- 19 Mayıs 2020
- 46.083
- 205.776
Yaptıklarını kanıtlarsanız temiz bir tazminat alırsınız zaten, ama sizin derdiniz adam pişman olur gelir evine çocuğuna bağlanır onu bekliyorsunuz, yaşadığınız her şeyi unutmaya hazırsınız.Sizde söylüyorsunuz ayak altına alan adam böyle bi adama hak talep etmeyip yaptıklarını yanına bırakmalımıyım uzun olur diye anlatmadıklarım var evet ailem arkamda ama onlarda hicbirşeyi bilmiyordu ben onlara söylemedim ama o ablasına benimle olan bütün mesajlara kadar ekran kaydı alıp atıyormuş
Kimse bu durumları haketmez bende böyle olucak diye yola cıkmadımki kimse yarına böyle birgün olucak diye uyanmıyor malesefİyi o zaman hoş geldi size bekar annelik.
Yapın bakalım, kocanız çocukla asla bağlanmayacak.
Hayat size zor olacak,bari bunları bilin tekrar tekrar hayal kırıklığı yaşamayın.
ablasına benimle olan bütün mesajlara kadar ekran kaydı alıp atıyormuş
Bunu duyduktan sonra kafamda bitti en agrıma giden bu oldu işte ben özür beklerken ne alaka ya dencek bir hale düştüm ailesi sahte bilezikleri vermemişim kınada takmamışlar mevzu ordaki mevzu aslında bana kinlenmişlerAdam dedikodu yapmış ailesine bu yüzden özür dileyip beraber mi yaşayacak misssiniz derdiniz ne?
Askeri değil asgari.alel acele çocuk yapmayın diye bi tarafımızı boşuna yırtıyoruz.Evlenmeden önce calışıyordum askeri ücretli işte benim istegim bir kalemde siliniyorsa ozaman nafakayı versin ama onun makhemeyle ortak işte calışıyor bana hakim onu destekler sana bişey düşmez diyorlar
İşte ben biraz salagım bunlarıda kazara ALLAH önüme cıkardı telefonunda foto cekerken kamera nasıl olduda galeriye girdi bir baktım meşajlarımızı hep ekran kaydı almış orda yemin etti ben sana göstermek icin aldım dedi bende iyide zaten biz mesajlaşıyoruz niye bana gösterceksinki dedim yemin et ailenemi attın dedim evet dedi bidaha böylr bişey olmucak deyip yemin etmiştiOlaki çekişmeli dava dersen delil toplamak için yapıyor. Geçimsizdi diyecek.
İşte ben biraz salagım bunlarıda kazara ALLAH önüme cıkardı telefonunda foto cekerken kamera nasıl olduda galeriye girdi bir baktım meşajlarımızı hep ekran kaydı almış orda yemin etti ben sana göstermek icin aldım dedi bende iyide zaten biz mesajlaşıyoruz niye bana gösterceksinki dedim yemin et ailenemi attın dedim evet dedi bidaha böylr bişey olmucak deyip yemin etmişti
Konu uzamasın diye anlatmadım ben başta kendimide hatalı görmüştüm ama onun benim enişteme cocugu istemiyorum dedigini bilmiyordum daha sonra ögrendim o noktadan sonra hemen davayı ac dedimYaptıklarını kanıtlarsanız temiz bir tazminat alırsınız zaten, ama sizin derdiniz adam pişman olur gelir evine çocuğuna bağlanır onu bekliyorsunuz, yaşadığınız her şeyi unutmaya hazırsınız.
Kürtaja en çok karşı olanlardan biriyimdir ama en hayırlısı bu adamla hiç bağı kalmayacak şekilde kurtulup hayatına bakması.Kalp atisi duyulmuş insaf biraz.
Nafaka verse bile bir çocuğun masrafını karşılayacak kadar olmuyor. Haberleri izlemiyor musunuz siz? Asgari ücretle çalışıyormuşsunuz ailem yok diyorsunuz yeni doğan bir bebekle nasıl geçineceksiniz? Hakim onu destekler diye bir şey yokta çok parlak bir gelecek göremedim ben şu an. 5 aylık evliliğe hamilelik...Evlenmeden önce calışıyordum askeri ücretli işte benim istegim bir kalemde siliniyorsa ozaman nafakayı versin ama onun makhemeyle ortak işte calışıyor bana hakim onu destekler sana bişey düşmez diyorlar
Bebek olsun cok istiyordu
Konu uzamasın diye anlatmadım ben başta kendimide hatalı görmüştüm ama onun benim enişteme cocugu istemiyorum dedigini bilmiyordum daha sonra ögrendim o noktadan sonra hemen davayı ac dedim
+1Nafaka verse bile bir çocuğun masrafını karşılayacak kadar olmuyor. Haberleri izlemiyor musunuz siz? Asgari ücretle çalışıyormuşsunuz ailem yok diyorsunuz yeni doğan bir bebekle nasıl geçineceksiniz? Hakim onu destekler diye bir şey yokta çok parlak bir gelecek göremedim ben şu an. 5 aylık evliliğe hamilelik...
Şu kısmı anlayamadım tam. Sizin aileniz var da onun mu yok? Virgül olmayınca her şey birbirine giriyor arkadaşlar okuduğumuzu anlayamıyoruz ki ya.eşimle tanıştıgımızda bana yanlız oldugunu kimsem yok benim ailemde kalabalık bu arada bana aile olurmusun senin ailen gibi güzel aileye ihtiyacım var dedi
Nafaka verse bile bir çocuğun masrafını karşılayacak kadar olmuyor. Haberleri izlemiyor musunuz siz? Asgari ücretle çalışıyormuşsunuz ailem yok diyorsunuz yeni doğan bir bebekle nasıl geçineceksiniz? Hakim onu destekler diye bir şey yokta çok parlak bir gelecek göremedim ben şu an. 5 aylık evliliğe hamilelik...
Oğlanın karate kursunda arkadaş olduğum bir kızcağız var. Yıllar önce boşanmış bekar bir anne ve ailesi destek oluyor. Kizcagizda vardiyalı olarak fabrikada çalışıyor. Ne olursa olsun zor bir hayat. Hem kadına hem çocuğa zor...eskiden çocuk doğsun diye düşünürdüm ama zamanla fikirleri değişiyor insanın. Babası hayattayken babasızmis gibi yaşamak çocuk içinde kimbilir nasıldır.Ben olsam bebeği aldırırdım. Ayrılmak var ayrılmak var, sizinki bayağı zor bir durum. Adam zerre istemiyor, adam sizinle beraber çocuğu da boşuyor resmen.
Yine de karar sizin tabi, tek başıma yetebilirim derseniz siz bilirsiniz. Ama yine de yumuşar, bebeğe babalık eder vs. diye umutlanmayın derim. Ona göre düşünün, karar verin.
Eskiden olsa çalışır kendi kazanır büyütür derdim ama ekonomi sağ olsun imkansız oldu artık. Memur net gelirin olursa hani belki her ay tıkır tıkır ucundan olsa da geçinir derdim ama yok yani şu sartlarda verecek tavsiye bulamadım.+1
Çok komik paralar ödeniyor maalesef nafaka diye. Çocuğu o parayla büyütmek imkansıza yakın.
Evet uzun olmasın diye anlatmadıklarım var aslında eşim dügün yapılıcakken son hafta dügün parasını ayarlıyamadılar diye dügün olmadı sadece kına oldu takılar sahteydi cünkü eşimin ailesi ona son dk kazık atmışlar eşyalı ev tuttuk sadece ben ceyiz götürdm hicbirşey yok neden evlendin derseniz sevgisi cok fazlaydı ben ilk hafta stresten aynı yerde yatamadım tamam dedi sorun deil bende cok şeyi sorun etmedim cevredileride dinlemeyip mutlu yaşamaya calışıyorduk taki 3 aya kadar ailesi sık armaya başladı ve hergün senin ailen bunu demişmi bizimkilere diye konu acıyordu bende aileler pek bir araya gelmedi diyordum sonra ardı arkası kesilmedi bunun ve hsmile oldugumu ögrendim ona söyledim sevindi sonra ailesine söyledi ne olduysa ondan sonra başladı zatenBence konu sahibinin burada anlatmadığı bir sürü ayrıntı var
Ya bir de adam bir zaman sonra evlenip başka çocuklar yapınca konu sahibi daha da mağdur olur. Kendininkine yapmadığı babalık daha da batar hale gelir.Oğlanın karate kursunda arkadaş olduğum bir kızcağız var. Yıllar önce boşanmış bekar bir anne ve ailesi destek oluyor. Kizcagizda vardiyalı olarak fabrikada çalışıyor. Ne olursa olsun zor bir hayat. Hem kadına hem çocuğa zor...eskiden çocuk doğsun diye düşünürdüm ama zamanla fikirleri değişiyor insanın. Babası hayattayken babasızmis gibi yaşamak çocuk içinde kimbilir nasıldır.
Konu sahibi maalesef nafakaya güveniyor sanırım. Yeni doğmuş bebekle de hemen çalışabilir mi bilemiyorum açıkçası.Eskiden olsa çalışır kendi kazanır büyütür derdim ama ekonomi sağ olsun imkansız oldu artık. Memur net gelirin olursa hani belki her ay tıkır tıkır ucundan olsa da geçinir derdim ama yok yani şu sartlarda verecek tavsiye bulamadım.