çok sinirliyken daha da üstüne gittim o da tahrik oldu ama kesinlikle bunlar onu haklı çıkarmaz şöyle bir durum var dedim ya ailelerimiz hep araya girdi bir daha olmayacağına beni ikna ettiler filan. tamam şiddet berbat bişey gerçekten ama insan da yeni evlenmiş biri olarak bitsin istemiyorEvliliğin ilk aylarında karısını 'aşırı' derecede döven biri nasıl iyi koca oluyor biraz anlatır mısın?
çok sinirliyken daha da üstüne gittim o da tahrik oldu ama kesinlikle bunlar onu haklı çıkarmaz şöyle bir durum var dedim ya ailelerimiz hep araya girdi bir daha olmayacağına beni ikna ettiler filan. tamam şiddet berbat bişey gerçekten ama insan da yeni evlenmiş biri olarak bitsin istemiyorbenim için çok zor ama ne yapabilirim..
fiziksel şiddet de piskolojik şiddet de oldu ama yinede devam etti dışarıya karşı çok iyi gözükür ama benim durumumda olan biri beni anlayabilir. peki boşanayım desem nasıl boşanayım ailemin üzülmesini istemiyorum daha köttü olursa korkuları var bende. bu şekilde konuşmak kolay sizin için bana söyleyişn peki ne yapayım sonrasında sadece boşan demek inanın çok kolayFiziksel veya psikolojik siddet bir defa bile olduysa o evlilik bitmistir. Gerisini anlatmaniza gerek bile yokmus
Bitsin veya bitmesin demem ancak karısını döven insana da adam demem ben,ne kadar tahrik olursa olsun bu acizliktirçok sinirliyken daha da üstüne gittim o da tahrik oldu ama kesinlikle bunlar onu haklı çıkarmaz şöyle bir durum var dedim ya ailelerimiz hep araya girdi bir daha olmayacağına beni ikna ettiler filan. tamam şiddet berbat bişey gerçekten ama insan da yeni evlenmiş biri olarak bitsin istemiyorbenim için çok zor ama ne yapabilirim..
dediğim gibi sadece boşan demek çok kolay ya sonrası sonrası konusunda bir fikriniz var mı
çok sinirliyken daha da üstüne gittim o da tahrik oldu ama kesinlikle bunlar onu haklı çıkarmaz şöyle bir durum var dedim ya ailelerimiz hep araya girdi bir daha olmayacağına beni ikna ettiler filan. tamam şiddet berbat bişey gerçekten ama insan da yeni evlenmiş biri olarak bitsin istemiyorbenim için çok zor ama ne yapabilirim..
dediğim gibi sadece boşan demek çok kolay ya sonrası sonrası konusunda bir fikriniz var mı
iyiyken çok iyiyiz ama kötü olunca da çok kötü ben sonrası için fikir almak istiyorum boşandım peki ya sonraEvlenmemişsiniz ki siz
Resmi nikah kıydırmışsınız sadece
Kağıt üzerinde bir şeyler değişmiş o kadar.
belkide.. bilmiyorum ..Aşırı dövdü ama iyi biri öyle mi?
Hayır efendim iyi biri karısını incitmez el kaldırmaz
Sizin ilişki çoktan bitmiş uzatmaları oynuyorsunuz
Bosanin demek kolay mi? Yani size gore bosanmak zorfiziksel şiddet de piskolojik şiddet de oldu ama yinede devam etti dışarıya karşı çok iyi gözükür ama benim durumumda olan biri beni anlayabilir. peki boşanayım desem nasıl boşanayım ailemin üzülmesini istemiyorum daha köttü olursa korkuları var bende. bu şekilde konuşmak kolay sizin için bana söyleyişn peki ne yapayım sonrasında sadece boşan demek inanın çok kolay
Eğer devam edeceksen sinirlendirmemeye bak yine şiddete maruz kalma ihtimalin variyiyken çok iyiyiz ama kötü olunca da çok kötü ben sonrası için fikir almak istiyorum boşandım peki ya sonra
çok doğru ama annem hasta doktor üzülürse felç geçirme olanağı bile var dedi herşeye üzülür ağlar sebebi olmak istemem.. çıkmazdayım resmen peki boşandım ya sonra ailemimi ezip geçeyim yoksa babamın dediği gibi hep evde mi oturayımBitsin veya bitmesin demem ancak karısını döven insana da adam demem ben,ne kadar tahrik olursa olsun bu acizliktir
Ailenize de helal böyle bir adamla devam etmeniz için çok güzel baskı yapmışlar onlara bir hatirlatma yapın bir kez kalkan el bir daha zor iner !
iyiyken çok iyiyiz ama kötü olunca da çok kötü ben sonrası için fikir almak istiyorum boşandım peki ya sonra
şöyleki ailemi çok seviyorum boşandıktan sonra iki seçenek var ya onları ezip geçicem küçük canımdan çok sevdiğim kardeşimi ve üzülürse felç geçirme riski olan annemi mahvedeceğim yada babamın evinde oturacağım işimi filan bırakıp hangisi sizce? ve tek başına yaşamak kolay mı hiç deneyimlemedimBosanin demek kolay mi? Yani size gore bosanmak zor
Peki cocugunuzun onunde dayak yemek hakarete ugramak kolay mi?
Ozguveninizin yerle bir olmasi kolay mi?
Evladiniz ileride esinden dayak yesin siz de anasi olarak seyredin madem bu kolay mi?
Bunlarin hepsi zor. Bosanmak cok cok daha kolay. Calisin kendi ayaklariniz uzerinde durun,bosanin ve kendiniz tek basiniza yasayin. Aileniz gercekten bir "aile" olsaydi sizi doven kocanizla uzlastirmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?