Ah canım, bunlar hep bahane işte. Biri de kocasına blöf yaptıydı, koca yemediydi, diyo ki ama '' Çamaşır makinemi almadan gidemem ''. Halbuki bi nakliyatlık işi var.
Kazanamayacaksın. Yarın çocuk olursa bakacam bahanesine yerleşecek evine, ses edersen nankör olacaksın.Değil ya gerçekten. Olsa söylerim size bahaneye sığınıyorum diye.
Ben aile evine dönmek istemem. Nerden bu artışta ev bulup bi günde taşınacağım. Annesi aportta bekliyor eve yerleşmeye. Laf çarpıp duruyor çok sıkıldık mahallede burası ne iyi diye. Bu ağırıma gider.
Küfretmek istedim şu an :)Di mi? Zaten kıymetli olsan onun için, herşeyi baştan bu raddeye getirmez. Bak anasının evindeki çer çöp bile senden değerli.
Hayatta bakmaz. Yerer ki bi iş yapmasın o. Konuşsun ve her şeyi yapan bi anaymış gibi istediğini yaptırsın yeter. Katiyen zahmet edip uylusunu bölmez, hoş ben de istemem.Kazanamayacaksın. Yarın çocuk olursa bakacam bahanesine yerleşecek evine, ses edersen nankör olacaksın.
Şaka maka bu ailenin kaymağını eltin yiyor. O yer, sen yiyemezsin işte. Çünkü senin koca kıymetli değil.Küfretmek istedim şu an :)
Görürsün. :) Zaten bahanesi o olacak, anca evine gelir yerleşir, yalandan iki işin ucundan tutar, her şeyi sen yaparsın, ama o kendini öyle güzel pazarlar ki, bütün övgüleri alır. Sen gık desen nankör olursun.Hayatta bakmaz. Yerer ki bi iş yapmasın o. Konuşsun ve her şeyi yapan bi anaymış gibi istediğini yaptırsın yeter. Katiyen zahmet edip uylusunu bölmez, hoş ben de istemem.
Güncelleme yapıyorum. Hiçbi şey yok gibi geldi.
Naptın, ne ettin? İyi, şöyle böyle. Sen naptın?
İş arası annemlere uğradım. Nasıl annen baban? İyiler, onlar iyi ben iyi.
Ee başka kim vardı? Komşu vardı bi de son dakika yengem olacak zat geldi. Öğrenmiş mi adabıyla konuşmayı dedim. Niye tadsızlık çıkartıyorsun. Bi saat aileme uğradım bıdı bıdı.
İstesen birlikte gidebilirdik, sen bana söz verdin. Bundan rahatsız olacağımı düşünmeliydin. Dedim.
Aileme giderken sana sormayacağım ben takmıyorum bunu, gelme diyemem orda yaşayan adama. Yeter dedi.
Yeterse ben de abinle samimiyeti artıracağım. Yarın gidip her şeyi anlatcağım dedim çıktım gittim. Ne diyeyim yani.
Adam her şeyin farkında. Demiş ki '' Bu bir savaş, kazanmam lazım, yanımda ol. '' Adam itildiği yere geri girmek istiyor, ailesine kendini kanıtlama kabul ettirme derdinde, ama ne var ki yardım istediği karısına bunu diyemiyor da, onu da sıkı fıkı sevgi dolu aile masalına inandırmaya kalkıyor sırf gururundan. El kızının ağzına laf vermeyecek hin aklınca. Açık açık dese derdini tamam, ama böyle ayak yapan adama '' Hadi ordan. '' denir. İtilmişi geri sokmaya mı evleniyoruz?
Gel gel sen sonlara gel.Sen iyi okumadım galiba adam el kızına laf vermeyecek olsa başta ailesini kötüler mi?
Konu sahibi aklı başında biri aman evleneyim diye evlenmemiş, aman kocamdir boşanmam demiyor.
Adam en başında böyle olsa ok belli dersin. Bu senin yukarıda yazdığın daha çok eğitimsiz kesim kadınlarının oyunları. Erkekler düz mantıktır.
Aynı evde içeri gitmekten bahsediyorum. Tükürdüğümü yalamamak için ani tepkiler vermem. Baba abiyi eleştirir, kınar. Eşime daha yakın. Abi kişisi babam benim hatalarımı görmesin diye uğraşır. Adamı hastanede bırakır karı kıza gider.Aslinda eminim normal bir durumda olsaniz aman it urur kervan yurur diyebilirdiniz elti meselesine ki basli basina bir sorun olmasina ragmen ama cok daha buyuk sorununuz evdeki esiniz.
Simdi nerdesiniz, esiniz gidisinizi engellemedi mi?
Abiyi bosverin, elinizde kalan tek sey kayinbaba ama bu riskli.
Yani her seyi ters duz de edebilir, annesi manipule ederse hicbir sey elde edemeyebilirsiniz de, hasta olursa suclanabilirsiniz de vs.
Kpederle esinizin arasi nasil
O abiyle esiniz arasinda nerede duruyor
Gerçekten sevdim evlendim, gerçekten boşansam ailem ikiletmez. Maaşım eşimin üç karı idi evlenirken. Ailesinden hiçbir şey istemedim üstüne düşenler dışında. KV onu bile yapmadı. Ben şok yaşıyorum ve yedirmiyorum.Sen iyi okumadım galiba adam el kızına laf vermeyecek olsa başta ailesini kötüler mi?
Konu sahibi aklı başında biri aman evleneyim diye evlenmemiş, aman kocamdir boşanmam demiyor.
Adam en başında böyle olsa ok belli dersin. Bu senin yukarıda yazdığın daha çok eğitimsiz kesim kadınlarının oyunları. Erkekler düz mantıktır.
Vallahi böyle..Gel gel sen sonlara gel.
Aşkım hep öyle olmaz mı zaten, önce aile moklanır, sanarsın aile tam bir nazi kampı. Adam da zavallı bir mahkum. Ama sonra badem gözlü olurlar. Şaşar kalırsın muhabbetlerine.
Sanarsın ki kuzuyu kurttan aldım. Bi de bakmışsın kuzu sandığın da kurtmuş aslında, postu çıkarıvermiştir. Asıl av senmişsindir.Vallahi böyle..
Aynı evde içeri gitmekten bahsediyorum. Tükürdüğümü yalamamak için ani tepkiler vermem. Baba abiyi eleştirir, kınar. Eşime daha yakın. Abi kişisi babam benim hatalarımı görmesin diye uğraşır. Adamı hastanede bırakır karı kıza gider.
bence KP e cok guvenmeyinÇektim gittim deyince evden çıktınız sandım.
Peki sizce babası ne yapabilir?
Yani ben Allah katından bir mucize olmadıkça bu insanların değişçegine ihtimal veremedim çünkü al birini vur ötekine tadında bir aile ama kpederi bir kozmuş gibi düşünüyorsunuz ya sizce ne yapar?
Eşiyle mi konuşur, eşinize mi müdahale eder
Potansiyeli nedir
Düşünüyorum. Bir eşine anan yüzünden evini bozma der. İki eltiye ayar verir. Üç kayınvalideyi haşlar.Çektim gittim deyince evden çıktınız sandım.
Peki sizce babası ne yapabilir?
Yani ben Allah katından bir mucize olmadıkça bu insanların değişçegine ihtimal veremedim çünkü al birini vur ötekine tadında bir aile ama kpederi bir kozmuş gibi düşünüyorsunuz ya sizce ne yapar?
Eşiyle mi konuşur, eşinize mi müdahale eder
Potansiyeli nedir