- 21 Ağustos 2021
- 94
- 23
- 23
-
- Konu Sahibi Sessizbiri199
Bu hatayı yaparken daha 18 yaşıma yeni girmiştim 19 anne oldum şimdi 20 yaşındayım Aynn öle doğru demişsiniz kızım için her şeyle savasicam Geri dönmek yok AslaBoyle adamdan boşanabilmek de mesele !!
Kazasiz belasiz boşan, kaç kurtul..
Cocuk olmasa iyiymis.. takdiri ilahi o da.
Arkana bakmadan kaç kurtulll
Bizim öle kimseye zararımız yoktur evin tek kiziydim ben şimdi de Esra erola çıkacakmış birşeyler felan paylaşıyor bana sürekli mesajlar atıyorAsla öyle düşünme o senin için bir armağan oyle düşün bak senelerdir 1 bebegim olsun diye uğraşıyorum ben şöyle de ben çocuğumla savaşa bilirim çünkü öyle bir adamla evli olmak için kendini bitirmiş olman lazım sen toplayabildigin kadar delil topla darp raporu vs.. bak bir arkadaşım var esi simdi de uyuşturucu içiyormuş 1 tane oğlu var kiz daha hala ben duzelir diyorum diyor onu cekiyor sen akıllı davranmissin
Evet aynı senin dediğin gibi yapicamCanını kurtardığına sevin ve bence psikolojik yardım al bu insanlardan hala niye medet umuyorsun. Seni umursamamaları daha iyi daha kolay kurtulursun.Ya sana kafayı taksaydı neler neler var. Bırak sen yoluna bak bunlardan uzak ol.
Canını kurtardığına sevin ve bence psikolojik yardım al bu insanlardan hala niye medet umuyorsun. Seni umursamamaları daha iyi daha kolay kurtulursun.Ya sana kafayı taksaydı neler neler var. Bırak sen yoluna bak bunlardan uzak ol.
BoşancamOlan olmus bir an once kurtul
20 yaşındayım liseyi bitirdim annemin evinde benim okumama izin vermedi ondan üst olmamı istemedi hiç bir zman zaten bebeğim olmasaydı ben kafayı yemiştim o benim derdimi kederimi götürüyorBütün arkadslar söylemiş zaten kaç yaşındasın bilmiyrm ama kaçtığında göre yaşın küçük olmalı diye düşünüyorum... Bebeğin varmış sarıl ona ve destek al sakin sakin affetme pişman olsa kapında da yağsa affetme can çıkar huy çıkmaz bn insanların çok fazla değişeceğine inanmam 7 sinde neyse 70 indede odur ... Ölümden sonrası i düşünen Allah ondan sonrasıni da düşünmüştür hiç canını sıkma ailen var en azından hayatta geçmeyen acı yoktur herşey yoluna girer
20 yaşındayım liseyi bitirdim annemin evinde benim okumama izin vermedi ondan üst olmamı istemedi hiç bir zman zaten bebeğim olmasaydı ben kafayı yemiştim o benim derdimi kederimi götürüyor
BosancammmAcil boşan derim ..
Boşancam çekişmeli olduğu için uzun surcekEn doğrusu boşanman hata nin neresinden dönsen kardır yani canim yazik bebeğe de sana da yazık yani
Canını kurtardığına sevin ve bence psikolojik yardım al bu insanlardan hala niye medet umuyorsun. Seni umursamamaları daha iyi daha kolay kurtulursun.Ya sana kafayı taksaydı neler neler var. Bırak sen yoluna bak bunlardan uzak ol.
Bosver bak sen bir sadaka ver kurtulduğunu için canimVe de ben annemlere geldim 1 hafta sonra köye gezmelerw gitti hiç karısı mi gitti kızımı gitti hiç umrunda blle değil canlı yayınlar açıyor kendini gösteriyor
Çıksın belki meşhur olur :)Bizim öle kimseye zararımız yoktur evin tek kiziydim ben şimdi de Esra erola çıkacakmış birşeyler felan paylaşıyor bana sürekli mesajlar atıyor
Hic de uzun sürmez canim merak etme iyi bir avukat bulBoşancam çekişmeli olduğu için uzun surcek
Avukatım varHic de uzun sürmez canim merak etme iyi bir avukat bul
Vericem valla sadakaBosver bak sen bir sadaka ver kurtulduğunu için canim
Neymiş ben bırakıp gitmisim onu insan sıcak yuvasi olan bir yeri bırakıp gitmez hele bir çocuğu varken asla Evini bile gecindiremiyordu anca sigara içiyordu ben kuru ekmek yediğim günleri biliyorum o da işten kendisine özel ekmek alırdı dusunmezdi evini amca kendini düşünürdü bana bir mont bot almazdı benim bir yuzugum bile yoktu satıp ailesi yemislerfi alicaz dediler almadılar kaynanam dedi bana sen adam olsan biz sana alırdık iyi favrandigim için zaten adam değildimÇıksın belki meşhur olur :)