Boşanma kararı sonrası kararsızlıklar

Uzun zamandır İstanbul’da yaşıyorsanız, başka bir şehir zor gelir size. Hele ki boşanma sonrası istanbuldan daha küçük bir yer size dar gelir. Ama bildiğiniz alıştığınız istanbuldaki yaşamınızı kızınızla beraber devam ettirebilirsiniz.
güzel bir işiniz varmış, kızınızla düzeninizi tamamen bozarsanız bu çok daha yorucu olmaz mı?

Merhaba. Çekişmeli boşanma sürecindeyim ben de. Yerinizde olsam ailemin yaşadığı şehirde yürütebileceğim iyi bir iş bulduktan sonra orda yaşama planını devreye sokardım. Kızınız orda mutlu, siz de aile desteği alabilirsiniz. Bu nedenle gitmek mantıklı görünüyor. Mekan değişikliği de iyi gelir.

haklısınız ama hırs devreye girrince çöüzm de zor ouyor. Benimm eşim de konu sahibine benzer biri. Kendinde kusur kabul etmiyor. Ben de sorun yok sen sorunlusun diyen biri ile de çözülebilecek sorunlar çözülmüyor maalesef.

Senin yerinde olsaydım, aslında çocuğum yok ama senin yerinde sayılırım sadece kocamın gece gezmeleri yok, ben ne yapardım hiç bir şey! kendi keyfime bakardım, öyle yapıyorum zaten, boşanmayı dile getirmediysen bırak o talep etsin. Boşanmak istiyorsa buyursun, onunla boşandın diye ailesinden de boşanmış olmak durumunda değilsin onlarla bi sorunun yoksa devam edersin görüşmeye, tabi eğer boşanma konusunda kararlıysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…