- 3 Mart 2014
- 2.279
- 3.495
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
İnşallah be kardeşim...Seni cok ama cok iyi anliyorum..simdilik benim ailemde birsey demiyor amabazen onlarda yetmiyor..esim bana evden git dedi ve kurnazsin fesatsin bakalim ikinci evlilignde kim mutlu olucak sanki baska biri varmi die dusundurdu bile, benim san sevgim saygim vs dedi.ama ben hic oyle bir insan degilim laflari agir geldi o bana bir adim gelse ben ona on adimgiderim.mesela dun hastanede gorustuk yine ben dolgu topuk ve dizi yirtik kot giymistim..muhtemelen ondan bir sinirle geldiki dovecek sandim,hic ama hic konusmadi benle,ben de sadece ondan arabamizi istedim haftaici birakirimdedi..
Demem o ki esim cok gururlu,cok inatci...bizde duzelmicek sorun yoktu amaesim tutturdu biz senle olmuycaz diye olduramadik..
Sen icini ferah tut..cocugunun olmamasi buyuk avantaj..mutlaka hayatina sana deger veren seniin de deger verecegin biri cikacaktir emin ol...
Eşini sinirlendirecek şeyler yapma. Erkekler Doğası Gereği kral gibi hissetmek ister. Demiyorum ki sana her dediğine boyun ey, ama nabzına göre Şerbet ver. İstediği gibi giyin, sonra adım adım kendi tarzına dön ki gözüne batmasın. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, tatlı dilinle suyuna git,...
Ben eğer bir şansım daha olsa onca olumsuzluğa rağmen yine de Savaşırdım yine de savaşırdım....
Allah hayırlısıysa yuvanızı kurtarsın inşallah...