Boşanma Kararı Vermek-Annesinin Eşi Koca

Benim eşim altın çocuk, bazı narsistik davranışları var tabii. Esas narsist çocuk ani. Birinin doğum günü, nişanı olsa katlanamaz rezil eder mesela. Abiyim ben diye ezmeye çalışır, istekleri olmazsa ortalığı birbirine katar, babası komada olsa bırakır eğlenmeye gider..

İnsan olarak çok güvenilir ama sonuçta bi taraf ailesi...
Asla güvenme, manipülatif kadın herkesi sana düşman eder. Benimki beni çok severdi, artık soğuk mesela. Kızım derdi artık demiyor. Ne yaptım, hiç!

Sanarsın ki kuzuyu kurttan aldım. Bi de bakmışsın kuzu sandığın da kurtmuş aslında, postu çıkarıvermiştir. Asıl av senmişsindir.
Ya annesine benzeyen huylarını görüyorum, babasan tip ve üç beş kelime dışında aldığı huy yok. Baba idolü benzemek istiyor ama nerdee. Annene benziyorsun desem küser babana benziyorsun desem sevinir..

Asla güvenme, manipülatif kadın herkesi sana düşman eder. Benimki beni çok severdi, artık soğuk mesela. Kızım derdi artık demiyor. Ne yaptım, hiç!
O kadar edilir mi gerçekten. Çok akıllı, merhametli bir kp. Ama çoğu anlatacağım kadın muhabbeti. Adam önemsemeyebilir de bazılarını.

Abisi anasının şımarttığı koca bebek. Anası olmasa o bir hiç. Bu gücünü anasından alıyor. Anası onun güneşi. Anası arkasından çekilince rezil rüsva olacak, süt dökmüş kediye dönecek. Asıl tehlike senin kocan. Yılların itilmişliğinin acısını fena çıkaracak, annesi güçten düşünce.

İnsan olarak çok güvenilir ama sonuçta bi taraf ailesi...
ben bu elti meselesini de tam anlamadim.

yani ne diyeceksiniz? boyle konusuyor, odasina cagirdi vs mi?
hayir yapmadim deseler ne olacak? o konuda rahatsizliginiz var ama bana esinizle konusmak disinda baska bir sey yapilamaz gibi geldi.

ayni sekilde abiye nasil diyeceksiniz? benim karim genc ondan kiskaniyor dese ne olacak?

illa birine anlatacaksaniz ailenize anlatin madem onlar esinizle konussun biraz kulagini ceksinler

Bence de. Sonuçta onun da toprağı karısı. Dönüp dolaşacağı yer orası.
Ben de boyle dusunuyorum ayni evdeler ve kadin asiri fettan, entrikaci, manipulatif
Her sekilde baba bastirilabilir ki bastirilmis adam ailesinden kokuyle topragindan koparilan bir cicek gibi koparilmis

Konu cok caresiz ya
Abi berbat elti berbat anne berbat es ele avuca gelmiyor

Sonuc ne olursa olsun
İnsallah mutlu olursun konu sahibi kardesim

Sanmıyorum o zaman da yaşlandı artık der. Abi anaya güneş değil ot muamelesi yapıyor.
İstediğimi yapmazsan rezil ederim modu. Evlenmem, çalışmam, okumam, evli kadınla görüşürüm. Anne ailesine karşı kompleksli yeter ki elalem oğlu baltaya sap oldu desin. Ağzını açıp da oğlum karın çunu yaptı diyemez. Dersem kavga ederler, dersem abin bana kızar modunda. Bizde biri es kaza bi laf etse abarta abarta eşimi fştikler. Annen sana yaptığı gibi niye abine şikayet edemiyor diyorum. Abim deli, ben akıllıyım. Ben yetişkinim o gerzek bi çocuk diyor.

O kadar edilir mi gerçekten. Çok akıllı, merhametli bir kp. Ama çoğu anlatacağım kadın muhabbeti. Adam önemsemeyebilir de bazılarını.
Ohoo neler edilir. Kadının tek akrabası kardeşleri ve hiçbir kardeşi benimle konuşmuyor. Düğünüme gelip beni tebrik dahi etmediler. Hayatımda ilk kez gördüğüm teyzesiyle düğünden onceki aksam tanıştık. Kadina nasilsiniz dedim, iyiyim dedi kafasını çevirdi. 70 yaşında kadının benimle ne derdi olur ben anlamadım. Ben görünmezmişim gibi davranıyorlar. Artık nasıl doldurduysa bana karşı, ki biz düğün öncesi hiç sorun yaşamadık.
O delinin yapabileceklerine inanamazsın.

Sanmıyorum artık. Yıllarca her derdi benle paylaştı halbuki. Çok üzülüyorum ona da bi gün sürpriiiz, ne fedakarsın en çok seni sevdik aferin bak sen hakkını yedirdin feda ettin kendini diyecekler diye bekliyor..

İnanırım da burdan anlatamıyorum. Bana bi mesaj atar mısınız?

Yok ailem asla gelemez buna. Ya kızım deli misin bırak gel, bu kalitesizlikte işin ne derler. Ve babam brnim kadar koruyamayacaksan evlenemseydin der keser diyaloğu. Zaten birikmişlik var. Derler tabii ama artık o da eşimin adamlığına ve elimdeli bazı yazışmalara kalmış..

Aslinda elbette hepsinin cozumu sadece esinde ama adama su zamana dek hicbir sey etki etmemis

Ben de merak ettim simdi
Ailenizin haberi var mi konu sahibi

Gel gel sen sonlara gel.

Aşkım hep öyle olmaz mı zaten, önce aile moklanır, sanarsın aile tam bir nazi kampı. Adam da zavallı bir mahkum. Ama sonra badem gözlü olurlar. Şaşar kalırsın muhabbetlerine.

Sonları okumadım.

Katıp biz evlenirken eşimin ailesi ile sorunları vardı. Ailem budur bil dedi bana. ailesini kötülemedi durum budur şaşırma dedi. ben bir sürprizle karşılaşırsam kaç senelik evli olsam da bosanirim bil demiştim. Evlendik hiç bir şey değişmedi. Ailesine saygısını gösterir, evlatlık görevini yapar. Onlar çok iyi ben kötü olmadım yani. Ailem de ailem demez. Hatta ben ailendir derim. Ters bir durum olsa eşim benim cekmeyecegimi ve kimseye eyvallah demeyeceğim çok iyi bilir. Çünkü ben başından beri böyleydim evlenince böyle olmadım.

Aileyi biz seçmiyoruz iyi de olur kötü de olur. Burada önemli olan kendi kurduğu ailenin farkında olmak.

Senin hep öyle olmaz mı dediğin durum burada okuduğumuz konulardaki durum. Burada her kesimden, her eğitimden ve her karakterden tonla hayat var. Buradaki durum herkesin hayatında aynı olacak diye bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…