- 21 Ağustos 2021
- 94
- 23
- 23
-
- Konu Sahibi Sessizbiri199
En doğrusu boşanman hata nin neresinden dönsen kardır yani canim yazik bebeğe de sana da yazık yaniöncelikle evlenmeden önce beni kıskanıyordu beni hep tehtit ediyordu ben ayrılmak istediğimi söylerdim benden ayrilamazsin abinin yanina giderim bende onzmaann cahildim korktum ve ilişkimi devam ettirdim ve biz kaçarak evlendik nasıl oldu bile bilmiyorum Ailem direk barıştı evin tek kızı olduğum için düğün yapıldı birlik gittim ama beni kıskanıyor her türlü pis yoldan kullanıyordu oraya buraya çıkma balkona çıkma babamın yanında açık dolaşma resmen bana güvenmiyordu evin her işini yemeğini yapıyordum tabi kaynanam çalışıyor ben yeni evliyim umrunda bile değildim 6 aylık bebeğini bakıyordum yedirip altını bezliyordum 10 yaşında baş belası karddisyle uğraşıyordum resmen bir hizmetçi olmuştum beni hiç umursamıyordu beni yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kaziyirlardi sırf ben güzelim diye benimle evlendi sonra ben hamile kaldım hiç bir sekilde sevinmediler hiç bir şey yapmadilar oğlunun ne olduğunu biliyordular evlendigimizden beri hep kavga ediyorduk kedi köpek gibi Ailemden beni gizliyor ailmein evine beni gondermiyordu annemden kıskanıyordu oraya gitmicen sarilmican annene diyordu beni odaya sokup kufurler ediyordu bana ailemi hiç kaale almıyordu biz kavga ettik annemin evine geldim hamileyim ne kaynanam ne de kayinpederim benim peşindem geldiler kimse gelmedi 1 ay geçtikten sonra arayıp sordular beni ilk baştan beri istemiyordu ailesi isteseydi ben yeni gelinim kaynanam başımda dururdu bizi egitirdi ama öle biriis değildi sonra evlendikten 8 ay sonra askere gitti bende doğum yaptım ben bir şans vermek istedim akillanmistor dedim ama Keske o şansı vermeseydim Sonra ayrı bir eve çıktık eşya aldılar evimize yerleştik aynı şeyler yine devam ediyordu seni İstemiyorum seni sevmiyorum nefret ediyorum kapı orda S***** G** (Defol) senin peşinden gelmem gitsne bile snein nafakani veirrim ben çocuğuma bakarsin her günümuz kavgayla geçiyordu bir yere gitsem 100 defa arıyordu artık dayanılarak bişey değildi bu bir gün yine tartıştık ben artık gitmek istediğimi söyledim sen bu evden çıkamazsın senin bu evden olun çıkar beni sürekli darp ediyordu beni essek gibi kullanıyordu neyse...sonra birilwrini arayıp bu evden gidiyor gelin kan çıkacak die bagirdi elinden zor kurtuldum...annemin evine geldim ama Arkamdna bir kimse bile gelmedi Herkez bosanin gitsin diyordu dedesi dahi anası babasi dahi diyordu teyzeleri bile Sonra ben boşanma davası açtım 3 ay sonra durusmam var böyle iste
Acil boşan derim ..öncelikle evlenmeden önce beni kıskanıyordu beni hep tehtit ediyordu ben ayrılmak istediğimi söylerdim benden ayrilamazsin abinin yanina giderim bende onzmaann cahildim korktum ve ilişkimi devam ettirdim ve biz kaçarak evlendik nasıl oldu bile bilmiyorum Ailem direk barıştı evin tek kızı olduğum için düğün yapıldı birlik gittim ama beni kıskanıyor her türlü pis yoldan kullanıyordu oraya buraya çıkma balkona çıkma babamın yanında açık dolaşma resmen bana güvenmiyordu evin her işini yemeğini yapıyordum tabi kaynanam çalışıyor ben yeni evliyim umrunda bile değildim 6 aylık bebeğini bakıyordum yedirip altını bezliyordum 10 yaşında baş belası karddisyle uğraşıyordum resmen bir hizmetçi olmuştum beni hiç umursamıyordu beni yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kaziyirlardi sırf ben güzelim diye benimle evlendi sonra ben hamile kaldım hiç bir sekilde sevinmediler hiç bir şey yapmadilar oğlunun ne olduğunu biliyordular evlendigimizden beri hep kavga ediyorduk kedi köpek gibi Ailemden beni gizliyor ailmein evine beni gondermiyordu annemden kıskanıyordu oraya gitmicen sarilmican annene diyordu beni odaya sokup kufurler ediyordu bana ailemi hiç kaale almıyordu biz kavga ettik annemin evine geldim hamileyim ne kaynanam ne de kayinpederim benim peşindem geldiler kimse gelmedi 1 ay geçtikten sonra arayıp sordular beni ilk baştan beri istemiyordu ailesi isteseydi ben yeni gelinim kaynanam başımda dururdu bizi egitirdi ama öle biriis değildi sonra evlendikten 8 ay sonra askere gitti bende doğum yaptım ben bir şans vermek istedim akillanmistor dedim ama Keske o şansı vermeseydim Sonra ayrı bir eve çıktık eşya aldılar evimize yerleştik aynı şeyler yine devam ediyordu seni İstemiyorum seni sevmiyorum nefret ediyorum kapı orda S***** G** (Defol) senin peşinden gelmem gitsne bile snein nafakani veirrim ben çocuğuma bakarsin her günümuz kavgayla geçiyordu bir yere gitsem 100 defa arıyordu artık dayanılarak bişey değildi bu bir gün yine tartıştık ben artık gitmek istediğimi söyledim sen bu evden çıkamazsın senin bu evden olun çıkar beni sürekli darp ediyordu beni essek gibi kullanıyordu neyse...sonra birilwrini arayıp bu evden gidiyor gelin kan çıkacak die bagirdi elinden zor kurtuldum...annemin evine geldim ama Arkamdna bir kimse bile gelmedi Herkez bosanin gitsin diyordu dedesi dahi anası babasi dahi diyordu teyzeleri bile Sonra ben boşanma davası açtım 3 ay sonra durusmam var böyle iste
Evet doğru demişsiniz 3 ay sonra ilk ön inceleme durusmam var nafaka bile ödemiyor sigortalı işe girip bile çalışmıyor nafaka ödememek için keşke diyorum çocuğum olmasaydiEn doğrusu boşanman hata nin neresinden dönsen kardır yani canim yazik bebeğe de sana da yazık yani
Boşancam inşallah çekişmeli olduğu için uzun sürecek bileziklerimi bile benden aldılar Ben annemlere geldim orda kaldı hepsini yuzugume kolyeme bilezigime kalana kadar sattilar şimdide borcumuz var die agliyorlar nafaka ödemiyor icra ceza davası açtımAcil boşan derim ..
En doğrusu boşanman hata nin neresinden dönsen kardır yani canim yazik bebeğe de sana da yazık yani
Cocuk neden p
Asla öyle düşünme o senin için bir armağan oyle düşün bak senelerdir 1 bebegim olsun diye uğraşıyorum ben şöyle de ben çocuğumla savaşa bilirim çünkü öyle bir adamla evli olmak için kendini bitirmiş olman lazım sen toplayabildigin kadar delil topla darp raporu vs.. bak bir arkadaşım var esi simdi de uyuşturucu içiyormuş 1 tane oğlu var kiz daha hala ben duzelir diyorum diyor onu cekiyor sen akıllı davranmissinEvet doğru demişsiniz 3 ay sonra ilk ön inceleme durusmam var nafaka bile ödemiyor sigortalı işe girip bile çalışmıyor nafaka ödememek için keşke diyorum çocuğum olmasaydi
Ve de ben annemlere geldim 1 hafta sonra köye gezmelerw gitti hiç karısı mi gitti kızımı gitti hiç umrunda blle değil canlı yayınlar açıyor kendini gösteriyorAsla öyle düşünme o senin için bir armağan oyle düşün bak senelerdir 1 bebegim olsun diye uğraşıyorum ben şöyle de ben çocuğumla savaşa bilirim çünkü öyle bir adamla evli olmak için kendini bitirmiş olman lazım sen toplayabildigin kadar delil topla darp raporu vs.. bak bir arkadaşım var esi simdi de uyuşturucu içiyormuş 1 tane oğlu var kiz daha hala ben duzelir diyorum diyor onu cekiyor sen akıllı davranmissin
Olan olmus bir an once kurtul