Boşanma davasına itiraz hakkında Acil

borcu var bu kadın la ödeyecekmiş beraber
Tamam işte sana nafakayı da beraber ödesinler nasıl bir yokluktaysa kadın da deli mi ne? Elin 4 kişiyle konuşan borçlu herifiyle borçları ödemeye bile birkaç zaman da razı olmuş.
Sen herşeyi kanıt olarak sun
Çalışırsan nafaka alabilirmisin onu da konuş avukatla bu adam SSK lı da göstermez kendini nafaka bağlatmamak için ama uğraş al.
Ay nasıl bir pisliklermiş güzelim ya tedbir de koydur birşey yapmasın sana arayamasın da.

Tövbe ya nasıl bir deliyse kadın çocuğa böyle dediklerini de söyle velayetle nafaka alırsın inşallah hep duacınım.

Avukatım eski eşin tam bir şeytanmş dikkatli adımlar atmalıyız dedi
yani sessiz ve sakin kalmalıyım
o arayamıyor artık kadın kıskanıyormuş (benimle evliyken büyük ihtimal kadınla berabermiş galiba) çünkü şubatı tanışma günümüz diye paylaşmış ilişkimiz o zaman başladı yazmış ama o düzeltemeden ben ekran görüntüsü aldım
nafaka ödemem hapis yatarım demişti önceden bakalım
Rabbime sığındım

Lafları da kulak asma tüylerim diken diken oldu Allah’ım tüm oyunları bozandır.
Sen çok şakın hareket et evladınada deme haber gitmesin.
Şeri kendini bulsun
O kadından bulsun belasını

Bunlar harika gelişmeler sizin için çok sevindim

Lafları da kulak asma tüylerim diken diken oldu Allah’ım tüm oyunları bozandır.
Sen çok şakın hareket et evladınada deme haber gitmesin.
Şeri kendini bulsun
O kadından bulsun belasını
oğlumun yanında giç konuşmuyorum oğlum çoj üzgün babam beni kandırdı diyor(oğluma annenle yeniden evlenecem demiş) ama yinede babasını istiyor
Rabbime hep dua ediyorum bu sefer kötü olan kazanmasın

Allah yardımcınız olsun, kazanırsanız kendim kazanmış gibi sevineceğim.

Allah yardımcınız olsun, kazanırsanız kendim kazanmış gibi sevineceğim.
Amin inşaAllah ❤Sürekli Rabbime yalvarıyorum kazanayım diye mesele para nafaka tazminat meselesi değil gurur onur meselesi oldu benim için

bana sen benimsin lan diye bağırırken karınla ilgilen diyebilme gücü veren Rabbime sığındım

geber derken ağlatmayan Rabbime bıraktım

ve bir daha sensiz ölürüm heralde diyen birine inanmamam gerektiğini öğreten Rabbime emanet ettim kendimi ve oğlumu

Canım benim allah yardımcın olsun eşim bu davalara bakıyor ama yanimda değil bilgi aldiğimda sana hemen yazicam

Ölürüm diyenler öldürüyor sen koruma da talep et tatlım nolur?
Sen değerlisin inşallah çok çok iyi yerler de olacaksın

Berra, Rabbim yanında olsun. Fitil fitil getir hem o pislik kocanın, hem de onun mal ailesinin burnundan inşallah.

İnşallah yüklü bir tazminat, iyi bir nafaka alır, yavrunla birlikte huzurlu bir yaşama yelken açarsın

Berra, Rabbim yanında olsun. Fitil fitil getir hem o pislik kocanın, hem de onun mal ailesinin burnundan inşallah.

İnşallah yüklü bir tazminat, iyi bir nafaka alır, yavrunla birlikte huzurlu bir yaşama yelken açarsın

İnşallah kuzum inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…