İyi akşamlar boşanma kararını şiddet sonrasına kadar alacak gücü kendinde bulamamış ,hep bir cikar yol aramış bir anneyim. Eşimle tanıştıktan 6 ay sonrası evlilik kararı aldık, ailevi problemleri olduğunu az çok biliyordum , bu süreç zarfında hoşuma giden küçük kıskançlıkları( benim sahiplenmek olarak tanimladigim ) ardından gelen evlilik. Evlilik sonrası ilk fiyasko aile ile başladı ailevi problemler küçümsenecek kadar önemsiz değilmiş işin içine girince anladım. Kıskançlık adı altında sürekli beni kontrol altında tutmaya çalışan her yaptığımi dedektif gibi araştıran evde yokken çevrim içi oldu isem ekran fotoğrafı isteyen akşam telefonumu kurcalayan dışarda sürekli kontrol eden birine dönüştü ( belkide böyleydi ben fark edemedim) sonrası küfür hakaret ve ardından bana kendimi değersiz hissetirme, bunun üzerine benim sürekli kendimi savunma ihtiyacı hissetmem ve onu mesajlarla ( işteyken) taciz etmem , ardından evlilikteki özel zamanlardan soğumam, açıkçası iki taraflı birbirimize hayatı zehir etme çabamız sonra benim bu durumları ilginç bir şekilde sindirmem dahası normallestirmem kendimi ona kabul ettirebilmek için her türlü vazifeyi ( toplumda kadına biçilen rolü asla kabul etmiyorum ama zamanında yaptim) yerine getirmem ve sürekli beni haksız olduğuma inandirmasiyla 4 koca yılı devirdim. Boşanma kararını bir sabah fiziksel şiddet sonrası polis çağırarak aldım , buna aydinlanmami dersiniz deli cesareti mi bilmiyorum. 10 aydır ayrıyız şimdi beni sürekli bu evliliğin benim yuzumden bu hale geldiğini söyleyerek kafamı karistirmakta ,çocuktan dem vurarak benim yumuşak karnıma oynamakta ,düzelir mi düşüncesi sürekli aklımı kurcalamakta ,sorum şu tekrar deneyip pişman olan var mı neden pişman oldunuz