• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararından emin olunur mu?

Sizi ikna etmek için çocuğu kullanıyor. Benim eski eşim de çocuğum diye ağladı boşanırken. Aynı sokakta oturmamıza rağmen 10 günde bir görüyor 2-3 saat. Doğru düzgün arayıp sormuyor. Hasta olduğunda ilaçlarını bile almıyor. 2 hafta önce kızımı 2 günlüğüne ailesinin yanına götürdü. Çocuk alerji olmuş her yeri şişmiş kabarmış. Bana fotoğraf atıyor böyle oldu diye. Doktora götürün ciddi bişey olabilir diye yalvardım. Onu bile yapmadı.
Böyle adamlar boşandıktan sonra babalığı da bırakıyor. O yüzden inanmayın. Hepsi duygu sömürüsü
Kesinlikle öyle. Çocuğumu ona yalnız emanet edemeyeceğimi biliyor bunu kullanıyor.

Kendine birşey yapmakla tehdit ediyor ayrilirsam, tabi ki inanmıyorum. Sayenizde kafam daha da netleşti biraz tarafsız gözden görülmeye ihtiyacım vardı.

Yapsin. Yeterli prim gunu varsa cocuguna yetim ayligi baglanir. Bi faydasini gorur. Tabiiki kendine zarar vermeyecek, blof yapiyor

Anlaşmalı ayrilmazsa çekişmeli açın davayı. Kumar bağımlılığı, borçlar zaten yeterli sebep. Adam ilgi, sevgi göstermez, babalık yapmaz, kumar oynar, borç takar, Allah bilir cinsellikte de iyi değildir. Sırtınıza kambur olamktan başka ne işe yarıyor ki de vicdan yapıyorsunuz? Biraz daha kurcalarsanız aldatıyordur da. Asla sadece kumarla kalmaz. Ama siz bilirsiniz tabii..

Back