boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

öyle kağıtlarla yaptığı kabalığı affettiremez..bence iyice burnunu sürtün onun siz..
her evlilikte türlü türlü durumlar olabilir,şaşar beşer,bunun içinde şiddette olabilir,önemli olan bundn pişmanlık hatta utanç duyup
tekrarının olmaması..
öncelikle bundan emin olun daha sonra bir bebek düşünün..
boşanmak okadarda kolay değil heleki daha 5aydır birliktesiniz,önce bi iyice evlilik birliğini tanıyın edin,anlaşamadığınıza karar verince ayrılırsınız..
kafanız karşık herhalde kısa süreli bir evliliğiniz olmasına rağmen arada hamilede kalmışsınız..
öncelikle evliliğinizi yaşayın,bebeğinizin kaybında eşinizi suçlamanızda size olan sevgisini ve saygısını yıpratacaktır..
sizi itip yere düşürmediyse bence eşinizi bu konuda suçlamayın..size iyi gelecek tek kişi var oda eşiniz..ama çncelikle bu tokat olayını çözün..basit bişey değil yani..

canım çok acele verilmiş bi karar bu. sonra pişman olmayasın. tamam eşinin kabahatı çok buyuk geç karşısına konuş "bir daha tekrarlarsan boşanırım o kadar" de. retsini çek hatasını anlasın.ama sadece dünkü olay yuzunden bu kararı alman bence yanlış

anlatamadım cinsiyet te tek mı cıftmı olduguda 1 ayda ögrenılmez arkadaslar yanlıssam duzeltın

ben cınsıyet belırtmedım cınsıyetlerını de bılmıyordum.. sımdı sen tutup ıkız olup olmadıgına mı taktın onu da anlamadım da

ikiz olduğu ilk muayenede gözükür bir çok arkadaşımın oldu hatta bir tanesinin 2. kese 7. haftada kayboldu (kendiliğinden eriyip gidebiliryormuş) şimdi 1 tane kızı var

cinsiyetini ogrenmiyor ki, hemen belli olur tabiki, Kisinin sorununa degilde herkez buna takilmis hayrett,

bende bunu anlamıyorum canım konumdan cok bebeklerım ıkızmıydı degılmıydı acaba yalan mı soyluyorum buna takılırlar sımdı

ben cınsıyet belırtmedım cınsıyetlerını de bılmıyordum.. sımdı sen tutup ıkız olup olmadıgına mı taktın onu da anlamadım da

arkadasım ben cinsiyetnden bahsetmıyorum zaten 1 aylıkken tekıl-cogul gebelık anlasılmaz onu demek ıstıyorum yani ilk 3 ay bellı olmaz böyle şeyler

anlıyorum seni ama tam anlatamadım sanrıım çünkü kararlarını cok ani veriyorsun bu bir..
sonra kocanı sevdiğini anlayıp burda eşine yorum yapanlara kızacaksın bu iki
öyle hemen bi kvagyla boşanılmaz bu üçççç
daha bunun doğusu var bimem nesi var az sukut buda dört..

ikiz olduğu ilk muayenede gözükür bir çok arkadaşımın oldu hatta bir tanesinin 2. kese 7. haftada kayboldu (kendiliğinden eriyip gidebiliryormuş) şimdi 1 tane kızı var

öylemi kusura bakmayın ben bilmiyorum o zaman bilgi için teşekkürler öğrenmiş oldum bende

hayır ben ona dedım kendını kaybedıyosun bazen dedım.. evet kaybedıyorum psıkopatım manyagım ben nıye evlısın ki benımle dedi.. konusmaya calıstım yattıgı odaya bıle gıttım bana vurmasına ragmen konusmak ıstedım.. ısıgı da kapat gıt uyu yarın calısıcam erken kalkıcam dedı.. bende bundan sonra ayrı yatmak ıstıyorsan sen bılırsın dedım.. ben de odama geldım

Gerçekten böyle bi karar aldıysan sonuna kadar arkasında dur ama sadece eşimi korkutmak için yapıyorum diye düşünüyosan ters tepebilir..Kabul ederse sen üzülürsün bide daha 5. aymış yani bu ayrılık kararı kolay verilebilecek bi karar değil iyi düşün..Eşini hala seviyosun heralde sana vurduğu için kırgınsın ayrılınca toparlayabilirmisin ??? Benim bi tanıdığım vardı eşini çok seviyodu eşide onu ama adamın bi huyu varki kadını aldattı bi iki defa her defasında pişmanım dedi tokatta attı ama o şöyle düşünüyodu ''Daha yeni evlendik eşim aile ortamına alışamadı evlilikler 2 yıl içinde rayına oturuyormuş''Şimdi adam düzelmeye başladı ..Neyse sen katlanmak zorunda değilsin tabi ekonomik özgürlüğü olan ,toplum baskısı olmayan kişiler hele hiç düşünmez bitirir.. Ama bana kızgınlıkla aldığın bi karar ayrılmak istemiyosun aslında gibime geldi..

Son düzenleme:

bende arkadasa katılıyorum cok fevri hareket ediyorsunuz.biraz zamana bırakmak gerekiyor.tamam tokat atması hiç hoş değil ama bazen insanın kendini kaybettiği zamanlar olabiliyor ki üstelik mesleği de hiç kolay değil.siz biraz alttan almaya calısın evliliklerde herkes hükmetmeye calısırsa olmazki. o da zamanla düzelir sizin zor zamanlarınızda alttan alır.hayat müşterek yani.biraz önce bi önceki konuuzu okuyordum ki bu yazınız gözüme carptı bence eşiniz zor zamanlar geciriyor onu iyce cıkdırtmak yerine yardımcı olmaya calıssanız daha iyi olur gibime geldi.hayırlısı hakkında ..

canım yuva yapmak zor seni anlıyorum ama emin ol eşinde çok pişman olmuştur özelden msj attım oku emi

olaya bak ya ne kadar meraklıyız birinden şüphelenmeye açık bulsak hemen yalancı deyip iftira atıcaz
konu ne merak edilen ne
bravo yani
konu sahibine cevabım acele karar verme daha 5 aylık evlisiniz ve gerçekten bu sürede çok fazla şey yaşamışsınız.
sakin kafayla oturup düşünün
öfkeyle kalkan zararla oturur...

anladım canım o konuşmak isteyeceğine özür dileyeceğine kalkıp rahat rahat yattı yani. hakkınızda hayırlısı olsun ben genede daha çok yenisiniz acele öfkeyle karar vermeyin derim. bu arada bende öfkeyle karar verenlerdenim orası ayrı

kocanın kişiliğini kendime benzetmek gibi olmasın ama tartısma zamanlarında bende söylerim böyle laflar eşim de bana der bazen kendin gibi davranmıyorsun falan filan o zaman bende öle hareket ederim ben böleym şöleyim neden evlenip basına bela aldınki falan derim.ve yalnız kalmak isterim defol git yanımdan dediğim bile oldu.sinir anında insan ne dediğini bilmiyorki.çok şükür hiç aklıma hemen ayrılmak gelmedi eşimin de öle çünkü herzaman gül gülistan olmazkii.ne bekliyordun sen ömür boyu sessiz sedasız tartısmasız bi evlilik mi.öyle olsa bu seferde cok monoton olurdu heralde

acele karar aldım belki arkadaslar ama ben onun ıcın herseye katlandım 5 ay tamam kısa bır sure bu kadar degısecek ne vardı ki onu anlamıyorum hak verıyorum streslı bı ısı var hergun bı olaya gıdıyo uyku duzenı yok bunlara amenna ama kalkıp da benım hıc bı sucum yokken orta da bana vurmasına anlam veremedım ki ben.. konussam da terslıyor konusmuyor onun bıldıgı dogrudur benım kı yanlıs.. kalkıp benım yatagıma notlar bırakması da umrumda degıl..

boyle bır kararı almak ıcın cok acele edıyorsunuz.5 aylık evlılık demek henuz duzene gırmemıs evlılıktır.kı bu kadar sure ıcınde bebeklerını de kaybetmıs bı anne ve baba adayı olarak sınırlerınız cok fazla yıpranmıstır.basbasa bır tatıl yapmanızı ve yenıden hayata tutunmanızı tavsıye ederım.

Peki ne yapmayı planlıyorsun? Anladığım kadarıyla eşin işte sen evdesin, eee ne olacak şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…