Boşanma aşaması

gizli12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
29
-5
28
Kızlar merhaba daha öncede burdan konu acmıştım tekrar sizlerin yardımına desteginize ihtiyacım var evleneli 4 ay biticek 7 haftalık hamileyim eşim boşanmak istiyor bebegide istemiyor kızlar inanın hatam cok yok 4 ayda boşanılmak istencek kadar büyük hata en fazla ne yapabilirimki baştan başlamak gerekirse eşimle tanıştıgımızda bana yanlız oldugunu kimsem yok benim ailemde kalabalık bu arada bana aile olurmusun senin ailen gibi güzel aileye ihtiyacım var dedi ve duygusal konuşmalar bende bu tarz hareketlerine güvendim yanında oldum tanışma evlenme derken şuan toplamda 1 yıldır tanışıyoruz konuyu cok uzatmıyım bana mesaj atmıştı cekişmelimi anlaşmalı acıyım davayı bende ertesi gün doktor kontrolum vardı kalb atışını duyucaktım oyuzden ona gel birlikte duyalım ordanda konuşalım dedim hem gelmedi hemde bendeki kartı bloke etmiş bende dayanadım doktor uzun yol yapma demesine ragmen bastım gittim yanına 3/4 vesait degiştim bebegin ultroson kagıdını gösterdim belki yumuşar diye birde salak gibi agladım bana sadece bir şartla kabul ederim ailemden özür diliceksin dedi bende nasıl ben senin ailenle sorun yaşamadımki dedim sebebi kendisi ailesine sorunlarımızı anlatmış onlarda beni istemiyormuş ve ben onlardan özür dileyip onlara sıcak davranırsam yani birlikte yaşarsak olurmuş bu saaatten sonra dedi kızlar annesi ve ablası bana cocugu aldırcaz demişlerdi telefonda afedersiniz eşim kadın olmuş ben erkek karnımdakide gavur cocuguymuş gibi bi hallerdeyim kendi ailem agzımın icine bakıyor biz bakarız biz büyütürüz nolur dogur kanamam oldu ailesi yüzünden strese girdim aglamaktan ailem kimseye ihtiyacın yok diyor ama ben maddi acıdan onlara yük olmak istemiyorum sözde davada acılmadı ama para pulda vermiyor ne yapsam nasıl hak talep edebilirim

Yerinizde olsam bebeği aldırırdım. Her erkek baba olmayı haketmiyor.

Sorunlu evliliği olan tandığım kürtaj oldu boşandı. Hiç evlenmemiş kendinden 3 yaş küçük bir erkekle evlendi şimdi hamile.

Günahı ayrılmak isteyip korunmayan erkeğin boynuna.

Ablacım maddi olarak ailene muhtac olmak o ruh hastası aile ile yaşayıp çocuğu ziyan etmekten kat kat iyidir.annen bakar çocuğa sen çalışırsın yük olmazsin.ailen farkında seni çöplükte bulmamislar sende çocuğuna sahip cik

Önceki konunuzu bilmiyorum. İşiniz var mı bebeğinize tek bakabilir misiniz?

Ben olsam bebeği aldırırdım. Ayrılmak var ayrılmak var, sizinki bayağı zor bir durum. Adam zerre istemiyor, adam sizinle beraber çocuğu da boşuyor resmen.
Yine de karar sizin tabi, tek başıma yetebilirim derseniz siz bilirsiniz. Ama yine de yumuşar, bebeğe babalık eder vs. diye umutlanmayın derim. Ona göre düşünün, karar verin.

Bebek olsun cok istiyordu bebek oldu bu hallere geldik kürtaj olmanın günahınıda yaşamak istemiyorum ama doktor bana cocuk sahibi olmamın zor oldugunu söyledi

Evet ailem şükür arkamda ben sıkıntılarımızı yansıtmadım hic aileme taki o enişteme telefonda ben kovuyorum gitmiyor ben boşanmak istiyorum diyene kadar ozaman ögrendiler hemende gelip eşyalarımı toplayıp bana sahip cıktılar

Yumuşamadı tam tersi ailesini aradım bana destek olsunlar diye annesi ablası telefonda bana o cocugu aldırıcaz diye nasıl bagırdılar param yok ama işte talep etmek istiyorum mahkeme beni desteklermi bilmiyorumm

Önceki konunuzu bilmiyorum. İşiniz var mı bebeğinize tek bakabilir misiniz?
Evlenmeden önce calışıyordum askeri ücretli işte benim istegim bir kalemde siliniyorsa ozaman nafakayı versin ama onun makhemeyle ortak işte calışıyor bana hakim onu destekler sana bişey düşmez diyorlar

Kimseye ihtiyacın yok diyen ailenin parasını yemeğe utanacaksınız ama sizi ayak altına atan, b.k muamalesi yapan herifin parasını minnetsiz yiyebileceksiniz. Bu kafayı anlamıyorum ben.

eğer bebeği istiyorsan tabiki doğur ve ondan hemen boşan merak etme üzerimizde sorumluluğun yok de

Ay yapmayın hayat bu kadar romantik değil, o sorunlu aile ile aranızda organik ve kopmayan bir bağ kalacak, bu adam bi daha evlenecek bu sefer çocuk aşkı tutacak almaya kalkacak büyüyünce. Canınızı sıkabilmek için tek hareketi yetecek.

Bebek olsun cok istiyordu bebek oldu bu hallere geldik kürtaj olmanın günahınıda yaşamak istemiyorum ama doktor bana cocuk sahibi olmamın zor oldugunu söyledi

7 haftada mı fikirleri değişti? Sanmıyorum bebek isteyen kontrole gelir kartını iptal etmez o gün. Boşanalım demez. Hamileliğinde iyi davranır.

İyi o zaman hoş geldi size bekar annelik.

Yapın bakalım, kocanız çocukla asla bağlanmayacak.

Hayat size zor olacak,bari bunları bilin tekrar tekrar hayal kırıklığı yaşamayın.

Hayatında başkası olan erkek acımasızlığı bu. Umudunuz olmasın.

Ailen arkanda ömür boyu mutsuz mü olacaksın ? İstenmeyen bir çocuğa neler yaparlar aklın hayalin şaşar.cocuk 1-2 yaşına gelince de çalışırsın.

Kimseye ihtiyacın yok diyen ailenin parasını yemeğe utanacaksınız ama sizi ayak altına atan, b.k muamalesi yapan herifin parasını minnetsiz yiyebileceksiniz. Bu kafayı anlamıyorum ben.
Sizde söylüyorsunuz ayak altına alan adam böyle bi adama hak talep etmeyip yaptıklarını yanına bırakmalımıyım uzun olur diye anlatmadıklarım var evet ailem arkamda ama onlarda hicbirşeyi bilmiyordu ben onlara söylemedim ama o ablasına benimle olan bütün mesajlara kadar ekran kaydı alıp atıyormuş

Adam dedikodu yapmış ailesine bu yüzden özür dileyip beraber mi yaşayacak misssiniz derdiniz ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…