• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararsızlığı... Bir fikir lütfen...

Niye ? Teni baskasinin tenine degmis birisini kabul etcek misin. Hayir birde yüklü tazminat nafaka falanda alirsin. Elinde kanıtların var. Anlamiyorum bu zihniyeti ben ya. Merak etme aldigin tazminatla kendine bakarsin. Elden ayaktan düşünce evine baska kadin getirmesin o guvenmek.istedigin kocan.
İşte o ısrarla kimsenin eline bile degmedigini o kadının şizofren olduğunu söylüyor. Hadi diyelim ki o kadın manyak, ulan sen ararsın peki o kadını her gün dakikalarca ne konuşursun. Ya da en son yaptığı pislik ne, elin karısına niye yazıyorsun sana tatlı ayırdım sensiz boğazımdan geçmedi diye. Bir aydir tanıdığı kadın bu demiştim ama sonra düşündüm o kadar bile değil. En fazla 10 günlük tanıdığı kadın. Sen millete öyle mavi boncuk dagitirsan o kadın tabi sana msj atar bana kahve ismarla diye. Sonra da diyor ki ben bir şey yapmadım kimseye. Birşey yapmış olsam bu yaptığın muameleye göre yemin ederim itiraf edicem artık. Tamam yaptım yaa yaptım dicem ama hiçbir şey yapmadan bu muameleye maruz kalmak çok zoruma gidiyor diyor. Beni suçlu çıkarıyor resmen adam.

İşin kötü yanı sanki boşanma kararı alsam bu evliligi ben mahvedicem hepimizi perişan edicem gibi hissediyorum. Bana kendimi öyle bir suçlu hissettiriyor. Siz bı dinleseniz onu tamam yaa bu adam masum dersiniz. Öyle güzel yalan söylüyor, önce kendi inanıyor yalanlarina. Bana dese ki tamam bu boşanma ikimizin ortak kararı ben de boşanmak istiyorum dese 5 dk.dusunmeden gidicem mahkemeye.

senın ki sadece alışkanlık
ama sanırım bu aldatılma alışkanlığı , çünkü aranızda başka bir şey kalmamış ,

kendine ve çocuguna saygın olsun lütfen
kocanın eşyalarını topla ve kapıya koy gelince bavulunu alsın gitsin

Şimdi ona karşı içim buz gibi. Hiç bir sıcaklık hissetmiyorum. Elini belime atsa ürperiyorum . Gelecekten korkuyorum. Annem babam şimdi sağ Allah uzun ömür versin. Ama ya onlara birşey olsa yapayalnız mi kalırım bu hayatta diyorum. Hastalığı var elden ayaktan dusmesi var. Hep olumsuz şeyler geliyor aklıma. Ya çalışamayacak duruma gelirsem ya birilerine muhtaç kalırsam diyorum. Offf Allahim sen aklımı koru.
Zamanında boşanırken aklımın ucundan bile böyle sorular geçmedi ki inanılmaz zor durumdaydım hem maddi hem manevi. Üstüne can korkusu...
Demek ben gibilerde cahil cesareti var.

Merhaba. Eski konularimi bilenler bilir. Bilmeyenler için özet geçebilirim. Eşim 15 yıl önceki nişanlısıyla msjlasmisti. Hem de binlerce msj. Saatlerce konuşmalar. Amaç intikam almakmis. Kavga gürültü boşanma konuşmaları eşliğinde bu sorunu bertaraf ettik. Bunu yakaladığım sırada yine iş yerinden bir bayanla olan saatlerce konuşmalarını da yakalamıştım. Bu kişiyi daha önceden engellediğini söylemişti, sürekli işle ilgili arayıp rahatsız ediyormuş falan. Bende inandım. Meğer engellemiş olmasi onun kadını aramasına engel değilmiş ki. Her Allah'ın günü günde bir kaç kez konuşma ve en az 10 dakika her biri. Eski nişanlı mevzusu ve bu kadını yakalamam aynı anda oldu. Hangisine içim yansin bilemedim. Duyduğum güvensizlik ikiye katlandı. Yok ona küfür etmek için arıyormus, yok benim eşime iş arıyormus o karının eşi onunla ilgili konuşuyorlarmis falan filan bir sürü tırı viri... Ama karının gönlü yanık bizimkine o belli. Ve evli bu kadın. 3 çocuk anası. Velhasıl beni o konuda da inandırdı. İkna olmadım ama neyin ne olduğunu da tam bilemedim hiç. Aradan aylar geçti. WhatsApp webten takip ederken bu kadının eşime attığı bir msji gördüm o anda. Tesadüfen aynı anda girmisim. Allah bir şeyleri gör diye gözüme sokuyor aslında. İğrenç, cinsel içerikli bir msj. Aralarında birşeyler yaşandığına dair, ama eşimin onu sevmediğine dair. Biz bunları bunları yaşadık ama sen eşini seviyorsun, o yüzden artık unutalim bitirelim ben kalbimde yaşarım bu sevgiyi falan. Ekran gogörüntü aldım hemen. Akşam eşimle konuştum bosaniyoruz hemen eşyalarını topluyorsun yarından itibaren dedim. Açıkladim yakaladigim msji. Şiddetle inkar etti. O karı manyak, o karı şizofren, senelerdir kurtulamadim ondan, olmamış şeyleri olmuş gibi yaşıyor kendi kafasında, ya da kocasıyla yaşadıklarını benimle yaşamış gibi hayal kuruyor... Kadına da attım msji, kocana aticam bu resmi diye. O da yeminler etti, ben yanlış yazdım öyle yazmak istemedim diye bir sürü yalvarma yakarma... Aylarca ikna etmeye uğraştı beni ve manipüle etti sonunda. Tamam dedim bunu da sil dedim kendi kendime. Ama hiçbirini unutmadım. Hepsi inanılmaz canımı yakan yaralar... Ve üçüncüsü... Yeni girdiği iş yerinde henüz bir aydir tanıdığı bir kadına (eşi vefat etmiş iki çocuklu bir kadın) yine WhatsAptan msj attı. Yemekte çıkan bir tatlının fotosunu çekip göndermiş ve sana da tatlı ayırdım sensiz boğazımdan geçmedi yazmış... Allah'ım dedim, zaten mimlisin, benim güvenimi kazanmaya çalışıyorsun güya sen neyin peşindesin be adam dedim. Bunu da inkar etti. Hemen yanlış anlama çok hanım bir kadın o, herkesi öbür kadın gibi sanma, .... Dedim kadın o kadar çok ki ister istemez kiyasliyorum ucunu de dedim. Bosanma konuşması yapmak ve bu karardan emin olmak çok zor. Duygusal olarak zaten boşanmışim. Hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı. Sevgi saygı aşk merhamet şefkat hiçbiri yok. Cinsellik yok. Eskiden sırnaşırdi reddederdim. Şimdi artık o da soğudu benden iyice, bana bulasmiyor hiç. Bir çocuğumuz var, babaya hiç düşkün değil. Benim ailem arkamda çalışıyorum. Ama yine de çok büyük bir yıkım bu kararı almak. Lafta hep bosaniyoruz kendi kafamda ama ona bir türlü net olarak söyleyemedim. Sadece gün öldürüyorum bu evlilikte. Hiçbir paylaşımımiz yok. Nasıl asacağım bu gelecek korkusunu bilemiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Aldatilmak cok zor birseydir. Kabullenmiyorsunuz bile siz. Kabullenmediginiz icinde cok kolay affediyorsunuz. Bence once bunlarin gercekligini bi anlayin ondan sonra da kararinizi verin. Siz yapsaniz esiniz affeder miydi? Siz bi gercekten bosanmayi gundeme getirin bakalim esiniz degisecek mi

Ya benim çok sevdiğim bir tanıdığım vardı. Kocası mütemadiyen aldatırdı bu ablayı. Her yakalandığında "Yemin ederim hep onlar askıntı oluyor. Onlar or.pu,..şe. Senin tırnağın etmezler." Diye komik komik konuşuyordu.
Onlar or.pu ama adam saf kandırılmış gariban anadolu çocuğu :)

Back