Boşanma kararı verdim, ama hala ne beklediğimi bilmeden bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın korkusu yok ki terapiye gitsin. Yanındasın bi şekilde, geri kalanı fasa fiso. Umrunda değilsin, yanında ol karılık et yeter onun için. Kendini düşün.
Zaten oyle. Karnini doyur aman bogazindan eksik kalmasin bisey. Bi de yatakta gonlunu yap. Sonra birak kendi haline sesi cikmasin. Arada anasina gitsin gelsin laf soksun. Hayat rutinimiz bu sekilde. Deger gordugumu hissetmiyorum

Zaten oyle. Karnini doyur aman bogazindan eksik kalmasin bisey. Bi de yatakta gonlunu yap. Sonra birak kendi haline sesi cikmasin. Arada anasina gitsin gelsin laf soksun. Hayat rutinimiz bu sekilde. Deger gordugumu hissetmiyorum
Ailen hazır arkanda iken restini çek. Boşanmasan da ağzını yüzünü düzeltir böylece rahat edersin. Rahatını düşün, ez geç, madalya takmıyorlar kimseye.

O, kaç yaşında?
Bir yakınımın sevgilisi "Benimle evlenmezsen kendimi öldürürüm." demişti. Evlendiler, senesi dolmadan kadını aldattı. O yüzden siz böyle şeylere çok kanmayın. Kimse kimse için ölmez, kimse kimse için yaşamaz. Sevgi böyle olmaz. Ağlayıp ölecek kadar sizi sevse hamile halinizle oraya buraya savrulmanıza, ona buna ezilmenize izin vermez. Ben laflara çok inanmam, icraat lazım.

Ailen hazır arkanda iken restini çek. Boşanmasan da ağzını yüzünü düzeltir böylece rahat edersin. Rahatını düşün, ez geç, madalya takmıyorlar kimseye.
Gebercek gitcek elimde kalcak diye ustune gitmiyorum.

Oyle zaten. Son zamanlarda ailesi konusunda beni zorlamiyo ama sacma sapan konusmalari var iste. Ben de doldum nefret ediyorum artik o insanlardan

Moralinizi bozmak istemem ama bebek doğduktan sonra işlerin çığrından çıkması çok daha kolay olur. Lohusalık zaten çok zor bir dönem, siz bunca yaşanmışlığın verdiği dolmuşlukla o anda hiçbir problem çıkarmasalar dahi katlanamayabilirsiniz. Kaldı ki anlattığınıza göre problem çıkarmamaları pek de mümkün görünmüyor. Ne yazık ki eşiniz eş ya da baba olma erişkinliğine sahip olamadan evlenmiş. Durumunuz zor elbette ama ailenizin desteği çok kıymetli. Umarım korktuğunuz gibi olmaz, herkes akıllanır, her şey düzelir ve evladınızı birlikte büyütebilirsiniz.

Al işte yine ağlayan zırlayan, kendisini öldürmekle tehdit eden bir adam daha hey Allah'ım

Pislik herif önce sen bir sütten kesil, ananla değil karınla yatmayı öğren, sözüm ona erkeksin ya bir duruş sergile ondan sonra bu kadın sana dönsün.

Sen yinede bu adama dönme ablacım.

Hic sanmiyorum. Uzatmalari oynuyoruz. Bunu adim gibi biliyorum. Goruyorum geleceği. Sadece birimiz tamam diyecek ve domino tasi gibi devrilcez.

Oyle olmuyo iste. Keske donmesem. Oyle huzurluyum ki ailemin yaninda. İstemiyorum evi bile. Bana ait degil orasi.

Kendinizi üzerek, sürekli ağlayarak karnınızdaki bebeğe de yazık ediyorsunuz.herkes biricik şu hayatında.
Bence de boşanın kendinize güvenin

Boşanma aşamasındayım böyle konuları okudukça doğru karar verdiğimi bir kez daha iyi anlıyorum. Ya bu deveyi güdeceksin yadaa bu diyardan gideceksin. Bı insan umursamıyorsa değer vermiyorsa bunun hiç bir çaresi yok. Anca kendimize ederiz. Benim kaynana da " benim kaynanam kocamla yatardı ben tek çocuklarımla yatardim. Oğlumda benimle yatar diye diye şimdi ogulcugu kendine kaldı turşusunu kursun anneci erkeklerden nefret ediyorum. Anne eş aile kavramlarını bilmiyorlar. Ayrımı yapamıyorlar. Bizlerinde başını yakıyorlar

Belki kaybetme korkusunu yiyince düzelir. Hamileyken bu tarz bir şey başıma geldi. 2 günlük yatılı misafir kabul etmedim diye ki yatacak yerim de yok, eşim bas bas bağırdı. O an buna mı harcayacağım ömrümü diyip evi terk ettim. Al şimdi ağırlarsın misafirlerini dedim. Birkaç günlük kopma yaşadık. Boşanmayı da göze aldım. İlkten geri adım atmadı. Baktı ki kararlıyım özür diledi. Bir daha başkası için bana bağırmayacaksın dedim. Yoksa dönmem dedim. Öyle barıştık. Başta birçok konuda bana karşı çıkarken şimdi istemediğim kişilerle görüştürmüyor. Erkekler başta anlamayabiliyorlar. Düzelecek işaret var mı ona bak istersen. Beklemenin sebebini de anlıyorun. İnsan bebeği varken daha duygusal oluyor. Aileyle büyütmek için yapmadın sonuçta. İnsan kocasıyla büyütmek istiyor evlenirken hayal ettiği gibi. Net bir karar verdiğinde kocanın tavırlarına bak. Belki sınır çizmeyi öğrenir zamanla. Bizimki şimdi bana sormadan çaya misafir çağırmışsa bile ezile büzüle korka korka söylüyor. Baştan bi delirmeye bakıyor bazı şeyler demek ki

Size tavsiyem ailenizi dinleyin ve boşanın, ilk boşanan siz değilsiniz, korkmayın...

Alsin koynuna yatsin ya. Evlendirmeseydi o kadar kiymetliyse oglu. Ne sacma insanlar he.

Her konuda anlayislidir ama aman anasina bisey denmesin. Onun annesi cunku sakinlestirici kullaniyo. Cok iyi niyetli cok itikatli. Kimseye kotuluk etmez. Babasi hep ezmis. Ben de ona inanmiyorum. Hayir ezdirmeseydi. Yeri geldiginde agzina geleni sayabiliyo kocasina nasil ezilmislik bu ? Ayrica banane eziliyo beni de ezecek diye bisey mi var eziliyo da. Anlayis bekledim ama sifir anlayis. Oglu da arkasinda duruyo iste.

Bir şey olmaz. Daha önce açtığınız konuya yapılan yorumları ve ailenizi dinlemeyip bildiğinizi okumuşsunuz. Bir şey olmaz o yüzden. Devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…