- 21 Ağustos 2021
- 94
- 23
- 23
- Konu Sahibi Sessizbiri199
Boşanmam diyor sırf tazminat nafaka odememek için napcam bilmiyorumboşanın kısa ve net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşanmam diyor sırf tazminat nafaka odememek için napcam bilmiyorumboşanın kısa ve net
boşanın kısa ve net
Avukatin varmis cekismeli olur ama bosayinBoşanmam diyor sırf tazminat nafaka odememek için napcam bilmiyorum
Bosucam artık ben Artık yapacak birseyim kalmadı herşeyi yaptım evime 4 dörtlük yemeğini yaptım çocuğuma baktım temizliğini yaptım akşamdan yemegimi suya koyardım bana diyordu ki sen nie bu saatte yemek yapıyorsun nie evi topluyorsun biryere mi gitcen felan resmen bana hesap soruyordu çünkü çocuğum olduğu için sabaha iş bırakmak istemiyordum çocuğum uyuduğu zaman akdamisimi gücümu yapıyordum.Avukatin varmis cekismeli olur ama bosayin
Hayirli olsun hakkinizdaBosucam artık ben Artık yapacak birseyim kalmadı herşeyi yaptım evime 4 dörtlük yemeğini yaptım çocuğuma baktım temizliğini yaptım akşamdan yemegimi suya koyardım bana diyordu ki sen nie bu saatte yemek yapıyorsun nie evi topluyorsun biryere mi gitcen felan resmen bana hesap soruyordu çünkü çocuğum olduğu için sabaha iş bırakmak istemiyordum çocuğum uyuduğu zaman akdamisimi gücümu yapıyordum.
Daha neler var yazılacak ama Artık yazamıyorum bunların hepsi bir sebepHayirli olsun hakkinizda
Yazdiklariniz bunlarin hepsi bi sebep
anladık buradan bu yazdıklarınız bile yeterli zaten adım atınDaha neler var yazılacak ama Artık yazamıyorum bunların hepsi bir sebep
3 ay sonra ilk ön inceleme duruşması var ne yapcam bilmiyorummmanladık buradan bu yazdıklarınız bile yeterli zaten adım atın
ne yapmak istiyorsunuz3 ay sonra ilk ön inceleme duruşması var ne yapcam bilmiyorummm
Hiç bilmiyorum yani ilk defa böyle bir duruşma olacak ne konuscam ne diyecekler felanne yapmak istiyorsunuz
ben bekarım hiç evlenmedim bilmiyorumHiç bilmiyorum yani ilk defa böyle bir duruşma olacak ne konuscam ne diyecekler felan
Ben bu uygulamayı dün açtım valla yeni yeni öğreniyorum bakicam şimdi teşekkür ederimben bekarım hiç evlenmedim bilmiyorum
ama mizah geyik topiğinde boşananlar boşanmaya çalışanlar var oraya bir bak derim
Ben bu uygulamayı dün açtım valla yeni yeni öğreniyorum bakicam şimdi teşekkür ederim
Ne güzel demissin bazen cocuklr destek yaşama sevinci oluyor ki daha çok gençsin bunu sana sadece moral vermek için söylemiyorum senin yaşındaki insanlar üniversite sınavına defalarca deniyor yolun basindasin daha kendine güven ve bir çok şeyi başarabilirsin kendine şans tani ve inan emin ol kazanan sen olursun mücadele etmek içinde evladın var daha sonra birçok sorun sknti yaşamaktansa sen yolun çok başında karsilasmissin Allah yardımcın olsun çekişmeli olacak demissin nasıl olursa olsun kararında net ve kesin ol tabiki senin evliliğin bizler sadece yorumlar yapiyrz bazen dışardan bakanlar daha net görür bazı şeyleri bizlerde evli ve birçok sorunu yaşamış insanlarız o kişi de pişman olur bir gün sana tekrr cokda yalavaracktir hep öyle olmuştur bazı şeyler sonradan dank ediyor onalrda kendini evladını kurtar mis olursun tekrr Allah yardimcin olsun20 yaşındayım liseyi bitirdim annemin evinde benim okumama izin vermedi ondan üst olmamı istemedi hiç bir zman zaten bebeğim olmasaydı ben kafayı yemiştim o benim derdimi kederimi götürüyor
Evet bu yıl üniversitesi sınavına girip dışardan okuyacağım üniversiteyi elime mesleğimi alıp kızımla mutlu bir yuva kurucammm herşey kızım için ben kararimda çok netim ve bu yolun sonuna nereye kadar gidecekse gitsin kesinlikle pişman olmadi geziyor şimdi köyde hiç birşey olmamis gibi ne çocuğuna nafaka ödüyor ne de birşey onu geç torununu bile görmeye gelmediler ne de aradılar anca oğlu koştu aile kopuk bir aile yanı içine girdiğim zaman ogrendim herşeyi ben benden sonra kız kaçırmış sonra annesi kabul etmemiş o kızın arkasından ağlamış işyerini basmış aabileri polis felan gelmiş sonra bize mesaj atıyor iftira atmayın öle birşey yok diye bunu diyende komşuları yani sırf beni güzelliğim için kullandı kendi dengi değilim çünkü o da bunun farkındaydı elime bile tutmuyordu ve de benle evliyken başka kızı sürekli rüyasında sayıkliyordu eve gelip o kızı bana anlatıyordu sonra zaten işten çıktım felan dedi babası kızdı neden çıktığını bile bilmiyorum ben yani şöyle diyeyeim sürekli kızları anlatıyor bizzat annesine de soyledim ben senin oğlun kızları anlatıyor çok güzelmiş ruj tayt felan yiyor dedim diyor Yok öle. İrsey benim oğlum öle birşey yapmaz diyor ya dedim oğlun bana anlatıyor dedim ben yalan mı söylüyorum dedim kendi kendime uyduramam ki dedim öle iste yaNe güzel demissin bazen cocuklr destek yaşama sevinci oluyor ki daha çok gençsin bunu sana sadece moral vermek için söylemiyorum senin yaşındaki insanlar üniversite sınavına defalarca deniyor yolun basindasin daha kendine güven ve bir çok şeyi başarabilirsin kendine şans tani ve inan emin ol kazanan sen olursun mücadele etmek içinde evladın var daha sonra birçok sorun sknti yaşamaktansa sen yolun çok başında karsilasmissin Allah yardımcın olsun çekişmeli olacak demissin nasıl olursa olsun kararında net ve kesin ol tabiki senin evliliğin bizler sadece yorumlar yapiyrz bazen dışardan bakanlar daha net görür bazı şeyleri bizlerde evli ve birçok sorunu yaşamış insanlarız o kişi de pişman olur bir gün sana tekrr cokda yalavaracktir hep öyle olmuştur bazı şeyler sonradan dank ediyor onalrda kendini evladını kurtar mis olursun tekrr Allah yardimcin olsun
Evet bu yıl üniversitesi sınavına girip dışardan okuyacağım üniversiteyi elime mesleğimi alıp kızımla mutlu bir yuva kurucammm herşey kızım için ben kararimda çok netim ve bu yolun sonuna nereye kadar gidecekse gitsin kesinlikle pişman olmadi geziyor şimdi köyde hiç birşey olmamis gibi ne çocuğuna nafaka ödüyor ne de birşey onu geç torununu bile görmeye gelmediler ne de aradılar anca oğlu koştu aile kopuk bir aile yanı içine girdiğim zaman ogrendim herşeyi ben benden sonra kız kaçırmış sonra annesi kabul etmemiş o kızın arkasından ağlamış işyerini basmış aabileri polis felan gelmiş sonra bize mesaj atıyor iftira atmayın öle birşey yok diye bunu diyende komşuları yani sırf beni güzelliğim için kullandı kendi dengi değilim çünkü o da bunun farkındaydı elime bile tutmuyordu ve de benle evliyken başka kızı sürekli rüyasında sayıkliyordu eve gelip o kızı bana anlatıyordu sonra zaten işten çıktım felan dedi babası kızdı neden çıktığını bile bilmiyorum ben yani şöyle diyeyeim sürekli kızları anlatıyor bizzat annesine de soyledim ben senin oğlun kızları anlatıyor çok güzelmiş ruj tayt felan yiyor dedim diyor Yok öle. İrsey benim oğlum öle birşey yapmaz diyor ya dedim oğlun bana anlatıyor dedim ben yalan mı söylüyorum dedim kendi kendime uyduramam ki dedim öle iste ya
Benim annemde bir çocuğuyla dul kalmış kocası ölmüş annemin o da evlendirdi oğlunu çoluk çocuğa karıştı ben annemin kaderini yaşamıyorum diyicem çünkü ben kaçarak evlendim bu kaderi ben kendim seçtim ailemin rızasını almadım babamın hele ki ne güzel hayalleri vardı ailemin benim ben böyle bir şey yapacak bir kız değildim benim akrabalarim çok şaşırdı o kiz kaçmaz dediler Herkez şok geçirdi yani benim annemle beni aynı odaya koymazdi sarilmican opmicen abinin yanında düzgün oturcan çocuk gibi davranmican valla ayıp ama annemin evinde tolete benle beraber giriyordu o durum bir keresinden annemin yanında daha dün altimdaydin şimdi nie böyle yapıyorsun dedi benim annem orda bile birşey demedi ben kızdım ona ve de annemin evinde benle kavga eden akrabalrina biz oraya gidelim bizi arayın biz kalkalım die söylüyordu yani öle bir şeytan ti ahhh ben nelerle karşılaştım ben onu. Elinden zor kurtuldum valla yoksa ben ölecektim benim kafamı duvardan duvara vurdu resmen benim psikolajimi bzdu geceleri evden çıkıp gidiyor ne bilim anca papci oynuyor oldu yerde uyuyor yatağına bile gelmiyor ordaki kızlarla konuşuyor beni takmıyor kaale almıyor hele ailesi benim evime anca kavgadan kavgaya geliyordu yoksa yok yani kaynana çalışırdı biz onlara giderdik yemeğini yapardım çocuğuna bakardım valla anne derdim herkez ağzıma bakardı bbaba derdim herkez bana bakardı beni kimse istemiyordu resmen köle oldum onlara babası içip içip geliyordu saçma hareketler yapıyordu Herkez bunu normal karşılıyordu guluyorlardi yani ben bunu aileme asla diyemedim mesela ben çok korkuyordum ve hamileydim ve de babası geç saatlerde gelirdi kayanna uyurdu babaidni eve almadan benim yanima gelmezdi kayinpederim bana emir veriyordu kalk annene yardim et kusuyorum ağır taşıyorum umrunda bile değillerdi sırf herksze hava atıyorlardıAllah sorsun böyle annelere öncelikle oğlum yapmaz diyenelre diyrmm tabiki sen ordan kurtulmussun gercektennn böyle bir adamla yaşamak ceza gibi ya ne demek sayikliyor kız kaciriyr falan bu sevgi olmaz anlarim ama bu sana saygısızlık bn bile okurken çok sinirlendim bı hemcinsime kadına bu derece saygizca davranılması itilmesi kakilmasi cokk saygsiizca emin ol kızınla sen çok daha güçlü olursun hayallerinin peşinden git kızınla buyursun en güzeli o olur şunu söyleyeyim korkma bnm annemdr üç çocukla 26 yaşında dul kalmis okutmuş buyutmus evelndirmos bir kadın kimsenin desteği olmadan çok zrlanarak hemde o yüzden hep diyrm kadın isterse başarır...
Nasıl delil toplucam????Asla öyle düşünme o senin için bir armağan oyle düşün bak senelerdir 1 bebegim olsun diye uğraşıyorum ben şöyle de ben çocuğumla savaşa bilirim çünkü öyle bir adamla evli olmak için kendini bitirmiş olman lazım sen toplayabildigin kadar delil topla darp raporu vs.. bak bir arkadaşım var esi simdi de uyuşturucu içiyormuş 1 tane oğlu var kiz daha hala ben duzelir diyorum diyor onu cekiyor sen akıllı davranmissin
Sana artigi varsa tehdit mesajı sana hakaret ederken ses kaydı vurursa hemen 155 ara polis gelsin darp raporu al vs..Nasıl delil toplucam????