takılar sahteydi
Benim üniversiteden bir arkadaşım var. Kendisini çok severim hala görüşürüm. Onunda gerçekten çok sorunlu bir babası vardı. İlgilenmeyen,nafaka ödememek için direnen ve çoook zengin olan. Ben de tam o dönemlerde aşk acısı çeker isyan ederdim. En büyük dert bende sanırdım hormonların gücü yüzünden. Bir gün öyle goygoy muhabbet ederken dedi ki ben akşamları geceleri çok isyan ediyorum benim babam neden böyle , neden ben böyle birine denk geldim diye. Hiç unutmam... Oysaki dışardan nasıl neşeli nasıl sevimli. Benim moralimi o yükseltirdi hala kendisi gibi arkadaşa rastlamadım ama içinde ne fırtınalar kopuyormuş hiç görememisim.Oğlanın karate kursunda arkadaş olduğum bir kızcağız var. Yıllar önce boşanmış bekar bir anne ve ailesi destek oluyor. Kizcagizda vardiyalı olarak fabrikada çalışıyor. Ne olursa olsun zor bir hayat. Hem kadına hem çocuğa zor...eskiden çocuk doğsun diye düşünürdüm ama zamanla fikirleri değişiyor insanın. Babası hayattayken babasızmis gibi yaşamak çocuk içinde kimbilir nasıldır.
Bizim tanıdığın kocası da bulaşıkların fotosunu anasına gönderiyordu. Çekişmeli de kullanmakmış niyeti.
Erkekler boşanmayı çok önceden kafalarına koyuyorlar.
Delilleri topluyorlar üzerindeki malları karısına kalmasın diye akranlarına geçirip sonra boşanalım
Evet agrıma giden o benim ailem tek laf etmemiş onlara onlar bana sürü gibi saldırıyorlar heryerden4 ayda noldu böyle, ailesiyle ne geçti aranızda..ama ne olursa olsun size böyle davranmaya hakkı yok..annesinin,ablasının aldıracağız lafı nedir ya..onlara mi düşmüş,bu sizin kararınız
Nafakaya güvenmiyor öyle olsa ailem zor durumda kalacak diye endişelenmez, kocasının kalbinin yumuşamasını umuyor.Konu sahibi maalesef nafakaya güveniyor sanırım. Yeni doğmuş bebekle de hemen çalışabilir mi bilemiyorum açıkçası.
Ben de ne diyeceğimi şaşırdım Biss.
Yani anlattıklarına bakarsak baştan sona "fail" dolu hikaye. Olması gereken doğru dürüst olmamış ki hiç. Temeli sağlam değil yani evliliğin. Düğünün yapılamaması, sahte altından falan başlıyor aslında sorunlar.Nafakaya güvenmiyor öyle olsa ailem zor durumda kalacak diye endişelenmez, kocasının kalbinin yumuşamasını umuyor.
Kendimi ifade edememiş olabilirim ben ilkte kendi hatalarımda varken cözebilirmiyiz diye adım atmıştım daha sonraki mevzulardan dolayı ben artık yüz yüze bile gelmek istemiyorumm amacım burda benim gibi derdi olupta belki kalbimin ferahlaşmasına vesile olucak bir mesajdıNafakaya güvenmiyor öyle olsa ailem zor durumda kalacak diye endişelenmez, kocasının kalbinin yumuşamasını umuyor.
Ya benim anlamadigim 4 aylik bir evlilikte bebege nasil karar veriyorsunuz? Simdi ugraşın durun. 4 ayda hem sorunlu bir evlilik üstüne bir de bebek. Size üzülmedim. Tek üzüldüğüm bebeğiniz. Kari koca ikinizde çok bencilsiniz tam uyumlusunuz.Kızlar merhaba daha öncede burdan konu acmıştım tekrar sizlerin yardımına desteginize ihtiyacım var evleneli 4 ay biticek 7 haftalık hamileyim eşim boşanmak istiyor bebegide istemiyor kızlar inanın hatam cok yok 4 ayda boşanılmak istencek kadar büyük hata en fazla ne yapabilirimki baştan başlamak gerekirse eşimle tanıştıgımızda bana yanlız oldugunu kimsem yok benim ailemde kalabalık bu arada bana aile olurmusun senin ailen gibi güzel aileye ihtiyacım var dedi ve duygusal konuşmalar bende bu tarz hareketlerine güvendim yanında oldum tanışma evlenme derken şuan toplamda 1 yıldır tanışıyoruz konuyu cok uzatmıyım bana mesaj atmıştı cekişmelimi anlaşmalı acıyım davayı bende ertesi gün doktor kontrolum vardı kalb atışını duyucaktım oyuzden ona gel birlikte duyalım ordanda konuşalım dedim hem gelmedi hemde bendeki kartı bloke etmiş bende dayanadım doktor uzun yol yapma demesine ragmen bastım gittim yanına 3/4 vesait degiştim bebegin ultroson kagıdını gösterdim belki yumuşar diye birde salak gibi agladım bana sadece bir şartla kabul ederim ailemden özür diliceksin dedi bende nasıl ben senin ailenle sorun yaşamadımki dedim sebebi kendisi ailesine sorunlarımızı anlatmış onlarda beni istemiyormuş ve ben onlardan özür dileyip onlara sıcak davranırsam yani birlikte yaşarsak olurmuş bu saaatten sonra dedi kızlar annesi ve ablası bana cocugu aldırcaz demişlerdi telefonda afedersiniz eşim kadın olmuş ben erkek karnımdakide gavur cocuguymuş gibi bi hallerdeyim kendi ailem agzımın icine bakıyor biz bakarız biz büyütürüz nolur dogur kanamam oldu ailesi yüzünden strese girdim aglamaktan ailem kimseye ihtiyacın yok diyor ama ben maddi acıdan onlara yük olmak istemiyorum sözde davada acılmadı ama para pulda vermiyor ne yapsam nasıl hak talep edebilirim
Nafakaya güvenmiyor öyle olsa ailem zor durumda kalacak diye endişelenmez, kocasının kalbinin yumuşamasını umuyor.
Geri dönme gibi bir düşüncem yok ben eşylarımıda toplayıp döndüm baba evine bu saatten sonrası nasıl gelişirse artık bırakıcam ama dava acıcam diyip acmıyor benim amacım daha fazla madur olmamak icin burdan arkadaşın biri bu şekilde konu acmıştı avukat bir arkadaş fikir vermişti belki benim yorumumuda görüp ön ayak olur istiyordumYani anlattıklarına bakarsak baştan sona "fail" dolu hikaye. Olması gereken doğru dürüst olmamış ki hiç. Temeli sağlam değil yani evliliğin. Düğünün yapılamaması, sahte altından falan başlıyor aslında sorunlar.
Adam şimdi "yumuşasa" çocuk doğduktan sonra yine aynısı olacak gibime geliyor. Bu sefer bir çocukla baba evine dönmüş olur işte.
Kendimi ifade edememiş olabilirim ben ilkte kendi hatalarımda varken cözebilirmiyiz diye adım atmıştım daha sonraki mevzulardan dolayı ben artık yüz yüze bile gelmek istemiyorumm amacım burda benim gibi derdi olupta belki kalbimin ferahlaşmasına vesile olucak bir mesajdı
Çocuğu istemeyen bir babacık var elinizde. Vereceği de üç kuruş nafaka, onu da zorla. Nasıl yapacaksınız?Kendimi ifade edememiş olabilirim ben ilkte kendi hatalarımda varken cözebilirmiyiz diye adım atmıştım daha sonraki mevzulardan dolayı ben artık yüz yüze bile gelmek istemiyorumm amacım burda benim gibi derdi olupta belki kalbimin ferahlaşmasına vesile olucak bir mesajdı
Yani ön ayak olunacak pek bir şey var mı ki? Ne gibi bir yardım istiyorsunuz?Geri dönme gibi bir düşüncem yok ben eşylarımıda toplayıp döndüm baba evine bu saatten sonrası nasıl gelişirse artık bırakıcam ama dava acıcam diyip acmıyor benim amacım daha fazla madur olmamak icin burdan arkadaşın biri bu şekilde konu acmıştı avukat bir arkadaş fikir vermişti belki benim yorumumuda görüp ön ayak olur istiyordum
Babeği doğurursan çok mağdur olacaksın.Geri dönme gibi bir düşüncem yok ben eşylarımıda toplayıp döndüm baba evine bu saatten sonrası nasıl gelişirse artık bırakıcam ama dava acıcam diyip acmıyor benim amacım daha fazla madur olmamak icin burdan arkadaşın biri bu şekilde konu acmıştı avukat bir arkadaş fikir vermişti belki benim yorumumuda görüp ön ayak olur istiyordum