Boşanma aşaması

takılar sahteydi

Geçen de bi konu vardı orda da takılar sahteydi. Anam ne kadar sahte altın takan var düğünde.

Evlilikler de sahte oluyor böyle olunca.

Kendi adıma sahte takmama taraftarıyım gerçek takacak güç yoksa takmayın belli oluyor sahtesi gerçeği.

Benim üniversiteden bir arkadaşım var. Kendisini çok severim hala görüşürüm. Onunda gerçekten çok sorunlu bir babası vardı. İlgilenmeyen,nafaka ödememek için direnen ve çoook zengin olan. Ben de tam o dönemlerde aşk acısı çeker isyan ederdim. En büyük dert bende sanırdım hormonların gücü yüzünden. Bir gün öyle goygoy muhabbet ederken dedi ki ben akşamları geceleri çok isyan ediyorum benim babam neden böyle , neden ben böyle birine denk geldim diye. Hiç unutmam... Oysaki dışardan nasıl neşeli nasıl sevimli. Benim moralimi o yükseltirdi hala kendisi gibi arkadaşa rastlamadım ama içinde ne fırtınalar kopuyormuş hiç görememisim.

4 ayda noldu böyle, ailesiyle ne geçti aranızda..ama ne olursa olsun size böyle davranmaya hakkı yok..annesinin,ablasının aldıracağız lafı nedir ya..onlara mi düşmüş,bu sizin kararınız
Evet agrıma giden o benim ailem tek laf etmemiş onlara onlar bana sürü gibi saldırıyorlar heryerden

Konu sahibi maalesef nafakaya güveniyor sanırım. Yeni doğmuş bebekle de hemen çalışabilir mi bilemiyorum açıkçası.
Ben de ne diyeceğimi şaşırdım Biss.
Nafakaya güvenmiyor öyle olsa ailem zor durumda kalacak diye endişelenmez, kocasının kalbinin yumuşamasını umuyor.

Nafakaya güvenmiyor öyle olsa ailem zor durumda kalacak diye endişelenmez, kocasının kalbinin yumuşamasını umuyor.
Yani anlattıklarına bakarsak baştan sona "fail" dolu hikaye. Olması gereken doğru dürüst olmamış ki hiç. Temeli sağlam değil yani evliliğin. Düğünün yapılamaması, sahte altından falan başlıyor aslında sorunlar.
Adam şimdi "yumuşasa" çocuk doğduktan sonra yine aynısı olacak gibime geliyor. Bu sefer bir çocukla baba evine dönmüş olur işte.

Kendimi ifade edememiş olabilirim ben ilkte kendi hatalarımda varken cözebilirmiyiz diye adım atmıştım daha sonraki mevzulardan dolayı ben artık yüz yüze bile gelmek istemiyorumm amacım burda benim gibi derdi olupta belki kalbimin ferahlaşmasına vesile olucak bir mesajdı

Ya benim anlamadigim 4 aylik bir evlilikte bebege nasil karar veriyorsunuz? Simdi ugraşın durun. 4 ayda hem sorunlu bir evlilik üstüne bir de bebek. Size üzülmedim. Tek üzüldüğüm bebeğiniz. Kari koca ikinizde çok bencilsiniz tam uyumlusunuz.

Evliliklerde kadınların bu tutumu tüm kadınların değerini etkiliyor.

Vantuz gibi yapışıyorlar onları istemeyen kocalara.

Erkeklerin kadınların peşinde koşması lazım doğal dengeyi bozunca ilişkilerde de başarı olmuyor.

adam istemiyor ya 4 aylık bebeği aldır demek kolay birşey değil ama, ben sizizn yerinizde olsaydım sanırım aldırırdım. o insanla ve ailesiyle muhattap olmak zorunda kalacaksınız, hoş istemiyor ama doğduktan sonra farklı oluyor. birde tek başına bebek bakmak öyle sandığınız kadar kolay değil.

Geri dönme gibi bir düşüncem yok ben eşylarımıda toplayıp döndüm baba evine bu saatten sonrası nasıl gelişirse artık bırakıcam ama dava acıcam diyip acmıyor benim amacım daha fazla madur olmamak icin burdan arkadaşın biri bu şekilde konu acmıştı avukat bir arkadaş fikir vermişti belki benim yorumumuda görüp ön ayak olur istiyordum

4 aylık evlilikte koşa koşa hamile olan birine romantik mesajlar veren hayalperestir ablacım.

İşin de yok. Babası bu.

Allah rızkını verin diyen çıkmaz. Sadece rızk yetmiyor çocuklara. İlgi sevgi maddi manevi bisürü ihtiyacı oluyor çocuğun.

Çocuğu istemeyen bir babacık var elinizde. Vereceği de üç kuruş nafaka, onu da zorla. Nasıl yapacaksınız?

Yani ön ayak olunacak pek bir şey var mı ki? Ne gibi bir yardım istiyorsunuz?
Mal paylaşımı falan mı?

Bana sanki eşiniz baştan rengini belli etmiş ama siz boşanmasın diye hemen hamile kalmışsınız gibi geldi. Bu adam baba olsa bile “baba” olmaz. Bence de bebeği doğurmanız sağlıklı değil boşanın kurtulun.

Babeği doğurursan çok mağdur olacaksın.
Yenilerde bir arkadaşım boşandı. İlkokula giden çocuğu var. Adam 1600 tl ödüyor.
Çok çok insaflı baba kendi yüksek ödese bile öyle bir çocuğu büyütecek nafaka alamazsın.
Çocuk denilen şey ilk aylardaki gibi kalmıyor. Okula gidecek, kalemi kitabı, kursları olacak: her sene mont ayakkabı alman gerekecek
Tek başına asgari ücret artı 2 bin nafakayla nasıl büyüteceksin o çocuğu?
Adam evlenir çocuk yaparsa hepten umrunda olmaz.
Kendini de çocuğu da harcama
Şu durumda bir gelecek veremezsin.
Çocuksuz boşan ileride düzgün gerçekten seven bir adamla evlenirsin.

Yahu altı üstü bir yıldır tanıyorsun adamı. Hangi ara tanıştın sevgili oldun tanıdın karar verdin evlenmeye düğün yaptın üstüne hamile kaldın üstüne 4 ay oldu bugün. Anacım siz bugün tanıştığınız adamla nasıl 8. ayda söz nişan düğünle aynı yatağa girip 2-3. ayda hamile kalabiliyorsunuz ? Senin altı üstü 4 ay evlilik sürdürdüğün adamla bir ömür bağın olacak çocuk için. ALTI ÜSTÜ 4 AY. Ay inanamıyorum gerçekten. Çok mu safsınız yoksa başka bir şey mi çözemedim. Yerinde kim olursa olsun çocuğu aldırırdı. Her şeyi geçtim o sabiye yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…