- 13 Aralık 2019
- 76
- 46
- 38
- Konu Sahibi Hayathayat09
Aynı benim gibisin.yaşımızda aynı.hakkında hayırlısını diliyorum.Aslında hep böyleydi bilio musunuz ben aptal kalktm evlendim bi de bunla gönül almayı bilmeyen bencilin teki. 29 yasındaym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı benim gibisin.yaşımızda aynı.hakkında hayırlısını diliyorum.Aslında hep böyleydi bilio musunuz ben aptal kalktm evlendim bi de bunla gönül almayı bilmeyen bencilin teki. 29 yasındaym
Belli ki kendini bilmez bir karakter. Bana normal gelmedi davranışları. Dengesizlik resmen. Sizi ciddiye alsa özür diler arayı bulmaya çalışır. Belki birine arattınız avukat olarak sandı şartı da kabul etti boşanmayı da.. bizim bir tanıdık vardı böyle adam daha dava açıcaz gün alıcaz sanıyomus laylaylom havadayken birer imzayla boşandılar. Hakim boşadım sizi deyince şoke olmus. Ciddiye almamış olayı hiç daha uzar da uzar kız benden boşanmaz diye düşünüyormuş. Anlaşmalı boşandıklarının farkında bile değilmiş. O hesap olacak sizinkide.Merhaba arkadaşlar yeni kaydoldum ve hemen size danışmak istedim. Henüz 8 aylık evliyim ve tanısarak evlenmemize ragmen her gün kvga gürültüyke geçti. Olan olaylardan çok sürekli küfür etmesi evden git defol ayrıl demesi çok yaraladı beni ve hep bi şekildr barıstık bi arada durduk ama bitmedi. En son bir hafta önce yne bi olayda ynı şeyler olunca dayanamadım avukat buldm aradı kendisini kabul etti davayı şartım vardı onu da kabul etti ancak akşamına geldi sarılıo napıyosn dedim ben dava açtm sen kabul ettn ev buldum çıkıcam baya sarıldı falan sonra en son gidicen mi dedi evet dedim çıktı gitti. Sabahına yine hiç bişe tok gibi davranıo şuraya gidelim mi falan ve dayanamadım dedim sen naptıgımın farkında mısın bak e devlete davayı takip et. O zman yüz şekli değişti sanırım blöf sanıyormş şimdi diyoe o zman nie evdesin bende yavas yavaş toplamaya başladım evi gdicem de. Bana dio ki adam gibi otur evinde Son kez diyorum. Yani ne yapmaya çalısıo bu sadece bu kadar mı insan sadece bu kadar mı üzülür pişman olup özr bile dilemiyor. Sizce ne yapmalıyım Allah tan hayırlısını diliyorm elimden geleni yaptım sanırım boşanacagız.
Ben öyle birinden uzaklaştım. Benzer karakterde bir başkasına çattım. Kader değişmiyor demek ki hangi konudan imtihan olacaksan seni buluyor.Aslında hep böyleydi bilio musunuz ben aptal kalktm evlendim bi de bunla gönül almayı bilmeyen bencilin teki. 29 yasındaym
Ay bn de bundan korkuyorm evlendin mi peki onunlaBen öyle birinden uzaklaştım. Benzer karakterde bir başkasına çattım. Kader değişmiyor demek ki hangi konudan imtihan olacaksan seni buluyor.
Bu 3. Bu asamaya gelişim evden ayrıldm iki kez sormadı bile nerdesin die şimdi yine umrunda deil gibi davranıyır sürekli denmez insana dava ac die yani dayanamadım artık bu kadarınaEvliligin 1. Yili kavga gurultu anlasmazliklarla gecer bu bi gercek ki her evlilikte boyle olacak diye bir durum soz konusu degildir.
Lakin bazen ana bile dogurdugu evladiyla anlasamazken senin elin ogluyla 1 yil icinde ettigin kavgalar insana az da olsa normal geliyor.
Bizim ulkemizin insanlarinin en buyuk eksigi iletisim..
Iletisim olmadigi icin bu tur kavgalar cogunlukta. Ulke de ki analarin %75i ogullariyla kordonlarini kesemiyor.. bu yuzden iletisimi degil kavgayi dovusu ovup onu karakter edindiriyor...
Esini al karsina konus bir daha bu tarz hareketlerde bulunursa gozunun yasina bakma bosa gitsin.
Ama durun biraz bi soluklanin dinlenin..
Yeni dogmus bir bebek bile anasinin yaninda olmasina ragmen kafayi yiyo aglaya aglaya ana rahmini orada ki o halini ozleyip istiyor.. bu kadar hizli karar verdimci olmayin ya
Ve sende boyle biriyle evlendin simdi sanada bjseyler soylemek lazim ama.Canina yarinlarima kastin neden??Evlenmeden önce de gönül almaz özür dilemezdi kavga eder hemen engeller her yerden bi kaç gün sonra da bişey olmamış gibi davranırdı
Hakkinizda hayirlisi olsun sorumsuz biriymisBu 3. Bu asamaya gelişim evden ayrıldm iki kez sormadı bile nerdesin die şimdi yine umrunda deil gibi davranıyır sürekli denmez insana dava ac die yani dayanamadım artık bu kadarına
Evlenince aynı konuyla imtihan olduğumu anladım.Ay bn de bundan korkuyorm evlendin mi peki onunla
Çünkü blöf yapıyorsunEvet haklısınız bi gelecek görmüyorum adam hala blöf yaptıgımı sanıyor günlerdir hadi dava açıldıgını bilmiyorsun neden çabalamıyorsn
Evet ama bugün eşyalarımı toplayacagım yeni evliyim eşyamı almadan çıkmak istedmedimH Hayathayat09 adamı o kadar alıştırmışsınız ki sizin boşanmayacağınızdan çok emin
aynı evde misiniz hala?
Çok haklısınız ama şu üzüntime ve B Began ın tarifiyle bağımlılığıma ne yapmalıyımKendi seçimlerimizin sonucunu imtihanımmış değişmez deyip kabul etmeyelim. Bana da çok dediler daha iyisi gelmez diye şimdiki eşim ilkine bin basar ve tam zıddı karakter. Ben doğru seçim yapmayı çok geç öğrendim yani. Ama öğrenmek ve istemek lazım daha iyisi için...
Öncelikle bir psikiyatrdan destek al.