Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu en kibar olması gerekn zamanlar, daha düğün olmadan iç yüzlerini göstermişler. Aklın varsa kaç kurtar kendiniBeste yaptım olmadı bestee yaptım yine olmadı o yüzden öyle yaptım. O an hiçbir şey bulamadım. Ve bu konuyu en kısa zamanda sormam lazımdı.
Dediğinizde haklısınız. En dogru karar boşanmak. Devam etme gibi bir şeyim olamaz. Kendisi zaten devam edersem eskisi gibi olmam dedi. Ben ne dersem o olur. Annemle iyi anlaşman lazım Vs.
Amin teşekkür ederim...Uzatmadan boşanmak en iyisi bu kişiyi duzeltemezsin mümkün değil.Rabbim yardimcin olsun zor ama hayat bitmiyor bosaninca
Henuz 21 yasinda bir universite ogrencisi olarak evlilik icin cok acele etmissiniz.
Babanizi cok takdir ettim hep yaninizda olmus.
Ben olsam bu adami bosar esyalarida vermez hayatima kaldigim yerden devam ederdim.
Sizi sevmiyor bu evlilikten pisman gibi hissettim.
Evet ilişki karşılıklı olur. Burda ben varım o yok. Bu yüzden ilişkiden bahsetmek zor oluyor her ne kadar resmi olarak evli görünsekte.Evliligi geç, ortada bir ilişki bile göremedim ben. Çok küçüksün çok.
Tatlım ben bir ay önce nisan attım .çünkü nisanlim iflas etti ve iflas etmesiyle birlikte kendini alkole verdi....alkole verdikce iyice sapitti ve ilişki bir çıkmaza girdi bende nisanlimdan ışık goremedim geleceğe dair bitti çünkü tüm hayatı ve o teselliyi bende değil kadehlerde aradi...evet onun ailesi de çok tuhafti bizi ne nişanlılık döneminde aradılar ne de sonrasında..bunca sorunla başa cikamazdim malesef ve acida olsa bitti ...ve bu adam ikinci nisanlim daha öncede nisan attım ve onla ayni senin gibi resmi nikahim olmuştu....birde benim pskilojimi düşün ...
Haklısınız...Bence o adamla aynı yataga girmeden önce bosan.arkanda ne güzel ailen var yasın cok küçük git kendine gercekten seni seven saygılı birini bul.bu adamdan sana bi cacık olmaz.simdi sen sevdiğini sanıyorsun ondan başkası olamaz gibi geliyor.ama daha kimler kimler cıkar karsına.içkici ilgisiz işsiz güçsüz bencil bi adam.ve gururlu ol o sana yalvarmammıs beni affet diye.kendi kendine küsüp barışalım mi diyeceksin.Düğün olursa hayatın daha kötü olur sen bu adamdan eninde sonunda bosanırsın.En azından o pisliği koynuna alıp ne vücudunu nede hayatını mahvetme
Evet ilişki karşılıklı olur. Burda ben varım o yok. Bu yüzden ilişkiden bahsetmek zor oluyor her ne kadar resmi olarak evli görünsekte.
Yaşım evlilik için küçük görülen bir yaş evet. Ama düşüncelerim için aynı şeyi söyleyemem.