Boşanma davasına itiraz hakkında Acil

sizce avukatımı arasam mı ? erkenmi yani bir bilgi için ? dava kabul edildi ama içim içimi yiyor korkuyorum kazanamazsam iş bulamazsam
bide evlen deyip duruyorlar
kursa gidecektim izin vermediler iş ararım sen bulamazsın derler bulsan da çalışamazsın derler dışarıdan okuyacam derim bu yaştan sonra mı derler
bir dışarı çıkayım çay içeyim derim olay çıkar
yoruldum

eski eşimi sürekli hatırlatan resimlerini (karısıyla ) gösteren bir kız kardeş vs vs
içim çekiliyor gibi hissediyorum gribim hastayım diyorum kız kardeşim hayır hasta değilsin diyor

ailemin evlilik adayı gösterdiği kişiler ilkokul mezunu 45 50 yaşında kocamsn çocukları var köyde yaşayan insanlar

ben kitap okuyan en azından konuşabileceğim bir adam istiyorum deyince çok beklersin sen kimsin ki sana okuyan kültürlü adam gelecek diyen bir kız kardeş ve anne
ne istesem hayal etsem suç

çok mu şey istiyorum

Sabret düşünmemeye çalış,yarın ne olacak diye felaket senaryosu yazma .günlük yaşa.kardeşin empati yoksunu seni anlamasını bekleme!hz masanın bir duasi var diline onu dola.

Sabret düşünmemeye çalış,yarın ne olacak diye felaket senaryosu yazma .günlük yaşa.kardeşin empati yoksunu seni anlamasını bekleme!hz masanın bir duasi var diline onu dola.
haklısın canım yarına uyunacağım meçhul ama çok zorluyorlar aldatıldım 10 yılım koca bir yalanmış 30 yaşından sonra baba evine döndüm güvenimi kaybettim destek olan var mı yok ...Rabbim ne olur yardım et diye dualar ediyorum

Ne olur beni ve oğlumu sırtına yük görmeyecek bizi Allahın emaneti cennetin anahtarı görecek bi eş
temiz ve hayırlı bir iş
ve hakkım olanı kazanabilmemi nasip et diye dualar ediyorum

evlilik çok uzak bir kelimeydi ama yoruldum

Canim seni hatirladim biliyorum esin seni kovmustu kaynana evinde otururken ailen barindirmiyordu üzülüyorum konularina hatta esin de saçını boyamıştı dimi

Ailen cok zalimce davraniyor ayip ediyorlar sen evlatlari degilmisin sanki. Oglun biliyormu babasinin suanki durumunu gorusyormu babayla esin cok hain bir insanmis insallah bundan sonraki hayatında mutlu mesut olursun demeye geldim.

Evlenmek icin acele etme ailene bakma sen kendine yangına atma evlenmeyi düşünmen icin daha cok erken bence 40 50 yasinda koyde yasayan adamla napcaksin bu vakitten sonra sen is bul. Buldum de. Direk gir çalış iki bidi bidi yaparlar sonra susarlar maasindan da biraz eve destek olursun bisey demezler bence senin hareke gecmen lazim canim.

iş arıyorum ama yok olmuyor
oğlum eşimin kız arkadaşlarını biliyor
evde herkes benle küs zaten

teşekkür ederim

iş arıyorum ama yok olmuyor
oğlum eşimin kız arkadaşlarını biliyor
evde herkes benle küs zaten
Neden küsler?? Elin becerikli ise patik biseler nikah sekeri lohusa susleri vs hazırlayıp instagramdan satabilirsin ya da recel falan evden is yaparsın belki ona bise demezler ama bunun icin biraz zaman ve reklam lazim tabi.

Ya kusura bakmayın ama aileniz ne kadar enteresan, kardesiniz size ne diye eski eşinizin fotoğraflarını gösteriyor, tepki gösterin bakmak istemiyorum deyin..
Üniversiteyi okumak için kimsenin onayına ihtiyacınız yok ayrıca okumak istiyorsanız okuyun insanlar hep birşeyler söylerler..
Evlilik için acele etmeyin derim ben, Rabbim size hayırlı güzel bir iş nasip etsin öncesinde biraz hayatınızı düzene koyduktan sonra hayırlı bir eş de olur inşallah..

İtirazınız ne yönde oldu aldatmasına ilişkin haklarınızı istediniz değil mi konuyu tam anlayamadım daldan dala olmus avukatım yardımcı olabilirsem ne ala ancak dik durun

İtirazınız ne yönde oldu aldatmasına ilişkin haklarınızı istediniz değil mi konuyu tam anlayamadım daldan dala olmus avukatım yardımcı olabilirsem ne ala ancak dik durun
aldatıldım ve kandırıldım dedim
nafaka tazminat talep ettim
İnşaAllah avukat biraz sert ve ters inşallah kazanır

Neden küsler?? Elin becerikli ise patik biseler nikah sekeri lohusa susleri vs hazırlayıp instagramdan satabilirsin ya da recel falan evden is yaparsın belki ona bise demezler ama bunun icin biraz zaman ve reklam lazim tabi.
Eski eşim yüzünden

dava dosyam mahkemeye gönderilmiş kabul edilmesi çok zormuş

Nasıl siniz ,gelişme varmı dava dosyası kabul edildi mi?
bekliyorum ailemden evden gitmemizi istiyor eski kocam -ki bu sıfat bile fazla - oğlumun nafakasını yatırmadı ve iş bulamadım
kız kardeşim bana vurdu ve annem vurabilir deyip kenara çekildi gidemiyorum çünkü gidecek bir yerim yok

Aileniz evlerinden gitmenizi istiyor.
Yanlis anlamadim dimi
Allah vicdan merhamet versin diyorum.

Insallah biran once is bulursunuz ve oglunuzla birlikte cok mutlu bir hayatiniz olur.
Esiniz olacak kisi, sanmayinki mutlu olur.
Allah yarina birakirda, kimsenin yanina birakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…