Boşanma avukatım sıkıntılı mı?

Evet kendisi emekli eski tip ilerliyor yani bana öyle geliyor yaparız ederiz gibi. Fakirlik kadıgı aldım kendisine verdim geri kalanını adli yardımda halledicem dedi. İlamsız icra olarak koymuş tedbir nafakasını

Uyaptan icraya baktığımda avukat kendi ibanını yazmış umarım Bi sıkıntı yaşamam vekalat ücretide 800 TL. 7180 alacağım var avukatınkiyle faizle fln 8300 e gelio.

Birde arkadaşlar icrada karşı tarafın adresi mahallenin adı Orhan yazacağına Othan yazılmış bu sıkıntı yaratırmı

Siz avukatl
Siz avukatla kaça anlaşmıştınız

Dosya masrafları dahil 5 bin mi

Nüfusla alakalı bir dava normal fiyatı 13 bin dediler.bu avukat tanıdık biliyoruz diye 5 bin lira dedi.ayrica 2200 dosya masrafları verdik.

5 bin bana
2.200 de masraflara diyip kalan olursa da o da bana olur diye düşünüp de ona göre mi 5 bin dedi ki

5 bin bana
2.200 de masraflara diyip kalan olursa da o da bana olur diye düşünüp de ona göre mi 5 bin dedi ki
Yani onu bilemiyorum.ama kaç kişiye kaç avukata sorduysam mahkemeden kalan masraf parası size iade edilmeli ama çoğu avukat size vermez kendisi alır dedi.

Merhaba çekişmeli boşanma davasını açtınız anlaşmalarla mı? Bir de nafaka ne kadar talep ettiniz?

Eşinizin maaşı ve geliri nasıl? 1200 lira bana az geldi 2 çocuk ve sizin için yas
Evet az üçümüze 400er TL. Ve Bi tane bebegim var bezi masrafı oluyo. Bi ödemesi gerekeni ödese arttırcam. 3-3500 alıyo ama sigorta yaptırmadıgını düşünüyorum bakalım icra Bi gitsin de

avukatınızı değiştirin bence sonuç olarak bu iş için ona ödeme yapıyorsunuz. yalan söyleyip geçiştirmek nedir

avukatınızı değiştirin bence sonuç olarak bu iş için ona ödeme yapıyorsunuz. yalan söyleyip geçiştirmek nedir
İcraya koymuş cuma günü. İcra dairesine gidilmesi gerek demişti bugün sordum çocuklar hallededekti onu dedi bide adreste harf hatası vardı onları ilettim yarında arayıp soracağım bakalım Bi ilerleme kaydedemezsem değiştireceğim

Avukat ya sorunlu yada parası az gelmiş. İmada bulunuyor mu para falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…