet yok diyor.
Iyi güvenin o halde biz ne diyelim.Güvenmek istedim. Bir umut pişman olmuştur belki düzelir dedim. Benim herşeyim lafta yaa ben aldatacak adam değilim benim içimde kötülük yok art niyet yok diyor.
Sanki sen hasta olup yataklara dussen kocan sana bakacak :)Şimdi ona karşı içim buz gibi. Hiç bir sıcaklık hissetmiyorum. Elini belime atsa ürperiyorum . Gelecekten korkuyorum. Annem babam şimdi sağ Allah uzun ömür versin. Ama ya onlara birşey olsa yapayalnız mi kalırım bu hayatta diyorum. Hastalığı var elden ayaktan dusmesi var. Hep olumsuz şeyler geliyor aklıma. Ya çalışamayacak duruma gelirsem ya birilerine muhtaç kalırsam diyorum. Offf Allahim sen aklımı koru.
.Merhaba. Eski konularimi bilenler bilir. Bilmeyenler için özet geçebilirim. Eşim 15 yıl önceki nişanlısıyla msjlasmisti. Hem de binlerce msj. Saatlerce konuşmalar. Amaç intikam almakmis. Kavga gürültü boşanma konuşmaları eşliğinde bu sorunu bertaraf ettik. Bunu yakaladığım sırada yine iş yerinden bir bayanla olan saatlerce konuşmalarını da yakalamıştım. Bu kişiyi daha önceden engellediğini söylemişti, sürekli işle ilgili arayıp rahatsız ediyormuş falan. Bende inandım. Meğer engellemiş olmasi onun kadını aramasına engel değilmiş ki. Her Allah'ın günü günde bir kaç kez konuşma ve en az 10 dakika her biri. Eski nişanlı mevzusu ve bu kadını yakalamam aynı anda oldu. Hangisine içim yansin bilemedim. Duyduğum güvensizlik ikiye katlandı. Yok ona küfür etmek için arıyormus, yok benim eşime iş arıyormus o karının eşi onunla ilgili konuşuyorlarmis falan filan bir sürü tırı viri... Ama karının gönlü yanık bizimkine o belli. Ve evli bu kadın. 3 çocuk anası. Velhasıl beni o konuda da inandırdı. İkna olmadım ama neyin ne olduğunu da tam bilemedim hiç. Aradan aylar geçti. WhatsApp webten takip ederken bu kadının eşime attığı bir msji gördüm o anda. Tesadüfen aynı anda girmisim. Allah bir şeyleri gör diye gözüme sokuyor aslında. İğrenç, cinsel içerikli bir msj. Aralarında birşeyler yaşandığına dair, ama eşimin onu sevmediğine dair. Biz bunları bunları yaşadık ama sen eşini seviyorsun, o yüzden artık unutalim bitirelim ben kalbimde yaşarım bu sevgiyi falan. Ekran gogörüntü aldım hemen. Akşam eşimle konuştum bosaniyoruz hemen eşyalarını topluyorsun yarından itibaren dedim. Açıkladim yakaladigim msji. Şiddetle inkar etti. O karı manyak, o karı şizofren, senelerdir kurtulamadim ondan, olmamış şeyleri olmuş gibi yaşıyor kendi kafasında, ya da kocasıyla yaşadıklarını benimle yaşamış gibi hayal kuruyor... Kadına da attım msji, kocana aticam bu resmi diye. O da yeminler etti, ben yanlış yazdım öyle yazmak istemedim diye bir sürü yalvarma yakarma... Aylarca ikna etmeye uğraştı beni ve manipüle etti sonunda. Tamam dedim bunu da sil dedim kendi kendime. Ama hiçbirini unutmadım. Hepsi inanılmaz canımı yakan yaralar... Ve üçüncüsü... Yeni girdiği iş yerinde henüz bir aydir tanıdığı bir kadına (eşi vefat etmiş iki çocuklu bir kadın) yine WhatsAptan msj attı. Yemekte çıkan bir tatlının fotosunu çekip göndermiş ve sana da tatlı ayırdım sensiz boğazımdan geçmedi yazmış... Allah'ım dedim, zaten mimlisin, benim güvenimi kazanmaya çalışıyorsun güya sen neyin peşindesin be adam dedim. Bunu da inkar etti. Hemen yanlış anlama çok hanım bir kadın o, herkesi öbür kadın gibi sanma, .... Dedim kadın o kadar çok ki ister istemez kiyasliyorum ucunu de dedim. Bosanma konuşması yapmak ve bu karardan emin olmak çok zor. Duygusal olarak zaten boşanmışim. Hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı. Sevgi saygı aşk merhamet şefkat hiçbiri yok. Cinsellik yok. Eskiden sırnaşırdi reddederdim. Şimdi artık o da soğudu benden iyice, bana bulasmiyor hiç. Bir çocuğumuz var, babaya hiç düşkün değil. Benim ailem arkamda çalışıyorum. Ama yine de çok büyük bir yıkım bu kararı almak. Lafta hep bosaniyoruz kendi kafamda ama ona bir türlü net olarak söyleyemedim. Sadece gün öldürüyorum bu evlilikte. Hiçbir paylaşımımiz yok. Nasıl asacağım bu gelecek korkusunu bilemiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Neden?Merhaba. Eski konularimi bilenler bilir. Bilmeyenler için özet geçebilirim. Eşim 15 yıl önceki nişanlısıyla msjlasmisti. Hem de binlerce msj. Saatlerce konuşmalar. Amaç intikam almakmis. Kavga gürültü boşanma konuşmaları eşliğinde bu sorunu bertaraf ettik. Bunu yakaladığım sırada yine iş yerinden bir bayanla olan saatlerce konuşmalarını da yakalamıştım. Bu kişiyi daha önceden engellediğini söylemişti, sürekli işle ilgili arayıp rahatsız ediyormuş falan. Bende inandım. Meğer engellemiş olmasi onun kadını aramasına engel değilmiş ki. Her Allah'ın günü günde bir kaç kez konuşma ve en az 10 dakika her biri. Eski nişanlı mevzusu ve bu kadını yakalamam aynı anda oldu. Hangisine içim yansin bilemedim. Duyduğum güvensizlik ikiye katlandı. Yok ona küfür etmek için arıyormus, yok benim eşime iş arıyormus o karının eşi onunla ilgili konuşuyorlarmis falan filan bir sürü tırı viri... Ama karının gönlü yanık bizimkine o belli. Ve evli bu kadın. 3 çocuk anası. Velhasıl beni o konuda da inandırdı. İkna olmadım ama neyin ne olduğunu da tam bilemedim hiç. Aradan aylar geçti. WhatsApp webten takip ederken bu kadının eşime attığı bir msji gördüm o anda. Tesadüfen aynı anda girmisim. Allah bir şeyleri gör diye gözüme sokuyor aslında. İğrenç, cinsel içerikli bir msj. Aralarında birşeyler yaşandığına dair, ama eşimin onu sevmediğine dair. Biz bunları bunları yaşadık ama sen eşini seviyorsun, o yüzden artık unutalim bitirelim ben kalbimde yaşarım bu sevgiyi falan. Ekran gogörüntü aldım hemen. Akşam eşimle konuştum bosaniyoruz hemen eşyalarını topluyorsun yarından itibaren dedim. Açıkladim yakaladigim msji. Şiddetle inkar etti. O karı manyak, o karı şizofren, senelerdir kurtulamadim ondan, olmamış şeyleri olmuş gibi yaşıyor kendi kafasında, ya da kocasıyla yaşadıklarını benimle yaşamış gibi hayal kuruyor... Kadına da attım msji, kocana aticam bu resmi diye. O da yeminler etti, ben yanlış yazdım öyle yazmak istemedim diye bir sürü yalvarma yakarma... Aylarca ikna etmeye uğraştı beni ve manipüle etti sonunda. Tamam dedim bunu da sil dedim kendi kendime. Ama hiçbirini unutmadım. Hepsi inanılmaz canımı yakan yaralar... Ve üçüncüsü... Yeni girdiği iş yerinde henüz bir aydir tanıdığı bir kadına (eşi vefat etmiş iki çocuklu bir kadın) yine WhatsAptan msj attı. Yemekte çıkan bir tatlının fotosunu çekip göndermiş ve sana da tatlı ayırdım sensiz boğazımdan geçmedi yazmış... Allah'ım dedim, zaten mimlisin, benim güvenimi kazanmaya çalışıyorsun güya sen neyin peşindesin be adam dedim. Bunu da inkar etti. Hemen yanlış anlama çok hanım bir kadın o, herkesi öbür kadın gibi sanma, .... Dedim kadın o kadar çok ki ister istemez kiyasliyorum ucunu de dedim. Bosanma konuşması yapmak ve bu karardan emin olmak çok zor. Duygusal olarak zaten boşanmışim. Hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı. Sevgi saygı aşk merhamet şefkat hiçbiri yok. Cinsellik yok. Eskiden sırnaşırdi reddederdim. Şimdi artık o da soğudu benden iyice, bana bulasmiyor hiç. Bir çocuğumuz var, babaya hiç düşkün değil. Benim ailem arkamda çalışıyorum. Ama yine de çok büyük bir yıkım bu kararı almak. Lafta hep bosaniyoruz kendi kafamda ama ona bir türlü net olarak söyleyemedim. Sadece gün öldürüyorum bu evlilikte. Hiçbir paylaşımımiz yok. Nasıl asacağım bu gelecek korkusunu bilemiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Şimdi ona karşı içim buz gibi. Hiç bir sıcaklık hissetmiyorum. Elini belime atsa ürperiyorum . Gelecekten korkuyorum. Annem babam şimdi sağ Allah uzun ömür versin. Ama ya onlara birşey olsa yapayalnız mi kalırım bu hayatta diyorum. Hastalığı var elden ayaktan dusmesi var. Hep olumsuz şeyler geliyor aklıma. Ya çalışamayacak duruma gelirsem ya birilerine muhtaç kalırsam diyorum. Offf Allahim sen aklımı koru.
vardı ya burada bir konu öyle..
adam aldatmış ama kadın yaşlı ve çirkinmiş acıdığı için sevişmiş.
amme hizmeti yani.
Şimdi ona karşı içim buz gibi. Hiç bir sıcaklık hissetmiyorum. Elini belime atsa ürperiyorum . Gelecekten korkuyorum. Annem babam şimdi sağ Allah uzun ömür versin. Ama ya onlara birşey olsa yapayalnız mi kalırım bu hayatta diyorum. Hastalığı var elden ayaktan dusmesi var. Hep olumsuz şeyler geliyor aklıma. Ya çalışamayacak duruma gelirsem ya birilerine muhtaç kalırsam diyorum. Offf Allahim sen aklımı koru.
İnan bana insan gerçekten vazgeçtiği zaman bu söylediklerinin hiçbiri aklının kenarına gelmiyor.Bence siz ona duygusal olarak bağımlısınız sevgi demiyorum bak bağımlılık.Ne olur farket bu bağımlılık sana zarar verir hergün kalbin acır oysa ki hayat acı çeken insanlar için mutlaka sonunu sürprizlerle donatıyor .Sadece boşanmak zor bir süreç yıpratıcı ama sonrası için ohhhh diyeceksin duygu sömürülerine gelme geleceğin için çocuğun için kendine gel hayatta herşey bir risk halinde zaten bu sadece boşandığın zaman yok ki!Kendine neden huzursuzluk dolu bir hayat laik görüyorsun .İnan bana benim eşim barışmak için kuran üzerine yemin etti birdaha yapmıycam diye o vaatleri bir görsen ama olmaz ki insan kişiliği çocukluk döneminde oturuyor kişilik değişir mi?Hep zaten adamları kadınlar ayartıyor o şizofreni bu paronaya boşversenize size kolay gibi gözüken barışma yolu boşanmaktan çoookkk daha yıkıcıŞimdi ona karşı içim buz gibi. Hiç bir sıcaklık hissetmiyorum. Elini belime atsa ürperiyorum . Gelecekten korkuyorum. Annem babam şimdi sağ Allah uzun ömür versin. Ama ya onlara birşey olsa yapayalnız mi kalırım bu hayatta diyorum. Hastalığı var elden ayaktan dusmesi var. Hep olumsuz şeyler geliyor aklıma. Ya çalışamayacak duruma gelirsem ya birilerine muhtaç kalırsam diyorum. Offf Allahim sen aklımı koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?