Boşanma Kararı Vermek-Annesinin Eşi Koca

Değil ya gerçekten. Olsa söylerim size bahaneye sığınıyorum diye.
Ben aile evine dönmek istemem. Nerden bu artışta ev bulup bi günde taşınacağım. Annesi aportta bekliyor eve yerleşmeye. Laf çarpıp duruyor çok sıkıldık mahallede burası ne iyi diye. Bu ağırıma gider.

Kazanamayacaksın. Yarın çocuk olursa bakacam bahanesine yerleşecek evine, ses edersen nankör olacaksın.

Kazanamayacaksın. Yarın çocuk olursa bakacam bahanesine yerleşecek evine, ses edersen nankör olacaksın.
Hayatta bakmaz. Yerer ki bi iş yapmasın o. Konuşsun ve her şeyi yapan bi anaymış gibi istediğini yaptırsın yeter. Katiyen zahmet edip uylusunu bölmez, hoş ben de istemem.

Hayatta bakmaz. Yerer ki bi iş yapmasın o. Konuşsun ve her şeyi yapan bi anaymış gibi istediğini yaptırsın yeter. Katiyen zahmet edip uylusunu bölmez, hoş ben de istemem.
Görürsün. :) Zaten bahanesi o olacak, anca evine gelir yerleşir, yalandan iki işin ucundan tutar, her şeyi sen yaparsın, ama o kendini öyle güzel pazarlar ki, bütün övgüleri alır. Sen gık desen nankör olursun.

Değil ya gerçekten. Olsa söylerim size bahaneye sığınıyorum diye.
Ben aile evine dönmek istemem. Nerden bu artışta ev bulup bi günde taşınacağım.

Aslinda eminim normal bir durumda olsaniz aman it urur kervan yurur diyebilirdiniz elti meselesine ki basli basina bir sorun olmasina ragmen ama cok daha buyuk sorununuz evdeki esiniz.

Simdi nerdesiniz, esiniz gidisinizi engellemedi mi?
Abiyi bosverin, elinizde kalan tek sey kayinbaba ama bu riskli.
Yani her seyi ters duz de edebilir, annesi manipule ederse hicbir sey elde edemeyebilirsiniz de, hasta olursa suclanabilirsiniz de vs.

Kpederle esinizin arasi nasil
O abiyle esiniz arasinda nerede duruyor

Sen iyi okumadım galiba adam el kızına laf vermeyecek olsa başta ailesini kötüler mi?

Konu sahibi aklı başında biri aman evleneyim diye evlenmemiş, aman kocamdir boşanmam demiyor.

Adam en başında böyle olsa ok belli dersin. Bu senin yukarıda yazdığın daha çok eğitimsiz kesim kadınlarının oyunları. Erkekler düz mantıktır.

Gel gel sen sonlara gel.

Aşkım hep öyle olmaz mı zaten, önce aile moklanır, sanarsın aile tam bir nazi kampı. Adam da zavallı bir mahkum. Ama sonra badem gözlü olurlar. Şaşar kalırsın muhabbetlerine.

Aynı evde içeri gitmekten bahsediyorum. Tükürdüğümü yalamamak için ani tepkiler vermem. Baba abiyi eleştirir, kınar. Eşime daha yakın. Abi kişisi babam benim hatalarımı görmesin diye uğraşır. Adamı hastanede bırakır karı kıza gider.

Gerçekten sevdim evlendim, gerçekten boşansam ailem ikiletmez. Maaşım eşimin üç karı idi evlenirken. Ailesinden hiçbir şey istemedim üstüne düşenler dışında. KV onu bile yapmadı. Ben şok yaşıyorum ve yedirmiyorum.

Çektim gittim deyince evden çıktınız sandım.

Peki sizce babası ne yapabilir?
Yani ben Allah katından bir mucize olmadıkça bu insanların değişçegine ihtimal veremedim çünkü al birini vur ötekine tadında bir aile ama kpederi bir kozmuş gibi düşünüyorsunuz ya sizce ne yapar?
Eşiyle mi konuşur, eşinize mi müdahale eder

Potansiyeli nedir

bence KP e cok guvenmeyin

Düşünüyorum. Bir eşine anan yüzünden evini bozma der. İki eltiye ayar verir. Üç kayınvalideyi haşlar.
Ama ailesinden men olmuş yalnız bir baba olarak görüşmeyin demez, üzülür de hem. Onun durumu da çok çaresiz olur aslında. Onu da düşünüyorum. Bana hep ben senin babanım, ilk göz ağrımsın, laf olsun diye kızım demedim, bir derdin olur benle konuşmazsan başkasından duyarsam hakkımı helal etmem dedi. Biliyorum babam kadar da sever beni..

Katibin Ruhu e katılıyorum ben. Eşin narsist bir ananın gizli narsist çocuğu gibi duruyor. Orada ezildikçe gelip seni ezmeye çalışıyor. Peki narsistlerle başa çıkmanın yolu nedir dersen, sınır koymak ve onun karşısında asla taviz vermemektir. Sen ondan daha sert, daha narsist(!) Olacaksın. O ne yapıyorsa 2 katı. Deli deli görünce çomağını saklar hesabı. Ebeveynlerden biri narsist olunca ailede normal insan kalmıyor. Ya ailelesiyle toptan ilişkinizi 2.katiplik seviyesine indireceksiniz (=bayramdan bayrama) yada sen kaçıp canını kurtaracaksın. Maalesef bunun orta yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…