Boşanma devam ederken 3 defa daha darp raporu aldı. Annesi yaptı diye şikayet etti. Takipsizlik kararı verildi. Normal bir morluk için bile darp raporu veriliyor.Dizinde ve kalçasındaki morluk nasıl olmuş peki ya ( darp raporu alacak kadar)
Umarım tez vakitte kavuşursunuz yavrunuza da ,size iftira atmak için çocuğa mı zarar veriyor pislik herif.
Konu fake ya daha boşanma olmamış yeni koca derdine düşmüş adam inşallah çocuğu size vermez davayıda kazınır konu sahibiTekrar evlilik düşünüyorum ?
Bu sizin konunuz ya, hizli bosanmaniz icin dua mi edelim yoksa ikinci koca gelsin diye mi dua edelim, hangisini istersiniz?
Rabbim bertaraf etsin insAllahDaha öncede konu açmıştım, kocamla 2 senedir çekişmeli bosanma davam devam ediyor. Bosanacagim diye bebeğim 1 yaşındayken yanimdan kacirdi ve 1 hafta sonra kızım yanimda yokken darp raporu aldı.dizinde ve kalcasinda morluk varmış. Hakkimda suc dosyasi açılınca, mahkemelik olduk ,boşanmayla birlikte 1 yaşındaki kızımı darp etmişim gibi mahkemeye ciktim. Darp raporlarının incelenmesini, ve kizim ynimda yokken alınan darp raporu ve öncesindeki tüm mesajlarımı sundum ve hakim beratimi verdi. Kızıma siddet uyguladigim yönünde bir delil olmadığını raporlamis.
Şimdi boşanmanın karar aşamasına geldik ve hakim mahkemenin sonucunu istedi. Yani velayeti bana vermek için:))
Ve eski kocamın avukati o kadar pislik biri ki ,davayı istinafa taşımış. Hakkimda boşanma davası boyunda hiç gerçek olmayan kızımın yanıma geldiğinde başına birseyler geldiğinden eli kolu yandigindan, çocuğum yanıma geldiğinde siddet gördüğü gibi Asla gerçek olmayan iddialar ortaya attı.
Oysa ki ben, kızımın hasretinden her gece ağlarken, geldiğinde ona yemeyecegini bile bile yemekler yaptım. Ayaklarını bile öptüm. Kokladım.... Ve her durusmaya çıktığımda bunları söylediler...
Şimdi Allah'ın adaleti tecelli edecek umarım benim için şu mübarek günlerde dua edermisiniz ? Yavruma en yakin zamanda kavuşmak istiyorum
Açılmış o kapılar. Kadın daha boşanmadan başkasını bulmuş hemen evlenebilme derdinde. Asıl bu üyeye akıl fikir versin. Kızın babası gayet ilgili baba. Çocukta en ufak morluk çizik darbe görünce doktora götürüp kontrol ettiriyor.Rabbim bertaraf etsin insAllah
Rabbim in Fettah sifati hurmetine sizin ve kizinizin hayr kapilarini acsin ve anne kiz guzel baslangiclar yasayin
Allah kizinizin babasina akil,fikir,vicdan versin
Konu sahibini tanımıyorum ama benim oğlanın her tarafı morluk dolu bu yaştaki çocuklar oynarken düşüp morartabiliyorlar benimki acısına bağışıklık kazandı artık ağlamıyor da üstünü başını değiştirirken görüyorum. Yani demem o ki çocuk kendi düşüp morartmış da olabilirNormal morluk nedir? Morluk bir darbeye bağlı oluşur
Olayin icini disini bilmeddn yorum yapip dua etmem hataAçılmış o kapılar. Kadın daha boşanmadan başkasını bulmuş hemen evlenebilme derdinde. Asıl bu üyeye akıl fikir versin. Kızın babası gayet ilgili baba. Çocukta en ufak morluk çizik darbe görünce doktora götürüp kontrol ettiriyor.
Umarım dualarınız kabul olur. Bıktık yıldık artık çocuklara yapılan zulümlereOlayin icini disini bilmeddn yorum yapip dua etmem hata
Hayir kapisi acilsin drken evlilik kapisini kastermemistim ama neyse ki Rabbim konuyu biliyo Amin o cocugun hakkinda hayrli olan neyse Rabbjm onu nasip etsin
Nasilda kiyablmis eli ayagi kirilsnUmarım dualarınız kabul olur. Bıktık yıldık artık çocuklara yapılan zulümlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?