Boşanma davasına itiraz hakkında Acil

En çok da şu vicdansız aile büyüklerine sinirleniyorum. Çok iyi bir avukat bulursan hepsini süründürebilirsin. Tehditler çirkeflikler seni yıldırmasın. Bir kadın isterse Allahın izniyle herşeyi başarabilir. O güç senin içinde elinde

Avukatı buldum dava açıldı şimdi sırada kazanmak var Rabbimin yardımıyla

Dava açılmadan önce birlikte olduklarına dair kanıt var mı? Çünkü bildiğim kadarı ile boşanma davası açıldıktan sonra tarafların hayatına birisi girerse aldatma sayılmıyor. Çünkü karşı taraf dava açıldıktan sonra ilişkimiz başladı diye itiraz edebilir.
İlişki tarihi düzeltildi demişsiniz. Elinizde ss var mı? Bu durum bunun için delil olarak gösterilebiliyor mu?
Son olarak umarım üreme organında kıl döner ş*refsizin.
Sevgiyle kalın.
Gidip eski konulara bakıp, eski eşinize -eş bile demek istemiyorum- bilenip hakaret edeceğim. Çok sinirlendim
.

Canim konularini okudum. Esin sen evden gider gitmez birisiyle tanistirilmis ve bir iliskiye adim atmis ama bosanma surecinde ona zorluk cikarmaman icin de senden saklamis. Mutlu ol seni cok sevdim oyleydi boyleydi arabesk cumlelerle seni kandirmis
Herseyi tereyagindan kil ceker gibi sinsice halletmis. Ahh keske anlasmali bosanmasaydin. Eski konularini okurken ilk konularinda anladim adamin hayatinda birisi oldugunu cunku guvrndigi birsey olmasa bi kavgayla karisini bosamazdi adam. Hic uzulme Allah onu oyle bir duruma sokar ki seni mumla arar insallah. Gercekten cok uzuldum. Insallah hayatina bir duzen koyar cocugunu da yanina alirsin bir gun.

şubat da tanıştık yazmış facede ekran görüntüsü aldık

çocuğum için anlaşmalı boşandım çocugumu gönderdi anlaşmalı boşanınca Teşekkür ederim

çocuğum için anlaşmalı boşandım çocugumu gönderdi anlaşöalo boşanınca Teşekkür ederim
Aaa o kismi gormedm en son babasinda olarak gormustum cok sevindim zaten o aile cocuk falan bakamazdi. Avukatin ne dusunuyor peki umut veriyor mu bu konuda kazanabilir miymissin davayi ? Merakla bekliyoruz insallah sonunda gulen taraf sen olursun.

şubat da tanıştık yazmış facede ekran görüntüsü aldık
Umarıö götündeki dona kadar alırsınız. Çocuğunuz ile tehdit edildiğinizi de bildirin. İnsan nasıl çocuğunu böyle bir şeye alet eder ya

Aaa o kismi gormedm en son babasinda olarak gormustum cok sevindim zaten o aile cocuk falan bakamazdi. Avukatin ne dusunuyor peki umut veriyor mu bu konuda kazanabilir miymissin davayi ? Merakla bekliyoruz insallah sonunda gulen taraf sen olursun.
İnşallah kuzum
Avukatım çok sert biri inşallah kazanırız dedi güçlü dur dua et dedi

Allah yardımcın olsun kardeşim.
Kimsenin ahı kimsede kalmaz, o şerefsiz adam inşallah ettiğini bulur bu hayatta...
Benim aklımın almadığı bir kadın başka bir kesinin yuvasının üstüne nasıl geliyor böyle?
Allah islah etsin...

Bu noktadan sonra sana gönderdiği her şeyin ekran görüntüsünü al, avukatından habersiz asla iletişime geçme yazılı ya da sözlü...
Tebligat yakında ulaşır eline, e devlette çıkmıştır zaten dava açıldıysa ama henüz kontrol etmemiştir Zafer çığlıkları atıyordur köpek...

Amin inşallah canım
çok mutlular ailecek (her yerde biz onu attık kurtulduk diyorlarmış )
eski eşim artık aramıyor mesaj da atmıyor karısı kıskanıyormuş beni -o mu güzel ben mi- diye ogluma bile sormuş

oğlum da sen güzelsin ama sahte güzelsin deyivermiş

eski eşimde senin resmin var istemiyor bakmamı diye mesaj atmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…