Boşanma kararsızlığı... Bir fikir lütfen...

bebecikss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
189
102
48
34
İstanbul
Merhaba. Eski konularimi bilenler bilir. Bilmeyenler için özet geçebilirim. Eşim 15 yıl önceki nişanlısıyla msjlasmisti. Hem de binlerce msj. Saatlerce konuşmalar. Amaç intikam almakmis. Kavga gürültü boşanma konuşmaları eşliğinde bu sorunu bertaraf ettik. Bunu yakaladığım sırada yine iş yerinden bir bayanla olan saatlerce konuşmalarını da yakalamıştım. Bu kişiyi daha önceden engellediğini söylemişti, sürekli işle ilgili arayıp rahatsız ediyormuş falan. Bende inandım. Meğer engellemiş olmasi onun kadını aramasına engel değilmiş ki. Her Allah'ın günü günde bir kaç kez konuşma ve en az 10 dakika her biri. Eski nişanlı mevzusu ve bu kadını yakalamam aynı anda oldu. Hangisine içim yansin bilemedim. Duyduğum güvensizlik ikiye katlandı. Yok ona küfür etmek için arıyormus, yok benim eşime iş arıyormus o karının eşi onunla ilgili konuşuyorlarmis falan filan bir sürü tırı viri... Ama karının gönlü yanık bizimkine o belli. Ve evli bu kadın. 3 çocuk anası. Velhasıl beni o konuda da inandırdı. İkna olmadım ama neyin ne olduğunu da tam bilemedim hiç. Aradan aylar geçti. WhatsApp webten takip ederken bu kadının eşime attığı bir msji gördüm o anda. Tesadüfen aynı anda girmisim. Allah bir şeyleri gör diye gözüme sokuyor aslında. İğrenç, cinsel içerikli bir msj. Aralarında birşeyler yaşandığına dair, ama eşimin onu sevmediğine dair. Biz bunları bunları yaşadık ama sen eşini seviyorsun, o yüzden artık unutalim bitirelim ben kalbimde yaşarım bu sevgiyi falan. Ekran gogörüntü aldım hemen. Akşam eşimle konuştum bosaniyoruz hemen eşyalarını topluyorsun yarından itibaren dedim. Açıkladim yakaladigim msji. Şiddetle inkar etti. O karı manyak, o karı şizofren, senelerdir kurtulamadim ondan, olmamış şeyleri olmuş gibi yaşıyor kendi kafasında, ya da kocasıyla yaşadıklarını benimle yaşamış gibi hayal kuruyor... Kadına da attım msji, kocana aticam bu resmi diye. O da yeminler etti, ben yanlış yazdım öyle yazmak istemedim diye bir sürü yalvarma yakarma... Aylarca ikna etmeye uğraştı beni ve manipüle etti sonunda. Tamam dedim bunu da sil dedim kendi kendime. Ama hiçbirini unutmadım. Hepsi inanılmaz canımı yakan yaralar... Ve üçüncüsü... Yeni girdiği iş yerinde henüz bir aydir tanıdığı bir kadına (eşi vefat etmiş iki çocuklu bir kadın) yine WhatsAptan msj attı. Yemekte çıkan bir tatlının fotosunu çekip göndermiş ve sana da tatlı ayırdım sensiz boğazımdan geçmedi yazmış... Allah'ım dedim, zaten mimlisin, benim güvenimi kazanmaya çalışıyorsun güya sen neyin peşindesin be adam dedim. Bunu da inkar etti. Hemen yanlış anlama çok hanım bir kadın o, herkesi öbür kadın gibi sanma, .... Dedim kadın o kadar çok ki ister istemez kiyasliyorum ucunu de dedim. Bosanma konuşması yapmak ve bu karardan emin olmak çok zor. Duygusal olarak zaten boşanmışim. Hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı. Sevgi saygı aşk merhamet şefkat hiçbiri yok. Cinsellik yok. Eskiden sırnaşırdi reddederdim. Şimdi artık o da soğudu benden iyice, bana bulasmiyor hiç. Bir çocuğumuz var, babaya hiç düşkün değil. Benim ailem arkamda çalışıyorum. Ama yine de çok büyük bir yıkım bu kararı almak. Lafta hep bosaniyoruz kendi kafamda ama ona bir türlü net olarak söyleyemedim. Sadece gün öldürüyorum bu evlilikte. Hiçbir paylaşımımiz yok. Nasıl asacağım bu gelecek korkusunu bilemiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.

Bence aşılacak bir durum yok, zaten aşmışsınız gördüğüm kadarıyla.

Sevginiz, şefkatiniz herhangi bir hissiyatınız yok. Çocuğunuz da çok düşkün değil, sizi ona bağlayan bir şey yok bence.

Bir de bir şey soracağım bu tür erkekler kim köpek yahu? yanıbaşında eşin, çocuğun elalemin kadınlarında huzur mu arıyorlar nedir

Son düzenleme:
Defalarca aldatmış sizi ve halen de bir başka kadın arayışında olduğu net. Tabiyki boşan demek kolay ancak sevgi saygı sadakat cinsellik hiçbir paylaşımınız kalmamış. Bu adamla ömür tüketmeye değer mi bence asla değmez.

Ya ne istiyorsunuz yediğiniz içtiğiniz arkanızda Sszi seven bir eş bir çocuk daha ne olsun en büyük mutluluk bu değil mi ne diye mutluluğu dışarda arıyorsun ki eşine sözüm... Çok pişman olacak canım çok siz kararınızın her zaman arkasında olun nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapın... Şu saatten sonra bir şeyleri düzeltmek için uğraşmayın yeterince uğraşmışsınız.

Aileniz arkanızda paylaşımınız yok aldatma çok.
Gelecek korkusu neden ?
Gelecek korkunuz sanırım yeni bir aldatma olma olasılığı olur.
Bu durumda her iki taraf için cinsellik ve muhabbet te yok ise evlilik neden yürür ki ?

en zengin, mutlu olanın da en fakir mutsuz olanın da yarınının iyi olacağına garantisi yoktur. Eşin gerçekten vurdumduymaz, ciddiyetsiz, baba olmaya uygun olmayan biri. eninde sonunda boşanacak görüyorsan kendini, vakit kaybetme.. Allah yardımcın olsun

kocanla binlerce mesajlaşan aşüftenin de kocasına gösterseydin mesajları keşke. kocan olacak aptal elin namusuna göz dikmek ne demek görürdü

Sevgi saygı aşk merhamet şefkat hiçbiri yok. Cinsellik yok.

bunlar yok ama aldatma var. siz hala boşanmak için ne bekliyorsunuz. elin kadınına mesaj atan, saatlerce telefonda konuşan ve hatta cinsellik yaşayan bi adamdan boşanmak mı yıkım?

bunlar yok ama aldatma var. siz hala boşanmak için ne bekliyorsunuz. elin kadınına mesaj atan, saatlerce telefonda konuşan ve hatta cinsellik yaşayan bi adamdan boşanmak mı yıkım?
Cinselliği kesinlikle reddediyor. Tamam konuştum bı hataydı ama asla ben o kadınla öyle birşey yaşamam. Ben tiksiniyorum o kadından, içimde öyle bir pislik olsa gidip onunla yaşayacak kadar dusmedim daha diyor. Ben seni kesinlikle aldatmadım diye ağlıyor

Pişman olurum diye çok korkuyorum. Ama böyle de ömür geçmez. Bir gram guvenmiyorum ona. Sürekli takip etmekten de yoruldum

he he kesin aldatmamıştır. senin yakaladığın üç yazışma. yakalamadıkların?

adam yaşamamış olsa kadın neden cinsellikle ilgili mesaj atsın? dünyada başka şizofren yok da bi bu kadın var, o da geldi zaten sadakatsizlik konusunda mimli olan kocanı buldu öyle mi?

bu konularda bir bile olmaz ama sen üç kere yakalamışsın. hala ama ağladı ama inkar etti. gerçekten ben sizdeki kafa yapısını anlamıyorum, adamı yatakta bassanız, içkime ilaç atmışlar diyecek, siz o yalana da inanacaksınız.

vardı ya burada bir konu öyle..
adam aldatmış ama kadın yaşlı ve çirkinmiş acıdığı için sevişmiş.
amme hizmeti yani.

Size boşan demek bize düşmez ama bu zamana kadar neyi bekledin diye sorarlar sana

Malesef kabullenemiyorsunuz ama eşiniz iflah olmaz bir zampara..
Herkese mavi boncuk dağıtıyor. Ona neymiş kadının yiyeceği tatlıdan? Nereden yürüyeceğini iyi biliyor..

Boşanmak için şartlarınız yerli yerinde bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…