Boşanma davası sürerken hayatımızda başka biri olması...

Merhaba Mahkemeye eski eşin ilişkisi olduğunu bildir. Ayrıca eşine de söyle öğrendim zina davası da acacam de.

Zannedersem şu an hali hazırda boşanan birisi ile karşılaşınca şimdi tanıyın boşanma sonrasında evlenirim rahat bir hayat kurarım diye düşünüyorsunuz.
Ancak durum öyle değil. Siz iyisi mi resmi olarak bitirin aklınız tamamen rahatlasın o anlamda. Sonrasında tanışırsınız kiminle olacaksa...
Bir de çocuklu birisi ile evliliğin kendince farklı sıkıntıları vardır. Bu çocuklar illa ki gelecekler, babalarından para talep edecekler. Kıskanç bir yapınız varsa ilgisini kıskanacak veyahut ikinizden olan çocuklarla ilgisini kıyaslayacaksınız. Gelen maddiyatın tamamı sizinle yaşamayan çocuklarla da paylaşacaksınız çok doğal olarak ama kalp bu şeytan karışır böyle işlere. Kalbiniz bozulabilir. Ve tabiiki sizde tamamen kalma ihtimalleri de var. Annede velayeti olması şu an bir şey değiştirmez. Pek çok açıdan
değerlendirin.

Ki herşeyi geçtim o adam ilişkisi var diye sizin de bir ilişkiniz olmasın. Hala evlisiniz. Unutmayın evlisiniz. Boşanmadınız.

Duyarsa sizin hayatınızda biri var boşanmaz yeter ki evlenemeyin. Sizin kalkıp adamla nikahsız yaşayacağınız yok. İşi yokuşa sürer boşanmaz kendi almanla nikahsız yaşar olan size olur.

Ya bir de çocuklu biriyle evliliği iyi düşünün. Nasipte varsa oluyor ama çok kötü bir şey. Benim boşanma aşamasında olduğum adamın da 2 çocuğu vardı. O çocuklar evliligimin ilk gününden itibaren bana hayatı zehrettiler. Bir de eski karısı kanserim diye yalanlar uydurdu. Olan bana oldu. Emeklerime vaktime duygularıma oldu. Dikkatli olun derim.

Hayır normal değil, etik değil. Ayrıca iki çocuklu biriyle evlenmeyin.

Etik kısmını geçtim davanız devam ederken birisiyle birlikte olmanız hukuken suç.Karşı taraf bunu öğrenirse davada kullanabilir.

İlk önce kendi ayaklarınızın üstüne basmaya çalışın. Bir sıkıntıdan diğerine atlamak ne kadar doğru? İlla hayatınızda birileri mi olmalı? Akıllanmış olmanız lazımdı. Meslek edinmeden, kazanç sağlamadan, hayatınıza hemen birilerini sokmak çok mantıksız. Şimdiden adamla ilgili hayal kurmuşsunuz. Sizin yazdığınız dilden anladığım çok detaylı düşünmeden hemen bir şeylere atlıyıorsunuz.

Etikliğini bilemem. Ama bence karsinizdakine dürüst olduğunuz boşanma aşamasında olduğunuzu söylediğiniz sürece sorun olmaz.

Eskisi gibi boşol demekle boşanılmış olsa siz şu an bekardınız. 17 ay az zaman değil. Ortada evlilik yok. Bu benim görüşüm.

Çekincem boşanmış ama çocuklu biriyle birlikte olmayı düşünmeniz. Çocuklu biriyle evlenmek çok zor. Denize düşüp yılana sarılıyormuşsunuz gibi durumunuz.

Geçenlerde işyerinden arkadaşım nişanlandı. Daha önce evlenip boşanmış ama çocuk yok. Sizin gibi. Hiç evlenmemiş bir adamla evlenecek. Yani ben boşandım deyip seçeneklerinizi azaltmayın. Bu adam olmaz diyorum ben.

Bende resmi olarak boşanmayı beklemenizi etik açıdan daha uygun buldum. Ayrıca yıpratıcı bir ilişkiden sonra başka bir ilişki için erken değil mi gerçekten? Ben cesaret edemezdim herhalde. Sizin çocuğunuz yok, karşıdakinin iki tane. Tabii ki bu durumun mutsuzluk getireceğini kimse iddia etmemeli. Fakat şahsen bu ilişkinin de biraz sıkıntılı olabileceği ihtimalini göze almayı şu durumda mantıklı bulmuyorum.

Bence bi sakinleş bi boşan, karşındaki insanda senin adına kötü düşünmesin ben hala kağıt üzerinde evliyim eğer niyeti varsa beklesin boşandıktan sonra görüşebiliriz deyin.

Dava bitimine kadar bekleyin bence de. Ayrıca bu kadar kötü bir deneyim yaşayıp biter bitmez birini düşünmenizi sizin açınızdan doğru bulmadım. Ayrıca kendi kendinize adamı takıntı haline getirmeyin belki evlilik düşünmüyordur yahut aklında baskası vardır. Ayrıca çocukların sorumluluklarını kaldırabilecek misiniz? Eski eş ile aynı çevredesiniz eşiniz ile iletişimde olmasını kaldırabilecek misiniz? Etraflıca düşünün hayat sizin.

Tamamen duygusal boşluktasın.
Sevmek sevilmek istiyorsun.
Hata yapma ihtimalin çok fazla.
Önce bi boşan sonra bi kafanı dinle sonra yeni kişileri düşün.

çekişmeli boşanma zor bir süreç belkide yıllarımızı alacak duygusal bir boşluktayız ben çocuklu bir beyefendi olmasına takıldım sadece fiilen ayrısınız davanız açılmış hakkınızda hayırlısı olsun

Boşanma gerçekleşmeden bir ilişkiye başlanırsa o ilişkiye kimsenin neyazikki saygısı olmaz evet ama bazı boşanma davalari 5-6 yıl sürüyor.Haksizlik bu ya,kafada bitmiş bir evliliğe sadık kalmak zorunda olmak ne kötü..
İşte bu yüzden çekişmeli davalar bu kadar uzatilmamali..
Kimisi de zaten sırf yeni hayata başlamakta gecikelim diye davaya direniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…