Boşanma davasına itiraz hakkında Acil

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.758
Biliyorsunuz ki büyük bir aptallık edip -çocuğumla tehdit edilip -anlaşmalı boşanmıştım .
15gün dolmadığı için itiraz ettim yeniden dava açtım davam kabul edilmesini bekliyorum mahkemece...
Eski eşim bana imam nikahlı karısıyla resimlerini atmış geber artık dedi buda yetmedi faceden ilişki tarihlerini 2 şubat olarak işaretlemiş yani boşanmadan 7 8 ay önce -bunu düzeltti-

Ailemden habersiz gittim avukat tuttum ?
Kazanabilir miyim ?
Tebligat eşime kaç günde ulaşılır ?
Eşim itiraz edebilir mi ?
İtiraz ederse dava düşermi ?
konu hakkında bilgisi olanlar ve destek olacaklar yazarsa mutlu olurum...

Son düzenleme:
Çok çok iyi etmişsin. Valla tebrik ediyorum. Hayırlısı olsun. Sanırım onun itirazıyla düşmez. Elinizde birsürü kanıt var sonuçta
evet kanıtlarım var ama ses kaydı veya mesaj olsaydı ah
Sürekli dua ediyorum iş bulmam lazım avukatım parayı dava bitince alacak ama iş bulmam çok önemli

Umarim her sey istediginiz gibi olur ve icinizi sogutmak icin gelismeler olur
Bi bilgim yok konu yukarida kalsin

Şimdi eşinin "sizin sevginize layık değilim,çok borcum var..en iyisi oğlumu ve seni bir daha gormeyeyim....yurt dışına gidicem sana da 5 kuruş vermeyeceğim" sözlerinin altında yatan nedenleri....sana eşinin seni çok sevdiğini ,başka bir kadının kesinlikle olmadığını,bunalımda olduğunu söyleyen şerefsiz arkadaşlarının da yüzüne gönül rahatlığıyla tukurebilirsin

Onun için gün sayıyorum dua ediyorum ama önce inşaAllah davayı kazanmalıyım
Ağlamıyorum bile düşün
7/24 iş arıyorum form dolduruyorum sürekli kitap okuyorum şiir yazmaya yeniden başladım resme de
Güçlenmem lazım kiloda veriyorum 3 kilo gitti 20 günde
daha da iyi olacağım

Böyle bir adamdan neden boşanmak istemiyorsunuz ? Sanırım yeni eşini falan sindiremediniz zorluk çıkarmak istiyorsunuz.. Ama bence uğraşmayın boşanın.. size geber diyebilen, boşanmadan ilişki yasayan bi adamla kağıt üzerinde evli olsanız nolur ?

boşanma davası açtım tazminat nafaka mihr içinde davalar açacağım önce davayı kazanmam lazım siz konuyu tamamen yanlış anlamışsınız

Çok çok güzel gelişmeler bunlar.Bazen başımıza gelen bir olayı ,yasantiyi çok olumsuz değerlendiririz...oysa o olumsuz olay bizim için bir milat/yeniden doğuş olabilir.Basina gelen en iyi şey eşinin o aksam annesinin evinden seni kovmasiydi.Yoksa sen kaderim diyecektin,yaşanmışlıklar var gönül borcu diyecektin ama bu adama katlanacaktin

Aynen arkadaşlarım a kurban kes ilk maaşını alınca diyorlar işe girince :)
bir 9 10 yılımı daha kaybedebilirdim

Hakkında hayırlısı olsun en iyisini yapmışsın

Demek öyle! ne zaman öğrendiniz ?hani borcu vardı ?
2 gün oldu ögreneli
kendisi aradı bana geber seninle işim bitti 4kişiyle görüşüyordum bu teklifimi kabul etti eğer etmeseydi sana geri dönecektim
sana en çok bu benziyordu zaten dedi birde tehdit etti başkası olmayacak diye beni ama o anın şokuyla ses kaydı alamadım
ertesi gün kimlik değiştirmeye gitmeseydim dava da açamayacaktım

Ne olur görme bu çirkinliği yazıklar olsun !sessizce boşan.Allah korkusu yok.iyi ödesinler yakında o kadın gider başkasını bulur onunla olmadı başkasını böyle devam eder. Anlamıyorum bu kadınları neye gelirler sen yiyemedigini yemeyemi?akbabalar bırak copluklerinde yaşasınlar.

niyetim suyu bulandırmadan temiz şekilde davayı kazanmak hakkım olan tazminatımı nafakamı almak

ve eski kv ve kp derin sen hiçbir halt yapamazsın biz seni attık çöpe demelerinin karşılığında yapabileceğimi göstermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…