Boşanma davasına itiraz hakkında Acil

Aileniz evlerinden gitmenizi istiyor.
Yanlis anlamadim dimi
Allah vicdan merhamet versin diyorum.

Insallah biran once is bulursunuz ve oglunuzla birlikte cok mutlu bir hayatiniz olur.
Esiniz olacak kisi, sanmayinki mutlu olur.
Allah yarina birakirda, kimsenin yanina birakmaz.
inşaAllah bir an önce evlenip gitmek istiyorum ama önce iş artık kendi paramın olması gerektiğini çok iyi anladım

Evde hasta bakımı veya çocuk bakımı bu tarz şeylere bir göz atın isterseniz.bende bir şirketle anlaştım 90 yaşındaki bir bayana bakıyorum günde 4 saat sigortam yatiyor.

Dava cekismeliye donmus anladigim kadariyla. Takilarinizi da talep etmissinizdir umarim. Takilar icin dugun cd si yeterli. Bu saatten sonra dava cekismeli olur o itiraz etti ise. Tebligat genelde 15 gun icinde elinde olur. Dava 1 ya da 1.5 yil suruyor. Temyize verirse daha uzun. Mal paylasimi bosanma davasi bittikten sonra baslar. Ancak tazminat ve nafaka bosanma davasi ile belli olur.
Aileniz niye kus onu anlamadim. Aldattigi halde bu adamla devam mi etmenizi istiyorlar?
Suan yapilacak sey sartlarinizi iyilestirmek ve sonra oglunuzla ayri bir eve cikarsiniz. Gecmis olsun.

Dava cekismeliye donmus anladigim kadariyla. Takilarinizi da talep etmissinizdir umarim. Takilar icin dugun cd si yeterli. Bu saatten sonra dava cekismeli olur o itiraz etti ise. Tebligat genelde 15 gun icinde elinde olur. Dava 1 ya da 1.5 yil suruyor. Temyize verirse daha uzun. Mal paylasimi bosanma davasi bittikten sonra baslar. Ancak tazminat ve nafaka bosanma davasi ile belli olur.
Aileniz niye kus onu anlamadim. Aldattigi halde bu adamla devam mi etmenizi istiyorlar?
Suan yapilacak sey sartlarinizi iyilestirmek ve sonra oglunuzla ayri bir eve cikarsiniz. Gecmis olsun.
teşekkürler

Biliyorsunuz ki büyük bir aptallık edip -çocuğumla tehdit edilip -anlaşmalı boşanmıştım .
15gün dolmadığı için itiraz ettim yeniden dava açtım davam kabul edilmesini bekliyorum mahkemece...
Eski eşim bana imam nikahlı karısıyla resimlerini atmış geber artık dedi buda yetmedi faceden ilişki tarihlerini 2 şubat olarak işaretlemiş yani boşanmadan 7 8 ay önce -bunu düzeltti-

Ailemden habersiz gittim avukat tuttum ?
Kazanabilir miyim ?
Tebligat eşime kaç günde ulaşılır ?
Eşim itiraz edebilir mi ?
İtiraz ederse dava düşermi ?
konu hakkında bilgisi olanlar ve destek olacaklar yazarsa mutlu olurum...
Hakimin kararına baglı sen delillerını sun.

X