Boşanma kararı verdim, ama hala ne beklediğimi bilmeden bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şey olmaz. Daha önce açtığınız konuya yapılan yorumları ve ailenizi dinlemeyip bildiğinizi okumuşsunuz. Bir şey olmaz o yüzden. Devam.
Üff konuşmayin ya. Gereksiz gereksiz. Ailem tabii ki bana kucak acacak. Karar verecek olan benim. Hamilelik hormonlarimdan mi yoksa gercekten biten bi ikiski mi diye cozmeye calisiyorum kafamin icinde. Psikologa gidiyorum. Kendimi anlamaya calisiyorum. Bi de lsf isitemicem cidden tanimadigim etmedigim insanlardan.

Sizi çok iyi anlıyorum ancak sizde kendinize bir dünya kursaniz ve meşguliyetleriniz olsa bu insanları hiç takmazsiniz, benim en büyük pişmanlığım budur. Keşke hiç boş kalmasaydim, kurslara, kuaföre, spora, komşu oturmalarina gitseydim, yiyip içip gezseydim diyorum. Ama ben tutumlu olma, eşimi onemseme bahanesiyle kendime bile bakmayı ihmal etmişim. Kendime vermedigim değeri saygıyı eşimden ve ailesinden karşılamak istemişim. Evde oturup kurmuşum da kurmuşum kafamda. Eşimin annesi gibi olup KV ye rakip olmuşum. Birde bu açıdan bakın isterseniz...

Tanımadığınız etmediğiniz insanlar size tavsiye veriyor.

Evet boş durmak da beni cok bunalima sokuyor. Ama gitme olanagim yok su an. Hem gebeligim asiri zor gectigi icin hem de yakinimda gidebilecegim kurslar da devlete bagli oldugu icin kapanmak uzereler. Evde kendime bakim yapiyorum, kendime duskunumdur. Ama yeterli degil. Esimin annesi gibi olmak istemedigim icin bence sorun yasiyoruz. Cunku esim beni annesi gibi hizmet edecek ve karsiliksiz sefkat gosterecek biri olarak goruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…