- 5 Ocak 2020
- 110
- 41
- 13
- Konu Sahibi Hayathayat09
-
Haklısınız evliliği böyle bişey zannediyorO size ağzına geleni sayarken, sizin dizinizi kırıp oturacağınız bi evlilik hayal etmiş. Tam sizi sindirdiğini zannederken tokat gibi davayı yapıştırmışsınız, mala bağlamış. Belli ki onun için bunlar evlilikte normal olan şeyler. Bu adamla ömür geçmez. Bu tipler kolay kolay da düzelmez.
Mesela benm aileme hiç değer vermeyip kendi ailesine tapmamı istiyor çalışıyırm maaş kartımı kendisi aldı evliysek bende duracak diyor en ufak bi fikir ayrılığında üstme yürüyor bunun gibiYasadiginiz sıkıntıları anlatmamissinizki, sadece kavga ediyoruz demişin.
Ben hemen sıkıntılarda pes edip bosanma davasi acma taraftari değilim. Ki bu kadar az zamanda hemen karar verip dava acmisiniz. Bazi seyleri yoluna koymaya bakin. Kestirip atmak kolay önemli olan olanlarla bas edebilmekMesela benm aileme hiç değer vermeyip kendi ailesine tapmamı istiyor çalışıyırm maaş kartımı kendisi aldı evliysek bende duracak diyor en ufak bi fikir ayrılığında üstme yürüyor bunun gibi
Sürekli boşanalım diyen kendisiydi ben artık dayanamdım açtım davayı evet tabi ki istemiyorm öpmesini sarılmasını itiyorm napıyısn die kalkıyorm yapmaya çalıltıklarını söyledim ben. Evet tabi ki kolay deil ki bin kez düşünüo insan doğru mu yapıyorm die ama adamın bu kadar umursamaz davranması da garip benceBosanma davasini acmissiniz ama ozur bile dilemedi. Ne yani bosanicaz mi simdi diye soranda sizsiniz. Yani aynen esinizin dusundugu gibi blof yapmaya calisiyorsunuz. O da bu ciddiyetsizliginizin farkinda oldugundan size bu sekilde yaklasiyor. Suanda iki seceneginiz var. ya blofunuzu kabul edip, daha fazla bu tatsizligi uzatmayacaksiniz. Ya da soylediginiz gibi bosanacaksiniz. Ama gorunen o ki siz bir inada bosansaniz, bir sure kendinize gelemezsiniz cunku evlilik kafanizda bitmemis. Esinden bosanmaya kararli olan bir kadin asla oyle opmelere sarilmalara izin veremez, tiksinir bir kere. O yuzden bu bosanma lafini da iliskiye dahil etmeden, bir dusunun gercekten ne istediginizi.
Boşanma davası açtım ama eşim hiç bişey yok gibi davranıyor.
Daha önceki konularımdan bilen bilir adam her türlü pisliği yaptı en son yaptıgı şeyde dayanamadım herşeye ayrılalım çek git boşanalım git dava aç diyordu tabi kendin yap o da yok.Hakaretine küfürüne dayanamadım açtım davayı.Avukat arayıp şartları söyleyince kabul de etti.Ancak şimdi 2 gün oldu...www.kadinlarkulubu.com
Aynı kişi olduğunu düşünüyorum, tepki alınca başka bir nickle açtınız konuyu.
[/QUOTE
Ben yeni üye oldum bu siteye sorumda da belirttim hemen inceleyeceğim bu kadar benzer şeyler yaşayan var mıymış gerçektenBoşanma davası açtım ama eşim hiç bişey yok gibi davranıyor.
Daha önceki konularımdan bilen bilir adam her türlü pisliği yaptı en son yaptıgı şeyde dayanamadım herşeye ayrılalım çek git boşanalım git dava aç diyordu tabi kendin yap o da yok.Hakaretine küfürüne dayanamadım açtım davayı.Avukat arayıp şartları söyleyince kabul de etti.Ancak şimdi 2 gün oldu...www.kadinlarkulubu.com
Aynı kişi olduğunu düşünüyorum, tepki alınca başka bir nickle açtınız konuyu.
Ben yeni üye oldum bu siteye sorumda da belirttim hemen inceleyeceğim bu kadar benzer şeyler yaşayan var mıymış gerçekten
Kartımı aldım ama bende şiddet yok en fazla üzerime yürüyor anlamadım yani ben burda kendime inandırma çabasına mı gireyim bir deBenzer değil, tam olarak aynısı.
Aynı kişiyseniz, şiddet gördüğünüz adama dava açıp ne cesaretle aynı evde kalmaya devam ediyorsunuz anlamadım.
Evi ona bırakmak istemiyorsanız uzaklaştırma talep edin defolsun gitsin evden.
Ama siz blöf yapıyorsunuz sadece. Pişman olup özür dilesin istiyorsunuz. Maaş kartınızı iptal ettirip yenisini istediniz mi mesela?
Özür dileyip yalvaracak kıvama gelecek merak etmeyin. Paçası tutuşup özür dileyecek, "değiştim, düzeleceğim" diyecek ama maksimum 1 ay sonra aynı düzene döneceksiniz.
oooo sınırı haddini baya bir aşmış düzelmez malesefMesela benm aileme hiç değer vermeyip kendi ailesine tapmamı istiyor çalışıyırm maaş kartımı kendisi aldı evliysek bende duracak diyor en ufak bi fikir ayrılığında üstme yürüyor bunun gibi
Boşan.Kartımı aldım ama bende şiddet yok en fazla üzerime yürüyor anlamadım yani ben burda kendime inandırma çabasına mı gireyim bir de
Bi şans ver.düzelmezse yol ver gitsin.düzeleceğini sanmam.çocukta yok sanırım. Aynılarını daha fazlasını yaşadım.dava yı açtım çekişmeli devam ediyo.kafam rahat dünyaya yemiden geldim sanki.Mesela benm aileme hiç değer vermeyip kendi ailesine tapmamı istiyor çalışıyırm maaş kartımı kendisi aldı evliysek bende duracak diyor en ufak bi fikir ayrılığında üstme yürüyor bunun gibi
Neden sasiriyorsun ki? Gecinmeye gonlu olsaydi adam ortak bir paydada bulusmaya calisirdi, bu kadar saygisiz olmazdi, agzini toplardi. Adam bosanmak icin ugrasmis. Neden ozur dilesin ki? Ayaklariniza kapanmasini beklemeyin, oyle olmuyor. Davayi acmaktan vazgecerseniz en fazla 4 ay sonra yine fabrika ayarlarina donecek, hatta daha beter olacak. Kimse degismiyor cunku. Bir kez davadan vazgecerseniz nasilsa bosayamiyor beni diye dusunecekSürekli boşanalım diyen kendisiydi ben artık dayanamdım açtım davayı evet tabi ki istemiyorm öpmesini sarılmasını itiyorm napıyısn die kalkıyorm yapmaya çalıltıklarını söyledim ben. Evet tabi ki kolay deil ki bin kez düşünüo insan doğru mu yapıyorm die ama adamın bu kadar umursamaz davranması da garip bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?