Boşanma davası açtım ama işler karışık bi bakın:(

Çocuk yok bir süre sonra eskiye dönecegini düşünüyorm ben de sadece yeni evliyim acaba sabretmeli miyim ilk xmanlar herkes mi sorun yaşat diyorum

Blöf için açmadın ama saatlik değişio duygu durumum eve bakıyorm o kadar hevesle dayadm döşedim üzülüyorum yani

Denek ki ciddiyetinizin farkında değil.
Evliliğin ilk seneleri sorunlu olur ama belki sorunlar çözülecek şeylerdir.
Ne sıkıntılarınız var ?

Denek ki ciddiyetinizin farkında değil.
Evliliğin ilk seneleri sorunlu olur ama belki sorunlar çözülecek şeylerdir.
Ne sıkıntılarınız var ?
Ya biraz ciddi sorunlar mesela bnm aileme değer vermiyor kendi ailesine tapmamı bekliyor çalısıyırm harcadıgım paraya çok karısıyor maas kartın bende duracak diyor herhangi bi fikir ayrılığında üzerime bile yürüyor. Kendi istediğini yapıyor bana sürekli engel koyuyor hiç değerim yok gözünde

Blöf için açmadın ama saatlik değişio duygu durumum eve bakıyorm o kadar hevesle dayadm döşedim üzülüyorum yani
Binbir emekle yapilan yuva...ama icinde huzur olmadiktan sonra...
Gecinmeye gonlu olan dikenleri gormez o goz., sadece gulu sever. Ancak sevgi olmayinca dikenler batmaya baslar, gulunu gormez.
Esin gecinmemek icin herseyi yapmis. Evcilige cevirmis evliligi. Degerin yoksa kalmanin da bir kiymeti var mi? Simdiye kadar kendini cokran toparlamaliydi. Gitme tekrar son kez deneyelim bile dememis. Sanki gitmen icin ugrasmis. Uzulmeye degmez. Sen elinden geleni yapmissin.

Evet gidene dur demem diyor daha. Ben dedim avukata tamm dedin kabul ettin e hayır demem ayrılmak isteyene diyor

Valla aynen öyle. Allah bildiği gibi yapsın
Uzulme. Sana deger vermeyenlerle yoluna devam etme. Egri elbet belasini bulur birgun. Sen dogru ol, yaninda kalmak isteyenler kalir seninle. Gitmek isteyenlere kapin hep acik olsun. Iyi niyetle basladigin bu yolculukta bu adam yaninda olmayi bastan istememis. Bastan niyeti bu yolculugu sonuna kadar goturnek degilmis. Iyi gunde, kotu gunde demissiniz ama adam kotu gunler yasatmis hep sana. Her bosanma bir travma yasatir, bu normal. Ben de yasadim. Sonra oh be diyecegin gunler de geliyor merak etme. Sevgiyle kal.

İnşallah Teşekkür ederimm

Sizi hiçe sayıyor gibi bir hali var. Size değer vermediği için ailenize de değer vermiyor. Size değer vermediği için maaş kartınızı da kendisi alıyor. Sizi bir birey olarak görmediği için dava açmış olduğunuza da inanmıyor. Kadına ve evliliğe bakış açısı sıkıntılı bence. Çocuk işine girmeden yolunuza bakın siz. Daha 8 ayda böyle ise sonrasını düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…