boşanma arifesindeki erkek arkadaşım

konuyu okuyup tekrra yorum yapmayı dene belki tutar

konuyu bastan sona okuyarak yazdım zaten tüm yorumlarımı.
böyle bir konu açarken olabilecek tüm yorumları göze almalıydınız zaten.
konu içerisinde size yığınla soru soruluyor ve siz elle tutulur tek bir cevap veremıyorsunuz.
tıpkı benım sordugum 'hangi sıfatla ailesiyle tanısmaya gittiniz' sorusuna cevap veremediğiniz gibi....
burada yapılan yorumlar tamamıyle size fayda sağlayacak ve yol gösterici yorumlar.
bana kalırsa siz yapılan yorumları bastan bir okuyun....

konu içerisinde size yığınla soru soruluyor ve siz elle tutulur tek bir cevap veremıyorsunuz.
tıpkı benım sordugum 'hangi sıfatla ailesiyle tanısmaya gittiniz' sorusuna cevap veremediğiniz gibi....
burada yapılan yorumlar tamamıyle size fayda sağlayacak ve yol gösterici yorumlar.

bunu ben de sordum ama cevap alamadım
madem adam boşanmış o zaman sorunları ne şu anda neden mutsuzlar
adam hala tuhaf davranıyosa demek ki bu ilişkiden o kadar emin değil
aksi takdirde şu an mutluluktan uçuyo olması lazımdı
herşey güllük gülistanlık aileler onaylamış boşanma gerçekleşmiş ama adam hala sıkıntı içerisinde ve evlilik lafı duyunca bahaneler uyduruyo
üstelik uzun süredir birliktesiniz bi kaç aylık bi ilişki de değil
bence konu sahibi bunları iyice bi gözden geçirmeli

Son düzenleme:
Konuyu acalı 4 gün olmuş, bütün yorumlarınız burda, bir okuyun isterseniz. 22 Eylülde adam boşanmak üzereyken birden boşandı, gerekçeli kararı beklemeye basladı.

İlişkileri 6 yıl aile zoruyla sürdü, sonra da sürmedi :) Kadın vazgecti evli kalmaktan.

Bizi kandırabilirsiniz, ama kendinizi asla. Ve şunu unutmayın, söz uçar yazı kalır.

nişanlıytken tanıdım iş oratmında ilişki boşanma arifesinde başladı

evler ayrı olduğunda hakim sorun çıkarabilir diye avukatlar o şekilde istediler şuan zaten ayrı evdeler ama o süreler falan katlanması zordu yıprattı tabi beni.bende böyle bir ilişki istemezdim ama oldu işte

boşanma anlaşmalı karar çıktı ..zaten şuan kağıt bekleniyor .karar çıktı fakat o kağıdın gelme süresi var

avukatların isteği olduğunu söyledi:44:

kağıt gelmedi uzun sürebiliyormuş o gelmedende karar çıksa bile tam olmuyormuş bana söylenen bu

evlilikleri bir yıl sürdü yazdım bir yıl şuan bitti demedim zaten evlilik süresi 1 yıl sonra dava açılıuyor bir yıl orda evlilik süresi hani 24 yıllık evliyiz falan derler ya işte o şekilde .

belgenin gelmesi uzaybiliyor sıradan ötürü siraya bağlı karar değil belge

birincisi genç değilim
2. karar çıktı sadece kağıt bekleniyor orda boşanma kağıdı yazdım o yüzden karar verilse bile resmi belgenin gelmesi için süre gerektirir

karısının yanında değil çünkü orda kimse anlamamış karar çıktı resmi belge bekleniyor ..

o kadın beni bağlamıyor benim ilişkim beni bağlıyor. boşanmalarına ben sebep değilim .ayırmadım.kendi istemiş benim yerime siz üzülebilirsniz

karar çıktı kağıt bekleniyor yani dava görüldü ortada görülmeyen bir şy yok adam boşanmış karar çıkıcak

Son düzenleme:
Bence yolun yol değil bu adamdan uzaklaşırsan kendi iç huzurunu yakalarsın. Böyle bir ithamda kalmak istemiyorsan . bana kalırsa senin de vicdanın rahat değil. Ve doğrusu da bu hayatından çıkar . Ne işin var böyle biri ile ya karısından ayrılmasını hızlandıran sebeplerden biri de sensen. Unutma ileride çok üzülürsün.

ben yazdılaırmın hepsini biliyorum ilk yazı ile yorumlarımda aynı boşuna uğraşmayın bence dediğim gibi anlayan beni anladı zaten ....sizi kandırmak ile uğraşmam çünkü genelde beni anlamayanları umursamıyorum...hayatımı ben bilirim siz değil evet o konuda haklısınız.

teşekkür ederim yorumun ve yardımın için

bu arada bunları yazıp hala anlamıyorsanız onada benim yapıcak bir şeyim yok zaten ..ister anlayın ister anlamayın ...söz uçar yazı kalır evet iyikide düzenlemişsiniz böylece daha çok kiş,i beni anlayarak yardım mesajları ile geldiler yardımınız içinde sağolun özelime mesaj atan herkesede burdan teşekkürlerimi iletiyorum..

acıyorum sizin gibi kadınlara
evli barklı adamların peşini bırakın artık ya, ikinci kadın olmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz? hiç mi gururunuz yok?
adam seni sevse zaten boşanıp gelirdi kapına
ki karısıyla aynı evde yaşıyor
kendimi zor tuttum ama dayanamıyorum
bi evlilik kolay olmuyor
o adamla kadın ne umutlarla evlendi belki de evlilikleri düzelecek ne evlilikler gördük kesinlikle boşanacağız nefret ediyoruz diyen insanların aşkla yeniden evliliklerini kurtardıkları oluyor
siz kızınızın böyle evli bir adamla ilişki yaşamasını kaldırabilir misiniz? ailenizi ne duruma soktuğunuzu görmüyor musunuz?
dünyada milyonlarca bekar erkek varken evli adamlarla uğraşmayı bırakın artık
sizin şu yaşadığınızın kaç katını sevgilinizin karısı yaşıyor
siz boşanma durumunda olsanız bile eşinizin başka kadınla ilişkisi olsa bu durum hoşunuza gider miydi?
inanın hiç acımıyorum siz ve sizin gibilere
hem evli adamlarla ilişki yaşayın birde kendinizi acındırın
buraya konu açma cesaretiniz varsa eğer gerçekleri de duyacaksınız kusura bakmayın

Son düzenleme:

:) sizin gibi bir üye ile daha önce hic karşılaşmadım. Kendinize bir dünya yaratmışsınız orda yaşıyorsunuz. Adam sizi kandırıyor siz de bizi.

Biz de size teşekkürlerimizi iletiyoruz BDV ailesi olarak :)

Hadi eskiden ne tv ne internet varmış
İnsanlar bilmiyomuş ta
Şimdi dizilerden tutunda magazin programında bile ikinci kadınların nasıl kandırıldığını biliyoruz yani

Hepsi boşanma aşamasında oluyo
Ama boşanamıyo
Ya eşi bırakmıyo ya da hamile oluyo
Zavallı adamcağız da iki kadın arasında zikzak dokuyo

Tercih sizin yani

kim zorla evleniyor allah askına siz kız halinizle zorla evlenirmiydiniz bu bir bir sorum daha olacak hayır boşanma davası olan insanlar nasıl aynı evde kalıyor? onuda anlamış değilm.

yani siz de haklı olarak diğer arkadaşlarınza özeniyor olabilirsiniz ama bence şuan için evlilik gibi bir şey beklemeyin beklentinizi de yüksek tutmayın adam zaten yeni boşanmış evliliğe karşı soğumuş olabilir eğer gerçekten bişeyler istiyosanız baya bir süre beklemeniz gerekecek bence

kim zorla evleniyor allah askına siz kız halinizle zorla evlenirmiydiniz bu bir bir sorum daha olacak hayır boşanma davası olan insanlar nasıl aynı evde kalıyor? onuda anlamış değilm.

avukat öyle tavsiye etti diyomuş sevgilisi
arkadaş ta inanmış :)
akıl var mantık var insan boşanmaya karar verdiyse niye mecburiyetten aynı evde kalsın ki
hayır gidecek yer olmadığından aynı evde kalıyoruz dese neyse ama avukat öyle dedi demesi çok saçma

Hayır bunu dese dese psikolog der
O da sorunlarını halletmek için der yani

Boşanma avukatı ne diye karışsın ki
Nerde kalıyosan kal yani

konu sahibinin en son mesajından ve özellikle o mesajın son cümlelerinden sonra bu yoruma sonsuz katılıyorum. pes artık. Bazen düşünüyorum hayat bazı insanlar için ne kadar kolay.... Kendi işine gelene inandıktan sonra mutsuz olacak sebep bulamaz insan.

Hayır bunu dese dese psikolog der
O da sorunlarını halletmek için der yani

Boşanma avukatı ne diye karışsın ki
Nerde kalıyosan kal yani

karışmaz avukat ya
bi de neden 1 yıl kaldıktan sonra dava açılabiliyo onu da anlamadım konu sahibi böyle birşey demişti sanki

diyelim ki ben evlendim 2-3 ay sonra adam beni aldattı veya karakteri bozuk çıktı ya da anlaşamadık neyse işte
ben hemen dava açamıyo muyum evli kalmak zorunda mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…