- 5 Ocak 2020
- 110
- 41
-
- Konu Sahibi Hayathayat09
Çocuk yok bir süre sonra eskiye dönecegini düşünüyorm ben de sadece yeni evliyim acaba sabretmeli miyim ilk xmanlar herkes mi sorun yaşat diyorumBi şans ver.düzelmezse yol ver gitsin.düzeleceğini sanmam.çocukta yok sanırım. Aynılarını daha fazlasını yaşadım.dava yı açtım çekişmeli devam ediyo.kafam rahat dünyaya yemiden geldim sanki.
Blöf için açmadın ama saatlik değişio duygu durumum eve bakıyorm o kadar hevesle dayadm döşedim üzülüyorum yaniNeden sasiriyorsun ki? Gecinmeye gonlu olsaydi adam ortak bir paydada bulusmaya calisirdi, bu kadar saygisiz olmazdi, agzini toplardi. Adam bosanmak icin ugrasmis. Neden ozur dilesin ki? Ayaklariniza kapanmasini beklemeyin, oyle olmuyor. Davayi acmaktan vazgecerseniz en fazla 4 ay sonra yine fabrika ayarlarina donecek, hatta daha beter olacak. Kimse degismiyor cunku. Bir kez davadan vazgecerseniz nasilsa bosayamiyor beni diye dusunecek
Blof icin dava acilmaz. Ya hic acmayacaktiniz ya da actiysaniz geri donus yapmayin. Ikinci kez deneyip mutlu olani gormedim.
Ya biraz ciddi sorunlar mesela bnm aileme değer vermiyor kendi ailesine tapmamı bekliyor çalısıyırm harcadıgım paraya çok karısıyor maas kartın bende duracak diyor herhangi bi fikir ayrılığında üzerime bile yürüyor. Kendi istediğini yapıyor bana sürekli engel koyuyor hiç değerim yok gözündeDenek ki ciddiyetinizin farkında değil.
Evliliğin ilk seneleri sorunlu olur ama belki sorunlar çözülecek şeylerdir.
Ne sıkıntılarınız var ?
Gelgitlerin olmasi normal. Ancak unutma ki caba tek tarafli olmuyor. Hem sen neden ayriliyorsun ki o evden, o gitsin.Blöf için açmadın ama saatlik değişio duygu durumum eve bakıyorm o kadar hevesle dayadm döşedim üzülüyorum yani
Binbir emekle yapilan yuva...ama icinde huzur olmadiktan sonra...Blöf için açmadın ama saatlik değişio duygu durumum eve bakıyorm o kadar hevesle dayadm döşedim üzülüyorum yani
Eşya eskir yerine gelir.sen huzurlumusun bu adamla olmaktan?gelecek görüyomusun bunu sor kendine.ilerde keşke deme.Çocuk yok bir süre sonra eskiye dönecegini düşünüyorm ben de sadece yeni evliyim acaba sabretmeli miyim ilk xmanlar herkes mi sorun yaşat diyorum
Evet haklısınız bi gelecek görmüyorum adam hala blöf yaptıgımı sanıyor günlerdir hadi dava açıldıgını bilmiyorsun neden çabalamıyorsnEşya eskir yerine gelir.sen huzurlumusun bu adamla olmaktan?gelecek görüyomusun bunu sor kendine.ilerde keşke deme.
Evet gidene dur demem diyor daha. Ben dedim avukata tamm dedin kabul ettin e hayır demem ayrılmak isteyene diyorBinbir emekle yapilan yuva...ama icinde huzur olmadiktan sonra...
Gecinmeye gonlu olan dikenleri gormez o goz., sadece gulu sever. Ancak sevgi olmayinca dikenler batmaya baslar, gulunu gormez.
Esin gecinmemek icin herseyi yapmis. Evcilige cevirmis evliligi. Degerin yoksa kalmanin da bir kiymeti var mi? Simdiye kadar kendini cokran toparlamaliydi. Gitme tekrar son kez deneyelim bile dememis. Sanki gitmen icin ugrasmis. Uzulmeye degmez. Sen elinden geleni yapmissin.
Gözden çıkarmış.bir değerin yok sanırım.gerekeni yapıcaksın.yaş kaçtı senin?Evet haklısınız bi gelecek görmüyorum adam hala blöf yaptıgımı sanıyor günlerdir hadi dava açıldıgını bilmiyorsun neden çabalamıyorsn
Birak gitsin. Evrene sal onu, bitsin. Ugrasmaya degmez. Akil oyunu oynuyor. Bulunmaz hint kumasi degil. Okuz ya adam resmen, kusura bakma da.Evet gidene dur demem diyor daha. Ben dedim avukata tamm dedin kabul ettin e hayır demem ayrılmak isteyene diyor
Aslında hep böyleydi bilio musunuz ben aptal kalktm evlendim bi de bunla gönül almayı bilmeyen bencilin teki. 29 yasındaymGözden çıkarmış.bir değerin yok sanırım.gerekeni yapıcaksın.yaş kaçtı senin?
Valla aynen öyle. Allah bildiği gibi yapsınBirak gitsin. Evrene sal onu, bitsin. Ugrasmaya degmez. Akil oyunu oynuyor. Bulunmaz hint kumasi degil. Okuz ya adam resmen, kusura bakma da.
Uzulme. Sana deger vermeyenlerle yoluna devam etme. Egri elbet belasini bulur birgun. Sen dogru ol, yaninda kalmak isteyenler kalir seninle. Gitmek isteyenlere kapin hep acik olsun. Iyi niyetle basladigin bu yolculukta bu adam yaninda olmayi bastan istememis. Bastan niyeti bu yolculugu sonuna kadar goturnek degilmis. Iyi gunde, kotu gunde demissiniz ama adam kotu gunler yasatmis hep sana. Her bosanma bir travma yasatir, bu normal. Ben de yasadim. Sonra oh be diyecegin gunler de geliyor merak etme. Sevgiyle kal.Valla aynen öyle. Allah bildiği gibi yapsın
İnşallahUzulme. Sana deger vermeyenlerle yoluna devam etme. Egri elbet belasini bulur birgun. Sen dogru ol, yaninda kalmak isteyenler kalir seninle. Gitmek isteyenlere kapin hep acik olsun. Iyi niyetle basladigin bu yolculukta bu adam yaninda olmayi bastan istememis. Bastan niyeti bu yolculugu sonuna kadar goturnek degilmis. Iyi gunde, kotu gunde demissiniz ama adam kotu gunler yasatmis hep sana. Her bosanma bir travma yasatir, bu normal. Ben de yasadim. Sonra oh be diyecegin gunler de geliyor merak etme. Sevgiyle kal.
Nasıl böyleydi mesela?Evlenmeden önce de böylemi davranurdiAslında hep böyleydi bilio musunuz ben aptal kalktm evlendim bi de bunla gönül almayı bilmeyen bencilin teki. 29 yasındaym
Evlenmeden önce de gönül almaz özür dilemezdi kavga eder hemen engeller her yerden bi kaç gün sonra da bişey olmamış gibi davranırdıNasıl böyleydi mesela?Evlenmeden önce de böylemi davranurdi
İnsanın kendisine yaptığını hiç kimse kimseye yapmış. BİLMİORUM İYİ DÜŞÜN İYI KARAR VER.Evlenmeden önce de gönül almaz özür dilemezdi kavga eder hemen engeller her yerden bi kaç gün sonra da bişey olmamış gibi davranırdı