Boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim

masum kiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
70
-50
1
20
Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .

Ya sen ne dediğini farkında misin?!
Şiddetin her türlüsü var eşim beni de kabul etsin bebeğimi de mi diyorsun. Yaman aferin böyle bebeği kullanarak adama yapış daha çok dövsun, bu sefer bebeğin de aynı durumla karşılaşsn, bu ortamda mi büyüsün. Hala bizi istiyor musun da, doktora gel de neyin dramasi bu, adamı bebekle kandırmaya çalışıyorsun.
Cidden pes. Neler demek istiyorum daha da... Pes.

Son düzenleme:
Ya bi kere de seksin, boşanmak isteyen de hamile oluvermesin. Olan olmuş, neyse.
Siz boşanma aşamasında falan değilsiniz, adam sizi boşamasın diye bebek yapmışsınız yoksa bizi istiyor musun dye sormazdınız. Gel dese yalın ayak koşacaksınız. Çocuğun hakkına girmeyin ortada aile yok.

Ya bi kere de seksin, boşanmak isteyen de hamile oluvermesin. Olan olmuş, neyse.
Siz boşanma aşamasında falan değilsiniz, adam sizi boşamasın diye bebek yapmışsınız yoksa bizi istiyor musun dye sormazdınız. Gel dese yalın ayak koşacaksınız. Çocuğun hakkına girmeyin ortada aile yok.
Ben ailemin evinde dursam bu ortam daha kötü Ora varsam orada burdan birazcikta olsa iyi

Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Size şiddet uygulayan kişinin yanına tekrar mı dönmek istiyorsunuz hiç mi canızın kıymeti yok.

Bebeği sizden alamaz onu aklınıza dahi getirmeyin ama aldırmak istiyorsanız eş imzası şart.

Size şiddet uygulayan kişinin yanına tekrar mı dönmek istiyorsunuz hiç mi canızın kıymeti yok.

Bebeği sizden alamaz onu aklınıza dahi getirmeyin ama aldırmak istiyorsanız eş imzası şart.
Aldırmak istemiyorum asla aldırmam sadece bebeğimi benden almasindan korkuyorum

Çok fazla yorum yapmak istemiyorum böyle konulara çünkü içim parçalanıyor. Bir zamanlar bende senin gibi kara kara düşünüyordum ama bende şiddet yoktu ailecilik vardı. Benim fikrim bebeği aldırma bu durumdan istersem linç yiyeyim umurumda bile değil. Bebeğim düştüğünde bile inanılmaz bir yıkım hissettim. Hala da bir bebek gördüğümde gözlerim dolar. Şuanda olan biteni konuşmak mantıksız olmuş. Kendine gelip yolunu çiz. İşe gir psikolojik destek ol. O adam da ne yapıyorsa yapsın. Ama sen güçlü ol. Böyle insanlar korkunun kokusunu köpek gibi alırlar. Korkma sakın. Sen güçlü olursan kimse seni yıkamaz. O bebeğe ve kendine bunu borçlusun. Eşin öldü olarak bak olaya.

Back
X