Boşanma Davası-Feragat Etmem

Ben de boşanmak istiyorum artık mutsuz giden bir evliliği, asla beni anlamayan ce her şeyde beni suçlayan eşi istemiyorum. Ziynet kadına verilmiyor mu sizin neden öyle oldu?

merhaba
Boşanmak için adım attınıx mı hukuksal olarak? Bu yola çıkmadan önce duygusal hazırlıktan ziyada bir de prosedürel hazırlıklar, bilgi edinme çok önemli. Eksik bir şekilde ilerlememenizi temenni ederim.

merhaba
Boşanmak için adım attınıx mı hukuksal olarak? Bu yola çıkmadan önce duygusal hazırlıktan ziyada bir de prosedürel hazırlıklar, bilgi edinme çok önemli. Eksik bir şekilde ilerlememenizi temenni ederim.
Hayır atmadım. Hukuksal anlamda başıma gelecekleri öğrenmek haklarımı bilmek için avukatla görüşecektim ama aradığımda ulaşamadım. Randevu için bilgi bekliyordum. Duygusal olarak hazır değilim ama hazır olabilen az kişi var sanırım. Eşim iki üç gündür çabalıyor barışmak için ama soğuk duruyorum. Kırgınım... Sorsanız o da ablama gitmem gereksizmiş o da kırgınmış ama toparlıyormuş. Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu...

Ben de sonunda boşandım,
Kısaca iyiki boşandım diyorum haklı çıkmak için uğraştıkça ben yıprandım. X kişilerin hayatı hep böyle olduğu için etkilenmiyorlar para güç onlarda olunca bir yolunu da buluyorlar. Üzülme atanmışsın, yeni hayatın için planlar yap, çok mutlu olacaksın. 3 ay oldu ama nasıl hafifledim mutluyum soyadının gitmesi bile kocaman birşeymiş özgürlük gibisi yok. Sen dde en iyisini yapıyorsun, yüksek mahkeme seni yıpratır boşver allahlarından bulsunlar. Bol sanş tanımasam seni çok seviyorum ve en iyi anlayanlardan biriyim seni. En güzeli olacak yeni aşk yeni heyecan yeni mutluluklar kapını çalsın

Ben de sonunda boşandım,
Kısaca iyiki boşandım diyorum haklı çıkmak için uğraştıkça ben yıprandım. X kişilerin hayatı hep böyle olduğu için etkilenmiyorlar para güç onlarda olunca bir yolunu da buluyorlar. Üzülme atanmışsın, yeni hayatın için planlar yap, çok mutlu olacaksın. 3 ay oldu ama nasıl hafifledim mutluyum soyadının gitmesi bile kocaman birşeymiş özgürlük gibisi yok. Sen dde en iyisini yapıyorsun, yüksek mahkeme seni yıpratır boşver allahlarından bulsunlar. Bol sanş tanımasam seni çok seviyorum ve en iyi anlayanlardan biriyim seni. En güzeli olacak yeni aşk yeni heyecan yeni mutluluklar kapını çalsın

O dönem canım çok sıkkındı, bu yüzden mesajınızı es geçmiş olmalıyım. Siz atlatmışsınız süreci, buna çok memnun oldum. Güzel dilekleriniz, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. İnanın ben bu süreci buradaki kadınların desteğiyle daha rahat atlattım ve ben de sizi seviyorum. Tüm güzellikler sizinle olsun. :KK200::KK200:

Protokolü anlaştığınız şartlara göre hazırlatmadıysa, kendi kendine başka maddeler eklediyse, sakın imzalamayın.
Zaten altınlarınızın resmen üstüne yatmış. Başka bir şeylerde araya sıkıştırıp, sizi daha fazla zora sokmasın.
Siz de hep aklımda, dualarımda olan birisiniz. Hayırlısıyla biter, gider, sizde huzurlu, mutlu bir hayata kavuşursun inşallah.

Manyak mı ne?
Daha ne istiyor senden?
İstediğim yerden ev tutup, yeniden başlayabilirmişiz. Artık hiç kimse karışmayacak, hatta istemezsem hiç kimseyle görüşmeyecekmişim. Ne güzel şeyler bunlar, öyle değil mi? Ve benim bunları duymam için, bir buçuk yıl bekleyip, tam boşanma noktasına gelmem gerekti. Ne diyeyim, bilmiyorum ki?

Protokolü anlaştığınız şartlara göre hazırlatmadıysa, kendi kendine başka maddeler eklediyse, sakın imzalamayın.
Zaten altınlarınızın resmen üstüne yatmış. Başka bir şeylerde araya sıkıştırıp, sizi daha fazla zora sokmasın.
Siz de hep aklımda, dualarımda olan birisiniz. Hayırlısıyla biter, gider, sizde huzurlu, mutlu bir hayata kavuşursun inşallah.
Protokolde pek bir şey olmayacaktır, çocuğu göreceği günler, çocuğa göndereceği nafaka miktarı ve ihtiyaçların ortak karşılanması vs. Yine de okuyacağım tabi ki. Çok çok teşekkür ederim. Hem dualarınız, hem iyi dilekleriniz için. :KK200:

İstediğim yerden ev tutup, yeniden başlayabilirmişiz. Artık hiç kimse karışmayacak, hatta istemezsem hiç kimseyle görüşmeyecekmişim. Ne güzel şeyler bunlar, öyle değil mi? Ve benim bunları duymam için, bir buçuk yıl bekleyip, tam boşanma noktasına gelmem gerekti. Ne diyeyim, bilmiyorum ki?
Gülsem mi ağlasam mı durumu sana yaşatılan.
Kabul ederim ama takılarımı geri vereceksin, üzerime ev ve araba isterim. Yanıma taşınacaksın deyin. Ha bir de hesaba yüklü bir havale.
Eminim hayır diyecektir.

Gülsem mi ağlasam mı durumu sana yaşatılan.
Kabul ederim ama takılarımı geri vereceksin, üzerime ev ve araba isterim. Yanıma taşınacaksın deyin. Ha bir de hesaba yüklü bir havale.
Eminim hayır diyecektir.

:)) çok iyiymiş. Bir buçuk yıldır, o kadar varlığın içinde, kendi torunlarına bir çöp göndermeyen insanlardan bahsediyoruz. :) bugün arayı bulmaya çalışıyorlarsa tek nedeni, oğlumuz-kızımız boşandı elalem ne der, düşüncesidir.

:)) çok iyiymiş. Bir buçuk yıldır, o kadar varlığın içinde, kendi torunlarına bir çöp göndermeyen insanlardan bahsediyoruz. :) bugün arayı bulmaya çalışıyorlarsa tek nedeni, oğlumuz-kızımız boşandı elalem ne der, düşüncesidir.
En azından seni oyalamaktan vazgeçer belki. Malum para hassas noktaları :)

Lütfen dene lütfeeeen :))

Sen ne dusunuyorsin? Tekrar deneyecek misin?
Fikrimi sorarsan en fazla 4 ay sonra eski fabrika ayarlarina donuyorlar. Tecrubeyle sabit.

Zaman zaman kafam karışmıyor değil. Oğlum daha iyi şartlarda büyüyebilir diyorum bazen. Ama asla ikna olamıyorum, kendi kendimi de ikna edemiyorum.

Onlar da o ziynet eşyaları öbür tarafa götürmeyecek. Ciğerlerinden çıksın inşallah. Kocalık yapamamışsin bari şerefsizlik etme. O hakime de bir iki cift lafım olurdu da neyise şimdi

İnanın hakime çok çok fazla şey söyledim. :)) bir buçuk yıldır ayrıyım, hangi ailenin birliğinden bahsediyorsunuz dedim, adam boşanmak istemiyormuş, ama ben istiyorum, neden benim beyanıma, talebime göre değil de, onun isteğine göre karar verdiniz? Dedim de, dedim işte. :)) yaptıkları çıkıyor da, umarım biliyorlardır.

Zaman zaman kafam karışmıyor değil. Oğlum daha iyi şartlarda büyüyebilir diyorum bazen. Ama asla ikna olamıyorum, kendi kendimi de ikna edemiyorum.
Tamam işte.
Madem oğlun açısından maddiyat cezbediyor iste altınlarını. Şartları sen belirle.
Oğlun için iste ev tapusu ve altınlarını. Eşin samimiyse ikiletmez.
Senin de arada kalmaların sona erer.
Diğer arkadaşların dediği gibi 3-5 aya fabrika ayarlarına döner.

Geri sobersen mutlu olabilecek misin? Oglun icin mutluluk herseyden, maddiyattan bile onemli. Anne mutlu ise cocuk da mutlu oluyor. Ogluna belki geri donersen daha iyi imkan sunabilirsin ama mutlu ortam saglayacak mi esin?

Geri sobersen mutlu olabilecek misin? Oglun icin mutluluk herseyden, maddiyattan bile onemli. Anne mutlu ise cocuk da mutlu oluyor. Ogluna belki geri donersen daha iyi imkan sunabilirsin ama mutlu ortam saglayacak mi esin?
Kocasının ve ailesinin can damarı para, mal, mülk.
Ben olsam üstüme ev isterim bir de altınları. Malları gitmesin diye kadını hoş tutar bunlar.

X