Boşanma davası- Kızimin velayeti

svdanurx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2024
54
-124
1
33
Daha öncede konu açmıştım, kocamla 2 senedir çekişmeli bosanma davam devam ediyor. Bosanacagim diye bebeğim 1 yaşındayken yanimdan kacirdi ve 1 hafta sonra kızım yanimda yokken darp raporu aldı.dizinde ve kalcasinda morluk varmış. Hakkimda suc dosyasi açılınca, mahkemelik olduk ,boşanmayla birlikte 1 yaşındaki kızımı darp etmişim gibi mahkemeye ciktim. Darp raporlarının incelenmesini, ve kizim ynimda yokken alınan darp raporu ve öncesindeki tüm mesajlarımı sundum ve hakim beratimi verdi. Kızıma siddet uyguladigim yönünde bir delil olmadığını raporlamis.
Şimdi boşanmanın karar aşamasına geldik ve hakim mahkemenin sonucunu istedi. Yani velayeti bana vermek için:))
Ve eski kocamın avukati o kadar pislik biri ki ,davayı istinafa taşımış. Hakkimda boşanma davası boyunda hiç gerçek olmayan kızımın yanıma geldiğinde başına birseyler geldiğinden eli kolu yandigindan, çocuğum yanıma geldiğinde siddet gördüğü gibi Asla gerçek olmayan iddialar ortaya attı.
Oysa ki ben, kızımın hasretinden her gece ağlarken, geldiğinde ona yemeyecegini bile bile yemekler yaptım. Ayaklarını bile öptüm. Kokladım.... Ve her durusmaya çıktığımda bunları söylediler...
Şimdi Allah'ın adaleti tecelli edecek umarım benim için şu mübarek günlerde dua edermisiniz ? Yavruma en yakin zamanda kavuşmak istiyorum

Dizinde ve kalçasındaki morluk nasıl olmuş peki ya ( darp raporu alacak kadar)
Umarım tez vakitte kavuşursunuz yavrunuza da ,size iftira atmak için çocuğa mı zarar veriyor pislik herif.
Boşanma devam ederken 3 defa daha darp raporu aldı. Annesi yaptı diye şikayet etti. Takipsizlik kararı verildi. Normal bir morluk için bile darp raporu veriliyor.

Normal morluk nedir? Morluk bir darbeye bağlı oluşur

Ayaklarını bile öpüyorum derken?? Bunu bir annenin yazmış olması imkansız. Çocuk 3 yaşında bebek bide ?? Çocuğunuz olsaydı bilirdiniz kazık kadar olsa bile (benimki 11yaşında) iğrenç koksa bile insan çocuğunun ayağını bacağını koltuk altını bile öper zaten gocunmaz yanii

Iki tane bebegim var, ikiside sakarlikta dunya markasidir, daha kolay kolay morardiklarini bilmem.

Bu size karsi alinan darp raporlarini cok sevgili avukatiniz niye lehinize cevirmedi ki? Siz yapmadiysaniz onlar (baba tarafı) yapmis sonucta?

Ayrica ayaklarini opmek cok matah birsey degil, sevginizin coklugunu kanitlamaz.

Bir de uyelik değiştirip ayni konuyu daha kac kez acacaksiniz, acikcasi merak ediyorum, öncekinde bayaği linclendiginizi hatirliyorum, simdi ustune birde boşanmadan yeni evlilik eklemissiniz.

3 yasinda kiziniz var, azicik yalniz kalsaniz incileriniz dokulmez.

Üniversite mezunuyum diyorsunuz ama konularinizi okuyunca Esra Erol'a gelen evliyken ona,buna kacan kadin profilleri geliyor aklima çünkü hic akil,mantik yok.Neden evlenmek zorunda hissediyorsunuz kendinizi?Neden ne olduğu belli olmayan iki gün önce tanidiğiniz,farkli sehirde olan biriyle cocuğunuzu yasatmak istiyorsunuz?Neden maddi anlamda yetemem dediğiniz,babasi tarafindan gayet iyi bakiliyor dediğiniz cocuğu almak istiyorsunuz?

Ve madem cocuğu istiyorsunuz iyi bir is bulun ve minicik kiziniz varken biriyle kolay kolay evlilik düsünmeyin derim...

Son düzenleme:
Bence babası çocuğu her aldığında ve teslim ettiğinde doktora kontrol ettirsin. Bu ne hız, adamın birinden kurtulmadan diğerini ayarlamışsınız. Kızım aile ortamında büyüsümüş. Elin adamına nasıl güveneceksiniz? Babası doğru yapıyor, en azından çocuk istismar edilirse hemen tespit ettirir ve umarım tam velayeti alır. Morluk çürük görecek ve çocuğunu kontrol ettirmeyecek o niye? Mahkeme kanıtlayamadığı için sizi beraat ettirmiş, bu morluklar kendiliğinden oluşmuş demek değil.

Rabbim bertaraf etsin insAllah
Rabbim in Fettah sifati hurmetine sizin ve kizinizin hayr kapilarini acsin ve anne kiz guzel baslangiclar yasayin
Allah kizinizin babasina akil,fikir,vicdan versin

Rabbim bertaraf etsin insAllah
Rabbim in Fettah sifati hurmetine sizin ve kizinizin hayr kapilarini acsin ve anne kiz guzel baslangiclar yasayin
Allah kizinizin babasina akil,fikir,vicdan versin
Açılmış o kapılar. Kadın daha boşanmadan başkasını bulmuş hemen evlenebilme derdinde. Asıl bu üyeye akıl fikir versin. Kızın babası gayet ilgili baba. Çocukta en ufak morluk çizik darbe görünce doktora götürüp kontrol ettiriyor.

Farklı bir üyelikle miydi ilk konu açılmıştı ve doğru dürüst cevaplar alamamıştık o çocuğun raporlarına ben de hatırladım

Normal morluk nedir? Morluk bir darbeye bağlı oluşur
Konu sahibini tanımıyorum ama benim oğlanın her tarafı morluk dolu bu yaştaki çocuklar oynarken düşüp morartabiliyorlar benimki acısına bağışıklık kazandı artık ağlamıyor da üstünü başını değiştirirken görüyorum. Yani demem o ki çocuk kendi düşüp morartmış da olabilir

Kalça ve diz kısmındaki morluk nasıl olmuş, kim yapmış? Kim doğru söylüyor kim iftira atıyor belli değil. Hadi diyelim baba gerçekten anneye iftira atıp velayeti almış. Anne nasıl hiç bu durumun peşine düşüp bu raporu nasıl aldın, çocuğuma kim ne yaptı diye hesap sormadı? Üstelik daha boşanmamışken hayatında başka birisi var ve onunla evlenmek istiyor. Çok tehlikeli sularda yüzüyor. Çocuğumun velayetini alıp yeni eşimle birlikte yaşamak istiyorum diyor. Çocuğu yanıma alsam ne olacakki ne geliyormuş kızların başına diye cevap veriyor herkese, diğer konusunda. Hangi erkek ailesi, (eşinden boşanmamış) ve çocuklu bir kadın için hemen evlen oğlum der? Konuda eksik olan bilgiler var gibi ya da birisi bizimle kafa buluyor. Ben boşanmış abimin kızına 4 yıldır bakıyorum,onu çok seviyorum. Kolunda ,bacağında bir darp izi, morluk fark etseydim şimdiye kadar kıyameti koparırdım.

Çocuklar düşer morluk oluşur 3 tane çocuğum var düşerler morarırlar. Hele 15 aylık kızımmm yavrummmm geçen oyuncak kutusuna girerken bi çarptı oyyy ilk defa biraz morardı kuzum ciğerim yandı tutuştu.
Ama kalkıp gitsem doktor darp raporu mu verecek? Anlamıyor mu doktor neyden olduğunu anlamadım?

Olayin icini disini bilmeddn yorum yapip dua etmem hata
Hayir kapisi acilsin drken evlilik kapisini kastermemistim ama neyse ki Rabbim konuyu biliyo Amin o cocugun hakkinda hayrli olan neyse Rabbjm onu nasip etsin

Olayin icini disini bilmeddn yorum yapip dua etmem hata
Hayir kapisi acilsin drken evlilik kapisini kastermemistim ama neyse ki Rabbim konuyu biliyo Amin o cocugun hakkinda hayrli olan neyse Rabbjm onu nasip etsin
Umarım dualarınız kabul olur. Bıktık yıldık artık çocuklara yapılan zulümlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…