Teşekkür ederim kuzum ❤Bir bilgim yok konun yukarida kalsin diye yaziyorum.
Allah yardimcin olsun.
evet kanıtlarım var ama ses kaydı veya mesaj olsaydı ahÇok çok iyi etmişsin. Valla tebrik ediyorum. Hayırlısı olsun. Sanırım onun itirazıyla düşmez. Elinizde birsürü kanıt var sonuçta
teşekkür ederim kuzum❤Umarim her sey istediginiz gibi olur ve icinizi sogutmak icin gelismeler olur
Bi bilgim yok konu yukarida kalsin
Onun için gün sayıyorum dua ediyorum ama önce inşaAllah davayı kazanmalıyımŞimdi eşinin "sizin sevginize layık değilim,çok borcum var..en iyisi oğlumu ve seni bir daha gormeyeyim....yurt dışına gidicem sana da 5 kuruş vermeyeceğim" sözlerinin altında yatan nedenleri....sana eşinin seni çok sevdiğini ,başka bir kadının kesinlikle olmadığını,bunalımda olduğunu söyleyen şerefsiz arkadaşlarının da yüzüne gönül rahatlığıyla tukurebilirsin
boşanma davası açtım tazminat nafaka mihr içinde davalar açacağım önce davayı kazanmam lazım siz konuyu tamamen yanlış anlamışsınızBöyle bir adamdan neden boşanmak istemiyorsunuz ? Sanırım yeni eşini falan sindiremediniz zorluk çıkarmak istiyorsunuz.. Ama bence uğraşmayın boşanın.. size geber diyebilen, boşanmadan ilişki yasayan bi adamla kağıt üzerinde evli olsanız nolur ?
Çok çok güzel gelişmeler bunlar.Bazen başımıza gelen bir olayı ,yasantiyi çok olumsuz değerlendiririz...oysa o olumsuz olay bizim için bir milat/yeniden doğuş olabilir.Basina gelen en iyi şey eşinin o aksam annesinin evinden seni kovmasiydi.Yoksa sen kaderim diyecektin,yaşanmışlıklar var gönül borcu diyecektin ama bu adama katlanacaktinOnun için gün sayıyorum dua ediyorum ama önce inşaAllah davayı kazanmalıyım
Ağlamıyorum bile düşün
7/24 iş arıyorum form dolduruyorum sürekli kitap okuyorum şiir yazmaya yeniden başladım resme de
Güçlenmem lazım kiloda veriyorum 3 kilo gitti 20 günde
daha da iyi olacağım
Aynen arkadaşlarım a kurban kes ilk maaşını alınca diyorlar işe girince :)Çok çok güzel gelişmeler bunlar.Bazen başımıza gelen bir olayı ,yasantiyi çok olumsuz değerlendiririz...oysa o olumsuz olay bizim için bir milat/yeniden doğuş olabilir.Basina gelen en iyi şey eşinin o aksam annesinin evinden seni kovmasiydi.Yoksa sen kaderim diyecektin,yaşanmışlıklar var gönül borcu diyecektin ama bu adama katlanacaktin
Şimdi eşinin "sizin sevginize layık değilim,çok borcum var..en iyisi oğlumu ve seni bir daha gormeyeyim....yurt dışına gidicem sana da 5 kuruş vermeyeceğim" sözlerinin altında yatan nedenleri....sana eşinin seni çok sevdiğini ,başka bir kadının kesinlikle olmadığını,bunalımda olduğunu söyleyen şerefsiz arkadaşlarının da yüzüne gönül rahatlığıyla tukurebilirsin
Teşekkür ederim kuzum bu tokadın yüzüme inmesi gerekiyormuş
Hakkında hayırlısı olsun en iyisini yapmışsın
2 gün oldu ögreneliDemek öyle! ne zaman öğrendiniz ?hani borcu vardı ?
borcu var bu kadın la ödeyecekmiş beraberDemek öyle! ne zaman öğrendiniz ?hani borcu vardı ?
niyetim suyu bulandırmadan temiz şekilde davayı kazanmak hakkım olan tazminatımı nafakamı almakNe olur görme bu çirkinliği yazıklar olsun !sessizce boşan.Allah korkusu yok.iyi ödesinler yakında o kadın gider başkasını bulur onunla olmadı başkasını böyle devam eder. Anlamıyorum bu kadınları neye gelirler sen yiyemedigini yemeyemi?akbabalar bırak copluklerinde yaşasınlar.