Boşanma Aşamasındayim 2021

Boyle adamdan boşanabilmek de mesele !!
Kazasiz belasiz boşan, kaç kurtul..
Cocuk olmasa iyiymis.. takdiri ilahi o da.
Arkana bakmadan kaç kurtulll
Bu hatayı yaparken daha 18 yaşıma yeni girmiştim 19 anne oldum şimdi 20 yaşındayım Aynn öle doğru demişsiniz kızım için her şeyle savasicam Geri dönmek yok Asla

Bizim öle kimseye zararımız yoktur evin tek kiziydim ben şimdi de Esra erola çıkacakmış birşeyler felan paylaşıyor bana sürekli mesajlar atıyor

20 yaşındayım liseyi bitirdim annemin evinde benim okumama izin vermedi ondan üst olmamı istemedi hiç bir zman zaten bebeğim olmasaydı ben kafayı yemiştim o benim derdimi kederimi götürüyor

Çocuğu 1 ay içinde 2 defa görüyor alıyor evine götürüyor seviyor felan bir şey almıyor mama felan bez hiç bir şey üstünü değiştiriyorlar ben dedim ki benim çocuğum üstünü birdaha değişmeyin dedikçe aynı şeyi her defasında yaptılar

Her kavgamizda benim ailemi arıyordu sürekli bir şey olsun hep arıyordu kendi ailesine hiç aranıyordu ben de diyordum ki hani her kavgamizda benim ailmei arama aramızda düzeltelim diyordum ama herkesi ariyordu

Çıksın belki meşhur olur :)
Neymiş ben bırakıp gitmisim onu insan sıcak yuvasi olan bir yeri bırakıp gitmez hele bir çocuğu varken asla Evini bile gecindiremiyordu anca sigara içiyordu ben kuru ekmek yediğim günleri biliyorum o da işten kendisine özel ekmek alırdı dusunmezdi evini amca kendini düşünürdü bana bir mont bot almazdı benim bir yuzugum bile yoktu satıp ailesi yemislerfi alicaz dediler almadılar kaynanam dedi bana sen adam olsan biz sana alırdık iyi favrandigim için zaten adam değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…