Boşanma kararından emin olunur mu?

Onu nafaka tazminat korkutuyordur zaten hakim vermez erkeğinde maddi durumuna bakıyır sizde anlaşmalı için çok şey istemeyin. Çocuğuna nafaka vermek zorunda. Ev eşyalarını da vermeyin. Duygusalız biz kadınlar maalesef erkekler bunu kullanıyor. Değişmez canım
Eve icra gelmeden çocuğunuz için kurtulmanız lazım. Eşinizi görmezden gelin. Vicdan yaparsak hep affederiz sonu yok. Çocuk için düşün senin baban böyle olsa sen olsan ne hissederdin para yok hep borç evde sürekli tartışma ilkokula gidince daha çok etkilenecek büyüdükçe anlıyorlar. Mutsuz evde çocuğun psikolojisi bozulacak

Doğru karar olması için daha ne yapması lazım?
Sevgisi var kıyamıyor adam da üzgünüm diye duygu sömürüsü yapıyordur biz kadınlar hemen vicdan yapıyoruz.aynı durumu yaşıyoruz dava açıldı ama insan olarak üzülüyoruz süreç sancılı onlara üzülüp affettikçe daha çok oynuyorlar

Merhaba, Allah yardımcınız olsun.
çok ciddi borçlar.
boşanma konusunda emin olmakla ilgili bişey bilmiyorum, fakat yapılan yorumları ne yazıkki doğru buluyorum.

ikiniz de memurmuşsunuz.
diyelim ki, çok pozitif bir hesap yapıyorum, maaşınız muhtemelen bu kadar değildir ama iki kişi 20şer bin tl maaş alıyorsanız, çok yakında zaten ikinizin maaşı borçlara gidecek, ve çocuğunuzun temel ihtiyaçlarını karşılayamicaksınız ( yeme içme barınma eğitim, gidip oyuncak almaktan da bahsetmiyorum ) .
boşanmayarak çocuğunuzu bu duruma sokmayı göze alıyorsunuz. Boşanarak en azından maaşınızı çocuğunuzun ihtiyaçlarını gidermeye yeter.
Aileniz de sizi destekliyormuş.

bakın kolay kolay boşan demem kimseye, haddim değil , ama hesap kitap da ortada , emin değilseniz sizde bi hesap kitap yapın derim

Aynı borcu işyerimiz battı , borç içindeyiz deseydiniz derdim ki boşanmayın, çalışıp el ele kol kola üstesinden gelirsiniz.
Fakat garantisi olmayan, o işten kurtulma olasılığı gerçekten çok düşük bir durumdan bahsediyoruz. şuan o koca borcun üstüne iki katı borç yapma potansyeli var, ya da ödedikçe kartları tekrar çekebilir

Asla değişmez aslaaa lütfen ama lütfen kendimize de çocuğunuza da bu kötülüğü yapmayın. Lütfen geri dönmeyin çok pişman olursunuz.

İkinizde devlet memurusunuz.Sizden neden ayrılsın.Kendi maaşı ile oyun oynayacak sizde maaşınız ile evi geçindireceksiniz.Ne güzel hayat...Neden sizden ayrılsın.Kredi bile çekmişsiniz onun için ...
Sizde bu kumarbazın sözlerine inanıyor ve acaba diye soruyorsunuz.
Kusura bakmayın büyüğünüz olarak yazdım bunları.Bunların tedavisi yok .Hemen boşanmanızı gerçekleştirin.Çünkü ayrılmaz iseniz bundan sonraki tüm hayatınızı aynen böyle geçecek.Size ve en çokta çocuğunuza yazık değil mi böyle bir hayat.Sonra erkek çocuğu yarın babadan etkilenip o da oynarsa o da bağımlı olursa ...
Hiç durmayın boşanın....Doğru karar almışsınız uygulayın önünüze bakın çocuğunuza rol modeli o babayı yapmayın...

Kararlılı olmak çok zordur. En ufak biseyde sizi ikna etmesini düzelmesini beklersiniz. Söylediği seylerin yalan olduğunu bilmenize rağmen ona inanmak istersiniz. Bende kumardan değil ama farklı konulardan şuan bu aşamadayım. Inanmayın bi kere yapan yine yapıyor asla düzelmiyor. Affederseniz cok pisman olursunuz. Çünkü her seferinde isler daha kötüye gidiyor. Tecrübeyle sabittir. Kızgınlığınızı öfkenizi kendinize hep hatırlatın yaptıklarını unutmayın

çocuğuma hediye gelen altınları alıp bozdurdugunu gördüm.

"Acaba" dediğiniz her seferinde bunu düşünün.
Çocuğunun rızkını kumara yatıran adamdan hayır gelmeyeceğini hatırlayıp yolunuza devam edin.
Kendiniz için olmasa bile çoğunuz için güçlü olmaya devam edin.
Aksi durumda sadece kendinizi değil oğlunuzu da nasıl bir hayatın içine sürükleyeceğinizi hatırlatın kendinize.
Umarım sizin ve oğlunuz için bundan sonra herşey çok güzel olur.

5000.000 borç takmış adam ömürboyu çalışıp öderim dersen buyur durma. Adamda kumarda zevki sefa sürsün ben de eşşek olup sırtımda taşırım diyorsan pişman olma tabi. Ablacım sen aklını peynir ekmekle mi yedin adam boşanma diye yalandan sömürü yapıyor ondan önce hiç ilgi görmedim diyorsun. Kaç kaç kaç

O kadar haklısınız ki. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Anlasmaliya asla razı olmuyor üstüne bir de vicdanım ve zayıf yanlarimla oynuyor. Cocugu da kullaniyor. Çocuğu görme sebebinin çocuk için mi barışmak için mi onu bile bilmiyorum.

Siz ikiniz iyi misiniz? Ne sevgisi ne zayıf yanı? Bu toplumun evlilikteki birinci koşulları "kumarı yok içkisi yok karı kızla işi yok" denilen adamlarla evlenmekti. Nerden buluyorsunız şunları koyun kapının önüne sürünsünler.

Neyine üzülüyorsunuz, sizin yerinizde başkası olsa bu heriflerin tüm eşyalarını alır sokağa hatta anasının evine götürür oraya atar, bağıra çağıra o aileyi de rezil eder, nasıl evlat yetiştirmişsiniz derdi.

Bu adamlardan olan çocuklarınızı da uzaktan tutun onlardan. Çocuk büyüyüğünce onlardan da para alırlar. Evlenemez bu çocuklar böyle kumarbaz adamın oğlu/kızı diye. Hele anası kocasının kumarbaz olduğu halde koçişkosunu boşayamamış gibi bir durum olursa, aklı başında kimse böyle kumarbaz ailelerin çocuklarıyla evlenmezler.

Bu durumda tabi ki mantıklı olanın ne olduğunu siz de biliyorsunuz, biz de. Ancak ne yuva kurmak kolay ne de yıkmak. Dolayısıyla hissettikleriniz çok normal.

Ancak kendinize, yaşantınıza dışarıdan baktığınızda o kadına ve o çocuğa üzülmüyor musunuz?
Sevgi, ilgi görmeyen, evi kendince çekip çeviren, çocuğuna yeten bir anne olarak sizce eşiniz sizi hakediyor mu?
Bu huzursuz aile ortamında büyümeyi oğlunuz ister mi? Siz katlansanız da, oğlunuz katlanmak ister mi? Bunu haketti mi?

Keşke böyle olmasaydı ancak siz bir kadın olarak, bir eş olarak fazlasıyla şans vermişsiniz.

Eşinizin aslında kim olduğunu ayrıldıktan sonra anlayabilir, tanıyabilirsiniz...

Ailesi nereden bilsin kişinin kendi suçu

Boşanacağız biz zaten duruşma haziranda. Siz evli misiniz ayrıldınız mı bekar mısınız bilmiyorum fakat. Bu süreç cidden sancılı. Kimseye yaşatmasın

Bu kadar şeyden sonra hâlâ oturup acaba mı diye kendinizi sorguluyorsaniz gidin tedavi olun adamin kumara bağımlı olduğu gibi sizde bu saçma evliliğe bağımlı olmuşsunuz ..

Manipülasyonlarına gelmeyin, vicdanınızla oynamasına izin vermeyin dik durun güçlü durun. Cocugunu cok gormek isteyip düşünen onun rızkını yemezdi.

Sizi ikna etmek için çocuğu kullanıyor. Benim eski eşim de çocuğum diye ağladı boşanırken. Aynı sokakta oturmamıza rağmen 10 günde bir görüyor 2-3 saat. Doğru düzgün arayıp sormuyor. Hasta olduğunda ilaçlarını bile almıyor. 2 hafta önce kızımı 2 günlüğüne ailesinin yanına götürdü. Çocuk alerji olmuş her yeri şişmiş kabarmış. Bana fotoğraf atıyor böyle oldu diye. Doktora götürün ciddi bişey olabilir diye yalvardım. Onu bile yapmadı.
Böyle adamlar boşandıktan sonra babalığı da bırakıyor. O yüzden inanmayın. Hepsi duygu sömürüsü

Kendine birşey yapmakla tehdit ediyor ayrilirsam, tabi ki inanmıyorum. Sayenizde kafam daha da netleşti biraz tarafsız gözden görülmeye ihtiyacım vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…