Boşanma kararsızlığı... Bir fikir lütfen...

Duygusal bağımlılik neymiş diye bir araştırdım. Gerçekten çok doğru bir tespitte bulundunuz. Ben bu adama bağımlı olmuşum. Ve cidden benim için çok yaralayıcı. Hem aynı evin içinde huzursuz asik suratla dolaş hem de adamdan vazgeçeme. Olmuyor böyle çok acı çekiyorum. Kendimi toparlanan lazım. Bir de acayip manipülasyoncu eşim. Öyle bir konusurki hakliysan bile evet yaa ben haksizim suç benim deyiverirsin

Evladın var.
Sen ele ayağa düşsen bu adam sana bakar mı sanıyorsun.
kendini topla.
Ne gerek var bunlara tahammül etmene.
Gencken birşeyler için özellikle zaman için pişman daha fazla olmadan çıkar şunu.
Illaki değerini bilecek bir insan çıkar karşına.

Boşayın yaa, elinizde delil de var.. Yeniden seversiniz belki, kendi hayatınızı ertelemeyin bence.. Eşiniz her girdiği ortamda bayanlara bakıyor, yanaşıyor, mayası bozuk olanla bağını kuruyor hemen.. Evde temizliği, yemeği, ütüsü yapılırken bunları yapması tatlı gelir.. Bir boşayın, o kadınlar yapar mı bunları, bakarlar mı suratına??

Böyle bir adam için yıllarınızı heba ederseniz,çok pişman olursunuz ilerki zamanlarda
Üstelikte boşandığınızda hayatınız daha güzel,daha huzurlu olacaksa neyi bekleyeceksiniz ki..düzelir diye bekliyorsanız,yaşı kemale erince elbet düzelir de,sizin içinize sinermi

niye yıkım olsun ki zaten bir şey hissetmiyorum demişsiniz.
tekrar tekrar yapacağı gayet belli.

Aslında hiç konusunu açmadan boşanın. Davayı açın nasılsa öğrenir. Sonra da gitmesini istersiniz.

Güçlü ol kendinden emin ol canım yanlış olan sen değilsin doğru bir tane sana doğru bana doğru diye bir kavram yok evlilik dünyanın neresinde yaşarsak yaşayalım sadakat gerektirir İnsan aynı yastığa baş koyduğu insana güvenmezse kime güvenebilir ki üzülme her şerde bir hayır vardır.Yarın birgün zaman kaybettikçe böyle adamlara ah vah diyoruz.Sen doğrusun o yanlışsa o kaybedecek sen değil

Adamın azmini takdir ettim yalnız. Yürek yemiş gibi maşallah. Hiç düşünmeden boşanın kesinlikle haketmiyo sizi ve karakteri bu anlaşılan yine yapar yine yapar. Sevmediğiniz bi adamla aynı evde yaşamak zor olmalı çocuğunuz da düşkün değilmiş madem ardınıza bile bakmayın.

Düşünecek bir durum yok bence de bu kadar şeyi gördükten sonra hala ne bekliyorsunuz anlamıyorum ayakların üzerinde duruyorsun hiç düşünme bosan o da gitsin kiminle ne bok yiyorsa yesin bundan sonra.

O adam hayatı boyunca etrafında kendince yollu yada müsait gördüğü herkese bir olta atacak bu çok belli. Sizde eğer bu şekilde devam ederseniz her yakalamanizda onla tartışacak bir şekilde ikna olmuş gibi görünüp MIŞ GİBİ EVLİLİGİNİZE devam edeceksiniz.Edeceksenizde neden ? Değer mi yillarinizin bu adamın aşma fişnelirini takip etmekle strese girmekle ve uzulmekle geçmesine? Eğer illa başımda bir erkek olsun millet beni evli bilsin kafasında bir insan değilseniz BOSANIN. Bu bizim tek hayatımız bir daha tekrarı yok . İnanın tek başına da insan mutlu olabilir. O adamın sizi her aldatması bir aşağılamadir farkındasıniz değil mi? Bunu kendinize yapmayin.Ben bunu bir kere yaşamış insan olarak asla bakmadim direk boşandım hemde bir yaşında bir bebekle. Ama inanın bir gün bile pişman olmadım. Senelerce annemle ve kızımla yaşadım .Evlilik hayatımın önceliği olmadı hiçbir zaman. 9 sene sonra biriyle tanıştım ve su an evli mutlu ve çocukluyum. ha evlenmeden önce de mutluydum hemde cok ,sanmayin yalnızlık çok kötü.Hayatimin her anında aldatılmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim cunku. Umarım sizde bunu yaparsiniz inanin pişman olmayacaksınız.

Zaten ortada evlilik adına bir şey kalmamış... hala böyle bir kararsızlık içerisinde olmanız şaşırtıcı... sanırım hala inanmak ve güvenmek istiyorsunuz... sizde iyi biliyorsunuz ki bu boş bir çaba... bana kalırsa en kısa zamanda bu evlilikten kurtulmalısınız... sizin için en doğrusu bu... bu evlilik size mutluluk huzur veremez artık

sen herşeyin farkındasın aslında bacım
bu gemi bu adamla yürümez
çek biran önce elini eteğini şu sünepeden
oda aklınca bn her halti yerim eşim de kızar küser boşanalım der ama sonunu getiremez
bensiz yapamaz havalarında
daha ne olmasını bekliyosun anlamadım ki
sana lazım olan biraz cesaret bnce

Pişman olurum diye çok korkuyorum. Ama böyle de ömür geçmez. Bir gram guvenmiyorum ona. Sürekli takip etmekten de yoruldum
Pisman olmak mi? Boyle biriyle evli kalarak pisman olmaktan korkuyorum demek istediniz sanirim. Aksini dusunmek.istemiyorum da.

Ahlaksızlığın serefsizligin adi manipulasyon olmuş. Sizdeki bence bagimlilik degil. Stockholm sendromu. Eliniz degmisken onu da araştırın bence. Zaten burdaki arkadaşlar da bosa.konusuyor siz boşanmazsınız nasilsa eşiniz manipule eder.

Güvenmek istedim. Bir umut pişman olmuştur belki düzelir dedim. Benim herşeyim lafta yaa ben aldatacak adam değilim benim içimde kötülük yok art niyet yok diyor.
Niye ? Teni baskasinin tenine degmis birisini kabul etcek misin. Hayir birde yüklü tazminat nafaka falanda alirsin. Elinde kanıtların var. Anlamiyorum bu zihniyeti ben ya. Merak etme aldigin tazminatla kendine bakarsin. Elden ayaktan düşünce evine baska kadin getirmesin o guvenmek.istedigin kocan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…