- 6 Ocak 2019
- 226
- 333
- Konu Sahibi Coldlittleheart
Allah böyle erkekleri bildiği gibi yapsın. Ne güzel eşi ve ikiz bebekleri varken sukredip ailesi ile mutlu yaşamak varken aldatmak da nedir ya.inşallah çok sefil bir hayatı vardır sizden sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğun yoksa hiç düşünme bile. Boşanmayı en çok zorlaştıran şey çocukAmin canimm.... nasil guzel nasil icten yazmissiniz... bende karar aldim su olay bi bitsin davami acicam... sulale etraf kim bilir neler konuscak belki ailem bile destek olmucak bana. Cunku ailem dogu kokenli bilirsiniz az cok... ben hayata bundan sonra tek olarak planimi yaptim insallah guzel olcak hersey tabiki zorluklar yasocam daha 28 yasindayim ve cocugum da yok
çok gencsin kisa sürmüş atlatman kolay olurBen de şuan boşanma aşamasındayım.
Ama benim evliliğim çok kısa sürdü. 4 ay kadar.. Ve evim, düzenim bile daha kurulmamıştı çeyizim bile açılmamıştı.. O yüzden sanırım pek evlendiğimi anlamadım.
Ama tabiki baba evine dönünce ben bunu hakedecek ne yaptım dedim. Ben eve geldikten hemen sonra 2 kuzenim evlendi peş peşe aynı anda sözlenmiştik. Ben boşandım onalr yeni evlendi yani o zaman çok kötü olmuştum. Şimdide o kuzenlerden biri hamile.. Duyduğumda onun için sevindim tabi ama şuan benimde mutlu bi yuvam olabilirdi, ben de anne olabilirdim dedim.
Ama benim için bunların üzüntüsü hep kısa sürdü 10 dkyı geçmedi yani
Dediğim gibi bu benim kısa bi evlilik yapmamlada alakalı olabilir, doğru düzgün bi evlilik yapmayıp evlilik ne onu anlamadığjmdan da olabilir. Yani herkesin hissedeceği şey farklı olur.
Ayrıca 22 yaşındayım çalışmıyorum ailemle yaşıyorum. 2 ay çalıştım ama çalışırken kendimi daha kötü hissettim. İlk çalışma deneyimim oldu. O yüzden işten çıktım şuanda çalışmayı düşünmüyorum. Ailemdende kimse bana hiç bi negatif bir his yansıtmıyor.
Umarım sen de en kolay şekilde atlatırsın.
Bu arada biz hala virüsten dolayı mahkemeye çıkamadık. Sürekli erteleniyor. Aslında anlaşmalı olcak tek celsede ama yapacak bişe yok. (evlenenler yine evleniyo ama boşananlar niye boşanamıyor onu anlamış değilim tabi)
Evet çok şükür. Hatta yeni aşklara yelken açmaya başlıyorum desem linç yerim sanrım burdaçok gencsin kisa sürmüş atlatman kolay olur
4ay cok kisa surmus ozel degilse sorun neydi yaşınız da cok kucukEvet çok şükür. Hatta yeni aşklara yelken açmaya başlıyorum desem linç yerim sanrım burda
Neden eşiniz dava açıyorBen şu an boşanma aşamasındayım daha dava açmadı eşim ama bir boşlukta gibi hissediyorum kendimi garip bir duygu
4ay cok kisa surmus ozel degilse sorun neydi yaşınız da cok kucuk
Aynen ben de bunu merak ettim. Davayı siz de açabilirsiniz. Kimin açtığının bi önemi yok. Yoksa daha çok beklersiniz açmasını.Neden eşiniz dava açıyor
Neden boşanıyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsinAmin canimm.... nasil guzel nasil icten yazmissiniz... bende karar aldim su olay bi bitsin davami acicam... sulale etraf kim bilir neler konuscak belki ailem bile destek olmucak bana. Cunku ailem dogu kokenli bilirsiniz az cok... ben hayata bundan sonra tek olarak planimi yaptim insallah guzel olcak hersey tabiki zorluklar yasocam daha 28 yasindayim ve cocugum da yok
hatırladım konunuzu en dogrusunu yapmışsınızKaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet
Merhaba. Biliyorum burda her biriniz çok çok fazla belki benden de büyük sıkıntıları var. Hatta bazılarınız bu mu yani diyeceksiniz. Ama ben yine d içimi dökmek ve büyüklerinden akıl almak istiyorum. Ben şuan 22 yaşındayım. Evleneli 4 ay oldu. Ama sanki 4 yıllık evliyiz. Kayın validemle beraber...www.kadinlarkulubu.com
Çok uzun olduğu için direk link bırakmak istedim. İnşallah buda yasak değildir
Teşekkürlerhatırladım konunuzu en dogrusunu yapmışsınız
kendisi boşanmak istedi kendisi açıckAynen ben de bunu merak ettim. Davayı siz de açabilirsiniz. Kimin açtığının bi önemi yok. Yoksa daha çok beklersiniz açmasını.
Bacım Allah sabır versin sana . Tabi senin kararın ben olsam dönmem. Dönerseniz ne olur diye düşünüyorum , tek aklıma gelen bu defa sabah akşam çok özür dileyerek bu lafı kullanıyorum en ufak tartışmada hatırla sen hırsızlık yapmıştın diyecek . Dünyaya bir defa geliyoruz ömür boyu böyle bir hayat geçmezAslında şöyle büyük meblağlar değiş aldığım ki gerçekten ihtiyacım olmasaydı almazdım beni üzen sonrasında söyledikleri aradan 1 ay geçmiş gelşceksen gel diyor yine topu bana atıyor beni kötülemem senin hırsızlığını ört bas etmez diyor bu kadar lafı sözü duyduktan sonra nasıl gideyim herkese rezil ettin bizi diyor bana ailesi parayı gördü şımardı diceklermiş ben herşeyi yavaş yavaş köreltmişim bu da tuz biber olmuş
malesef kendisi bunu görmüyor şu yaptığı tavırlar normal ona göre değiştir şu davranışını diyince işine gelirse diyorBacım Allah sabır versin sana . Tabi senin kararın ben olsam dönmem. Dönerseniz ne olur diye düşünüyorum , tek aklıma gelen bu defa sabah akşam çok özür dileyerek bu lafı kullanıyorum en ufak tartışmada hatırla sen hırsızlık yapmıştın diyecek . Dünyaya bir defa geliyoruz ömür boyu böyle bir hayat geçmez
Evliliğinizde Sadece bu sorun varsa bu konuda bir uzmana görünseniz boşanmadan önceKonuyu görünce yazmadan geçemedim bende 5 yıllık evliyim Eşimde sertlesme problemi var genelde ilişkiye girmiyoruz girsekte hapla oluyor tedavide olmayı denedi ise yaramadı çok yoruldum hap içmesinden de çok rahatsizim boşanmak istiyorum ama çok korkuyorum çalışan bayanım aslında ama pişman olmaktan korkuyorum ama evliliğinde çok mutsuzum